back to top
14.2 C
Athens
Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2025

SAS ANALYTICS DAY: Bring the Analytics Economy and AI in Action

 Η SAS Ελλάδας, Κύπρου και Βουλγαρίας διοργανώνει το SAS Analytics Day 2018 με τίτλο «Bring the Analytics Economy and AI in Action». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 22 Μαρτίου στο gazArte στην Αθήνα (Βουτάδων 34, Αθήνα). Η ώραπροσέλευσης έχει οριστεί στις 09:00.       
 
Artificial Intelligence (AI), data management, predictive analytics, machine learning, blockchain.Αναδυόμενες τεχνολογίες που μετασχηματίζουν με ταχύτατους ρυθμούς το business και τροφοδοτούν την επόμενη βιομηχανική/τεχνολογική επανάσταση και την Οικονομία των Analytics.
Σε αυτό το πλαίσιο, η SAS, ηγέτιδα εταιρεία παγκοσμίως στα προηγμένης ευφυίας analyticsκαι στο Business Intelligence, διοργανώνει την εκδήλωση SAS Analytics Day 2018, η οποία τοποθετεί στο επίκεντρο της ατζέντας τους decision makers, directors και managers και τους προετοιμάζει για την Οικονομία των Analytics και την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών όπως η Τεχνητή Νοημοσύνη. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να διαπιστώσουν στην πράξη γιατί η Open Analytics Platform, η νέα καινοτόμα τεχνολογική λύση της SAS, αποτελεί το πλέον ολοκληρωμένο εργαλείο ψηφιακού μετασχηματισμού που απευθύνεται σε κάθε επιχείρηση ανεξαρτήτως μεγέθους και κλάδου δραστηριοποίησης.
Η εκδήλωση αποτελεί μία μοναδική ευκαιρία για Γενικούς Διευθυντές, CIOs, IT Directors &Managers, Decision makers, Διευθυντές και Business line Managers, Data Scientists που ενδιαφέρονται να μάθουν πως θα μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στη νέα εποχή τωνAnalytics και του Business! Δηλώνοντας συμμετοχή στο SAS Analytics Day 2018, οι επαγγελματίες αποκτούν τη δυνατότητα να ενημερωθούν από τους experts και τα στελέχη των εταιρειών που ηγούνται ήδη στην Οικονομία των Analytics για το πως:
  • οι νέες τεχνολογικές τάσεις διαμορφώνουν την Οικονομία των Analytics
  • είναι εφικτό να δημιουργηθεί καινοτομία μέσα από τα analytics
  • το Artificial Intelligence και το Machine Learning βελτιώνουν την εμπειρία του πελάτη
  • η πλατφόρμα της SAS μετατρέπει τις επιχειρήσεις σε datadriven οργανισμούς (datagovernance) αυξάνοντας την απόδοση και την αποτελεσματικότητά τους
  • αξιοποιείται η αξία που κρύβουν τα data μέσω της χρήσης των νέων τεχνολογιών όπως predictive analytics, visual analytics, artificial intelligence, machine learning κ.α.
  • τα στελέχη πρέπει να αποκτήσουν -και ποιες- νέες δεξιότητες ώστε να αντεπεξέλθουν στις τάσεις και απαιτήσεις της αγοράς
Στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί επίσης και η έρευνα Paradise Found, μέσα από την οποία καθορίστηκε ποιο μέρος της γης αποτελεί τον «παράδεισο» για να ζει και να εργάζεται κανείς. Πρόκειται για μια έρευνα που διεξήχθη με πρωτοποριακό τρόπο, καθώς για πρώτη φορά δεν ακολουθήθηκαν προκαθορισμένα κριτήρια και η συμβατική διαδικασία διεξαγωγής ερευνών, αλλά αντίθετα εξετάστηκαν τα big data. Τα κριτήρια που διαμόρφωσαν το αποτέλεσμα προέκυψαν μέσα από την εξερεύνηση και εφαρμογή machine learning και προηγμένων analytics, τα οποία επέτρεψαν στη SAS να αναλύσει σωρούς δεδομένων και να καταλήξει στο τελικό αποτέλεσμα.
Η συμμετοχή είναι δωρεάν, ωστόσο λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Κάντε σήμερα την εγγραφή σας στο SAS Analytics Day 2018 και αξιοποιήστε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε:
  • την ομιλία του Neil Harbisson, Artist & Co-Founder of the Cyborg Foundation, που θα εξιστορήσει το βίωμά του και θα μας εξηγήσει πως η ανάλυση και η αξιοποίηση δεδομένων σε πραγματικό χρόνο αλλάζει πραγματικά τη ζωή μας, τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και σε επαγγελματικό. Ο Neil Harbisson γεννήθηκε με αχρωματοψία, αλλά με βοήθεια μιας συσκευής  που έχει εμφυτεύσει στο κεφάλι του και με ανάλυση δεδομένων «βλέπει» χρώματα μέσα από ακουστικές συχνότητες. Αντί να βλέπει έναν κόσμο σε κλίμακα του γκρι, ο Harbisson μπορεί να ακούει μια συμφωνία χρώματος και να αναγνωρίζει πρόσωπα και πίνακες ζωγραφικής.
  • τους  καταξιωμένους ομιλητές από την Scisports Νetherlands, την Enerjisa μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες ενέργειας στην Τουρκία, την Interamerican, την KPMG Κύπρου, κ.α. θα είναι εκεί για να μοιραστούν την προσωπική εμπειρία τους μαζί σας.
  • τη συζήτηση πάνελ «Innovate with Analytics – Hype & Challenges of the Greek Market» με συμμετέχοντες executives & ακαδημαϊκούς από  την  ελληνική και διεθνή αγορά.
Αν ενδιαφέρεστε για περισσότερες πληροφορίες ή αν επιθυμείτε να δηλώσετε συμμετοχή επισκεφτείτε τον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.sas.com/el_gr/events/18/analyticsday-2600604.html

Σχετικές δημοσιεύσεις

Τεχνητή Νοημοσύνη: Το 2025 δεν θα είναι διααφορετικό, οι δύο λόγοι

 Στελέχη και ειδικοί της SAS, έκαναν προβλέψεις για τις τάσεις και τις βασικές επιχειρηματικές και τεχνολογικές εξελίξεις του 2025

To Deree επενδύει στις δεξιότητες του μέλλοντος μέσω της SAS

Μετρώντας ήδη τρία χρόνια ζωής, το Business Analytics Minor αποτελεί ένα από τα πιο επιτυχημένα προγράμματα σπουδών Deree, περιλαμβάνοντας μαθήματα που συνάδουν απόλυτα με τις απαιτήσεις του σύγχρονου εργασιακού περιβάλλοντος, όπως “Applied Business Analytics” και “Visualization and Reporting”.

To Deree επενδύει στις δεξιότητες του μέλλοντος μέσω της SAS

Μετρώντας ήδη τρία χρόνια ζωής, το Business Analytics Minor αποτελεί ένα από τα πιο επιτυχημένα προγράμματα σπουδών Deree, περιλαμβάνοντας μαθήματα που συνάδουν απόλυτα με τις απαιτήσεις του σύγχρονου εργασιακού περιβάλλοντος, όπως “Applied Business Analytics” και “Visualization and Reporting”.

SAS: Εξαγοράζει την Kamakura που συνεργάζεται με ασφαλιστικές, τράπεζες, συνταξιοδοτικά ταμεία

Η εξαγορά θα επιτρέψει στην SAS να ενισχύσει σημαντικά το εύρος των risk management λύσεών της και ενισχύει την ανάπτυξη της εταιρείας στον τομέα των εξειδικευμένων λύσεων -  Για περισσότερες από τρεις δεκαετίες η Kamakura, ειδικεύεται στο λογισμικό και τα δεδομένα διαχείρισης κινδύνων για τον τραπεζικό και τον ασφαλιστικό τομέα.

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

ICAP CRIF: Αυτοί είναι οι TRUE LEADERS του 2024

Στους 115 νικητές της λαμπρής διοργάνωσης συγκαταλέγονται οι Allianz, Interamerican και Ιατρόπολις

Ασφαλιστικό «παρών» στη χριστουγεννιάτικη γιορτή του Ελληνο-Ολλανδικού Συνδέσμου HeDA

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Γ. Καντώρος και μέλη του ΔΣ, όπως οι Φ. Μιχάλη, Γ. Κώτσαλος, Κ. Παπαναστασόπουλος

ΕΑΣΕ και ΣΕΣΜΑ άνοιξαν τον διάλογο για μια Ελλάδα που παράγει αξία

Όσα ανέδειξε η κοινή εκδήλωση με θέμα «Νέο παραγωγικό μοντέλο: Η Ελλάδα παράγει – Οι πολίτες ευημερούν»

Η Allianz κάνει την ασφάλιση παιχνίδι και βίωμα για τα παιδιά

Η ασφαλιστική συμβάλλει ενεργά αλλά και διασκεδαστικά στο θεματικό πάρκο Chocolate & Ice Cream Experience

Δημοφιλή Άρθρα

Sorry. No data so far.

Ροή Ειδήσεων

Ευριπίδης Παναγιωτίδης: «Το γραφείο μας είναι για τα δύσκολα»

Ο επικεφαλής του Πρακτορείου «Ασφάλειες Παναγιωτίδης» μιλά μεταξύ άλλων για την πορεία του και τα οφέλη μιας τεχνογνωσίας που βασίζεται στη διεθνή εμπειρία

Όμιλος Φωτιάδη: Οι δηλώσεις για το ασφαλιστικό mega deal με την Alpha Bank

O κυπριακός όμιλος προβλέπεται να διατηρήσει σημαντική συμμετοχή στο ενοποιημένο σχήμα Universal Life-Altius, με τη διοίκηση να ασκείται από κοινού

Αναλαμβάνει καθήκοντα Προέδρου στην Εθνική Ασφαλιστική ο Γ. Κώτσαλος

Ποιος φέρεται να αποχωρεί από το υφιστάμενο ΔΣ της εταιρείας, σύμφωνα με τις μέχρι σήμερα πληροφορίες του «IW»

Πολιτική συμφωνία για τη Retail Investment Strategy

Thea Utoft Høj Jensen, Insurance Europe: «Συμφωνία ορόσημο για την SIU, αλλά όχι το τέλος της διαδικασίας»

Χακαρίστηκε η σελίδα του ΠΣΑΣ στο Fb – Άμεση επαναφορά με νέα παρουσία στα social media

Με την αντίδρασή του ο ΠΣΑΣ έστειλε το μήνυμα ότι τέτοιου είδους ενέργειες δεν επηρεάζουν ούτε τη λειτουργία ούτε τη θεσμική του παρουσία