back to top
19.4 C
Athens
Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2026

Αποφοίτησαν τα πρώτα στελέχη από τα προγράμματα μετεκπαίδευσης ΕΙΑΣ – ΠΑΠΕΙ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν στο Αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Πειραιώς οι εκδηλώσεις αποφοίτησης όσων στελεχών της ασφαλιστικής αγοράς ολοκλήρωσαν τις Εφαρμοσμένες Σπουδές Διοίκησης Πωλήσεων και Financial Planning, στο πλαίσιο των αντίστοιχων Προγραμμάτων Μετεκπαίδευσης που το Ελληνικό Ινστιτούτο Ασφαλιστικών Σπουδών διεξήγαγε σε ακαδημαϊκή συνεργασία με το Κέντρο Ερευνών του πανεπιστημίου.

Κατά τις εκδηλώσεις αποφοίτησης, οι επιστημονικοί υπεύθυνοι των Προγραμμάτων Μετεκπαίδευσης και καθηγητές του Πανεπιστημίου Πειραιώς,  Γιάννης Πολλάλης και Νίκος Φίλιππας, η πρόεδρος του ΔΣ του ΕΙΑΣ Νάντια Σταυρογιάννη και ο γενικός διευθυντής του Ινστιτούτου Νίκος Σωφρονάς αναφέρθηκαν στη σημαντική συμβολή των προγραμμάτων «διά βίου μάθησης» και των Εφαρμοσμένων Ασφαλιστικών Σπουδών προς την κατεύθυνση του περαιτέρω εκσυγχρονισμού της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς και της ισχυροποίησης των προοπτικών εξέλιξης των στελεχών της.

- Advertisement -

«Σε αυτό το πλαίσιο» υπογραμμίζει το ΕΙΑΣ, «επιβεβαιώνεται η στρατηγική επιλογή του Ελληνικού Ινστιτούτου Ασφαλιστικών Σπουδών να συνδέει κατάλληλες ενότητες του Εκπαιδευτικού του Προγράμματος με την επιστημονική τεχνογνωσία και το κύρος Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων της Χώρας μας, σε τρόπο που οι προσφερόμενες γνώσεις και οι μεταλαμπαδευόμενες εμπειρίες να είναι πλήρεις, εφαρμοσμένες και διαθέτουσες άριστο επιστημονικό υπόβαθρο υπέρ της ανταγωνιστικότητας και της απόδοσης της εργασίας του ανθρώπινου κεφαλαίου της αγοράς μας».

Σχετικές δημοσιεύσεις

Νέο ολοκληρωμένο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Πρόληψης, Αποτροπής και Αντιμετώπισης Ασφαλιστικής Απάτης

Η ασφαλιστική απάτη, είτε οργανωμένη είτε ευκαιριακή, αποτελεί σήμερα μία από τις σημαντικότερες προκλήσεις για την ασφαλιστική αγορά διεθνώς.

Εκπαιδευτικό σεμινάριο “MASTERCLASS ΥΨΗΛΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ”

Η ΕΣΑΠΕ, σε συνεργασία με το ΕΙΑΣ και το ΕΕΑ, διοργανώνει το σεμινάριο "MASTERCLASS ΥΨΗΛΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ & ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ"

Η HFPA εκφράζει την ευγνωμοσύνη της στον απερχόμενο Γενικό Διευθυντή του ΕΙΑΣ Ν. Σωφρονά

Κατά τη διάρκεια της θητείας του, επισημαίνει, το ΕΙΑΣ και η HFPA ανέπτυξαν μια σχέση που ξεπέρασε τα όρια μιας τυπικής θεσμικής συνεργασίας

Ο ΠΣΑΣ για την ολοκλήρωση της θητείας Σωφρονά στο ΕΙΑΣ

Ο Σύνδεσμος επισημαίνει τη συμβολή του στην ενίσχυση της εκπαιδευτικής και επαγγελματικής ανάπτυξης των ασφαλιστικών συμβούλων

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Εν αναμονή της απάντησης της EIOPA για τα ισόβια ασφαλιστήρια υγείας

Η ΕΑΔΕ θεωρεί ιδιαίτερα σημαντικό ότι το ζήτημα τίθεται σε ευρωπαϊκό επίπεδο και αναμένει την απάντηση της EIOPA

Νέο ολοκληρωμένο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Πρόληψης, Αποτροπής και Αντιμετώπισης Ασφαλιστικής Απάτης

Η ασφαλιστική απάτη, είτε οργανωμένη είτε ευκαιριακή, αποτελεί σήμερα μία από τις σημαντικότερες προκλήσεις για την ασφαλιστική αγορά διεθνώς.

Η Αλυσίδα Αξίας της Ασφάλισης: Από την αποζημίωση στην ολοκληρωμένη διαχείριση και μείωση του κινδύνου

Στο πάνελ με τίτλο: The Insurance Value Chain: Moving from Indemnity to Integrated Risk Mitigation Moderator, κορυφαία στελέχη της αγοράς κατέθεσαν την δική τους οπτική

Νέα καμπάνια της Εθνικής Ασφαλιστικής για την υγεία και την πρόληψη

Νέα επικοινωνιακή καμπάνια της Εθνικής Ασφαλιστικής εστιάζει στην πρόληψη και στη δυνατότητα πρόσβασης των ασφαλισμένων σε υπηρεσίες υγείας

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Εν αναμονή της απάντησης της EIOPA για τα ισόβια ασφαλιστήρια υγείας

Η ΕΑΔΕ θεωρεί ιδιαίτερα σημαντικό ότι το ζήτημα τίθεται σε ευρωπαϊκό επίπεδο και αναμένει την απάντηση της EIOPA

Ετήσιο ταξίδι συνεργατών της Brokers Union στη Πολωνία 

Η Brokers Union πραγματοποίησε το ετήσιο ταξίδι συνεργατών της από τις 18 έως τις 22 Σεπτεμβρίου στην Πολωνία

Νέο ολοκληρωμένο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Πρόληψης, Αποτροπής και Αντιμετώπισης Ασφαλιστικής Απάτης

Η ασφαλιστική απάτη, είτε οργανωμένη είτε ευκαιριακή, αποτελεί σήμερα μία από τις σημαντικότερες προκλήσεις για την ασφαλιστική αγορά διεθνώς.

Άλλα έξι βραβεία για τη Eurolife FFH και τη δέσμευσή της απέναντι στην υπογεννητικότητα και τη στήριξη της οικογένειας

Με έξι διακρίσεις συνολικά βραβεύτηκε η Eurolife FFH στα Hellenic Responsible Business Awards, για τη συνεργασία της με τη HOPEgenesis

Δημογραφικό και μητρότητα

Το Rise Motherhood Summit 2026 φέρνει στο επίκεντρο τη στήριξη της μητρότητας ως κρίσιμο μέρος της συζήτησης για το δημογραφικό μέλλον της Ελλάδας.