back to top
17.8 C
Athens
Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2026

AΧΑ: Υψηλές επιδόσεις για μια ακόμα χρονιά στη Διεύθυνση Τ. Παυλίδη

Στην πόλη της Δράμας πραγματοποιήθηκε και φέτος η ετήσια εκδήλωση κοπής πίτας για τη Διεύθυνση της ΑΧΑ με Διευθυντή τον Τάσο Παυλίδη. Σε αυτή συμμετείχαν όλοι οι συνεργάτες της Διεύθυνσης από τα γραφεία της Δράμας, της Θεσσαλονίκης, της Καβάλας, των Σερρών, της Ξάνθης, των Ιωαννίνων και του Βόλου.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την παρουσίαση του ετήσιου απολογισμού από τον Στάθη Γκίτικα, Επιθεωρητή Πωλήσεων Αποκλειστικού Δικτύου, ο οποίος αναφέρθηκε στις υψηλές επιδόσεις της Διεύθυνσης, που την κατατάσσουν στην πρώτη θέση ανάμεσα στις Διευθύνσεις της εταιρείας τόσο σε Ασφαλίσεις Ζωής και Υγείας όσο και στις Γενικές Ασφαλίσεις, επιτυγχάνοντας σημαντική αύξηση της παραγωγής.

- Advertisement -

Ο Τάσος Παυλίδης πήρε στη συνέχεια τον λόγο, καλωσορίζοντας τους συνεργάτες του Βόλου, που από τις αρχές του 2018 εντάσσονται πλέον στη Διεύθυνσή του. Ακολούθως αναφέρθηκε στην ανάγκη συνεχούς προσπάθειας με στόχο τόσο την υποστήριξη των πελατών όσο και στην ανάπτυξη των χαρτοφυλακίων, υπογραμμίζοντας τη σημασία των νέων συνεργατών στην επίτευξη υψηλών παραγωγικών στόχων.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΧΑ Ερρίκος Μοάτσος αναφέρθηκε στα εξαιρετικά οικονομικά αποτελέσματα της εταιρείας για το 2017. Υπογράμμισε την στήριξη που παρέχει η ΑΧΑ στο Αποκλειστικό Δίκτυο Συνεργατών, επισημαίνοντας τις ενέργειες που έχουν δρομολογηθεί προς αυτή την κατεύθυνση.

- Advertisement -

Στη συνέχεια ο Διευθυντής Δικτύων Διανομής Νίκος Σακελλαρίου έδωσε το στίγμα της αγοράς για το 2018, ανέπτυξε τους στρατηγικούς άξονες της εταιρείας όσον αφορά τις πωλήσεις και αναφέρθηκε στη σημαντική συμβολή των συνεργατών για την επίτευξη των στόχων.

Στις σύγχρονες υπηρεσίες και στη νέα γενιά προϊόντων, όπως η δυνατότητα άμεσης αποζημίωσης και επισκευής της κατοικίας, στη νέα πολιτική ευνοϊκής αντιμετώπισης των πελατών αλλά και στις καινοτομίες που έρχονται το 2018 αναφέρθηκε ο Διευθυντής Λειτουργιών Λυκούργος Πέτροβας.

Ο Διευθυντής Marketing, Νέων Προϊόντων και Επικοινωνίας Μπάμπης Αναστασιάδης εστιάστηκε στα νέα βελτιωμένα προϊόντα και υπηρεσίες της ΑΧΑ για το 2018 και στις πρωτοποριακές υπηρεσίες που προσφέρει η εταιρεία στον τομέα της Επικοινωνίας.

Από την πλευρά του ο Αναπληρωτής Διευθυντής Δικτύων Διανομής Ernesto DiGiorgio συνεχάρη τους συνεργάτες για την εξαιρετική απόδοση και συνεργασία, και στη συνέχεια έκανε τον απολογισμό των ενεργειών της Διεύθυνσης Πωλήσεων για το προηγούμενο έτος.

Την εκδήλωση έκλεισε ο νέος Διευθυντής Πωλήσεων του Αποκλειστικού Δικτύου Βασίλης Αντύπας, ο οποίος ευχαρίστησε τους συνεργάτες της Διεύθυνσης για τα αποτελέσματα των Πωλήσεων για το 2017. Στη συνέχεια τόνισε πως έχει δομηθεί ένα ισχυρό εκπαιδευτικό πρόγραμμα συνεργατών και τέλος εστίασε στο πλάνο ανάπτυξης του Δικτύου για το 2018, σε επίπεδο προσέλκυσης νέων συνεργατών  και επίτευξης παραγωγικών στόχων.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, χαιρετισμούς απηύθυναν οι επικεφαλής των ομάδων της Διεύθυνσης: Ελένη Τσίτρα, Σταύρος Κόσσου, Δέσποινα Αλμπανίδου, Χρήστος Μοναστηρίδης, Χρίστος Παπακωνσταντίνου και Απόστολος Φιλίππου, καθώς και οι πρώτοι συνεργάτες σε επίπεδο παραγωγής για το 2017, στη Ζωή και Υγεία Περικλής Τελίδης και στις Γενικές Ασφαλίσεις Αχιλλέας Μπάτσιος, τέλος ο Επιθεωρητής Πωλήσεων Γιάννης Γεωργίου παρουσίασε τα αποτελέσματα του γραφείου Βόλου για το 2017.

Οι συνεργάτες της ΑΧΑ δεσμεύτηκαν ότι θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να παρέχουν στον πελάτη υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, ανεβάζοντας ακόμα πιο ψηλά το επίπεδο της παραγωγής, καταλήγει η σχετική ανακοίνωση της εταιρείας.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Χ. Γεωργίου: Αναμένουμε ανάπτυξη των ΤΕΑ, μαζί και των ομαδικών ασφαλιστηρίων

Δήλωση του Διευθυντή Χαρτοφυλακίου και Προέδρου Allianz ΑΕΔΑΚ στο περιθώριο του #ocin26

Στην Κύπρο το 17ο Διεθνές Συνέδριο της Insurance Europe το 2027

Ο ΣΑΕΚ, που θα φιλοξενήσει τη διοργάνωση, αυτές τις μέρες συμμετέχει ενεργά στις εργασίες της Insurance Europe στις Βρυξέλλες

Ο ρόλος της ασφάλισης στην κοινωνία και στην οικονομία στο επίκεντρο της ΓΣ του ΣΑΕΚ

Ο Πρόεδρος Ευ. Αναστασιάδης υπογράμμισε ότι η ασφάλιση αποτελεί θεσμό που λειτουργεί ως εγγύηση σταθερότητας για πολίτες και επιχειρήσεις

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Ετήσιο ταξίδι συνεργατών της Brokers Union στη Πολωνία 

Η Brokers Union πραγματοποίησε το ετήσιο ταξίδι συνεργατών της από τις 18 έως τις 22 Σεπτεμβρίου στην Πολωνία

Άλλα έξι βραβεία για τη Eurolife FFH και τη δέσμευσή της απέναντι στην υπογεννητικότητα και τη στήριξη της οικογένειας

Με έξι διακρίσεις συνολικά βραβεύτηκε η Eurolife FFH στα Hellenic Responsible Business Awards, για τη συνεργασία της με τη HOPEgenesis

Δημογραφικό και μητρότητα

Το Rise Motherhood Summit 2026 φέρνει στο επίκεντρο τη στήριξη της μητρότητας ως κρίσιμο μέρος της συζήτησης για το δημογραφικό μέλλον της Ελλάδας.

Η ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική επιβραβεύει τους κορυφαίους συνεργάτες της με VIP ταξίδι στο Costa Navarino

Η ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική διοργάνωσε από τις 18 έως τις 20 Σεπτεμβρίου ένα ξεχωριστό ταξίδι επιβράβευσης στο Costa Navarino για τους συνεργάτες

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Εν αναμονή της απάντησης της EIOPA για τα ισόβια ασφαλιστήρια υγείας

Η ΕΑΔΕ θεωρεί ιδιαίτερα σημαντικό ότι το ζήτημα τίθεται σε ευρωπαϊκό επίπεδο και αναμένει την απάντηση της EIOPA

Ετήσιο ταξίδι συνεργατών της Brokers Union στη Πολωνία 

Η Brokers Union πραγματοποίησε το ετήσιο ταξίδι συνεργατών της από τις 18 έως τις 22 Σεπτεμβρίου στην Πολωνία

Νέο ολοκληρωμένο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Πρόληψης, Αποτροπής και Αντιμετώπισης Ασφαλιστικής Απάτης

Η ασφαλιστική απάτη, είτε οργανωμένη είτε ευκαιριακή, αποτελεί σήμερα μία από τις σημαντικότερες προκλήσεις για την ασφαλιστική αγορά διεθνώς.

Άλλα έξι βραβεία για τη Eurolife FFH και τη δέσμευσή της απέναντι στην υπογεννητικότητα και τη στήριξη της οικογένειας

Με έξι διακρίσεις συνολικά βραβεύτηκε η Eurolife FFH στα Hellenic Responsible Business Awards, για τη συνεργασία της με τη HOPEgenesis

Δημογραφικό και μητρότητα

Το Rise Motherhood Summit 2026 φέρνει στο επίκεντρο τη στήριξη της μητρότητας ως κρίσιμο μέρος της συζήτησης για το δημογραφικό μέλλον της Ελλάδας.