back to top
31.8 C
Athens
Πέμπτη 25 Ιουνίου 2026

AΧΑ: Υψηλές επιδόσεις για μια ακόμα χρονιά στη Διεύθυνση Τ. Παυλίδη

Στην πόλη της Δράμας πραγματοποιήθηκε και φέτος η ετήσια εκδήλωση κοπής πίτας για τη Διεύθυνση της ΑΧΑ με Διευθυντή τον Τάσο Παυλίδη. Σε αυτή συμμετείχαν όλοι οι συνεργάτες της Διεύθυνσης από τα γραφεία της Δράμας, της Θεσσαλονίκης, της Καβάλας, των Σερρών, της Ξάνθης, των Ιωαννίνων και του Βόλου.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την παρουσίαση του ετήσιου απολογισμού από τον Στάθη Γκίτικα, Επιθεωρητή Πωλήσεων Αποκλειστικού Δικτύου, ο οποίος αναφέρθηκε στις υψηλές επιδόσεις της Διεύθυνσης, που την κατατάσσουν στην πρώτη θέση ανάμεσα στις Διευθύνσεις της εταιρείας τόσο σε Ασφαλίσεις Ζωής και Υγείας όσο και στις Γενικές Ασφαλίσεις, επιτυγχάνοντας σημαντική αύξηση της παραγωγής.

- Advertisement -

Ο Τάσος Παυλίδης πήρε στη συνέχεια τον λόγο, καλωσορίζοντας τους συνεργάτες του Βόλου, που από τις αρχές του 2018 εντάσσονται πλέον στη Διεύθυνσή του. Ακολούθως αναφέρθηκε στην ανάγκη συνεχούς προσπάθειας με στόχο τόσο την υποστήριξη των πελατών όσο και στην ανάπτυξη των χαρτοφυλακίων, υπογραμμίζοντας τη σημασία των νέων συνεργατών στην επίτευξη υψηλών παραγωγικών στόχων.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΧΑ Ερρίκος Μοάτσος αναφέρθηκε στα εξαιρετικά οικονομικά αποτελέσματα της εταιρείας για το 2017. Υπογράμμισε την στήριξη που παρέχει η ΑΧΑ στο Αποκλειστικό Δίκτυο Συνεργατών, επισημαίνοντας τις ενέργειες που έχουν δρομολογηθεί προς αυτή την κατεύθυνση.

- Advertisement -

Στη συνέχεια ο Διευθυντής Δικτύων Διανομής Νίκος Σακελλαρίου έδωσε το στίγμα της αγοράς για το 2018, ανέπτυξε τους στρατηγικούς άξονες της εταιρείας όσον αφορά τις πωλήσεις και αναφέρθηκε στη σημαντική συμβολή των συνεργατών για την επίτευξη των στόχων.

Στις σύγχρονες υπηρεσίες και στη νέα γενιά προϊόντων, όπως η δυνατότητα άμεσης αποζημίωσης και επισκευής της κατοικίας, στη νέα πολιτική ευνοϊκής αντιμετώπισης των πελατών αλλά και στις καινοτομίες που έρχονται το 2018 αναφέρθηκε ο Διευθυντής Λειτουργιών Λυκούργος Πέτροβας.

Ο Διευθυντής Marketing, Νέων Προϊόντων και Επικοινωνίας Μπάμπης Αναστασιάδης εστιάστηκε στα νέα βελτιωμένα προϊόντα και υπηρεσίες της ΑΧΑ για το 2018 και στις πρωτοποριακές υπηρεσίες που προσφέρει η εταιρεία στον τομέα της Επικοινωνίας.

Από την πλευρά του ο Αναπληρωτής Διευθυντής Δικτύων Διανομής Ernesto DiGiorgio συνεχάρη τους συνεργάτες για την εξαιρετική απόδοση και συνεργασία, και στη συνέχεια έκανε τον απολογισμό των ενεργειών της Διεύθυνσης Πωλήσεων για το προηγούμενο έτος.

Την εκδήλωση έκλεισε ο νέος Διευθυντής Πωλήσεων του Αποκλειστικού Δικτύου Βασίλης Αντύπας, ο οποίος ευχαρίστησε τους συνεργάτες της Διεύθυνσης για τα αποτελέσματα των Πωλήσεων για το 2017. Στη συνέχεια τόνισε πως έχει δομηθεί ένα ισχυρό εκπαιδευτικό πρόγραμμα συνεργατών και τέλος εστίασε στο πλάνο ανάπτυξης του Δικτύου για το 2018, σε επίπεδο προσέλκυσης νέων συνεργατών  και επίτευξης παραγωγικών στόχων.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, χαιρετισμούς απηύθυναν οι επικεφαλής των ομάδων της Διεύθυνσης: Ελένη Τσίτρα, Σταύρος Κόσσου, Δέσποινα Αλμπανίδου, Χρήστος Μοναστηρίδης, Χρίστος Παπακωνσταντίνου και Απόστολος Φιλίππου, καθώς και οι πρώτοι συνεργάτες σε επίπεδο παραγωγής για το 2017, στη Ζωή και Υγεία Περικλής Τελίδης και στις Γενικές Ασφαλίσεις Αχιλλέας Μπάτσιος, τέλος ο Επιθεωρητής Πωλήσεων Γιάννης Γεωργίου παρουσίασε τα αποτελέσματα του γραφείου Βόλου για το 2017.

Οι συνεργάτες της ΑΧΑ δεσμεύτηκαν ότι θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να παρέχουν στον πελάτη υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, ανεβάζοντας ακόμα πιο ψηλά το επίπεδο της παραγωγής, καταλήγει η σχετική ανακοίνωση της εταιρείας.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Στην Κύπρο το 17ο Διεθνές Συνέδριο της Insurance Europe το 2027

Ο ΣΑΕΚ, που θα φιλοξενήσει τη διοργάνωση, αυτές τις μέρες συμμετέχει ενεργά στις εργασίες της Insurance Europe στις Βρυξέλλες

Ο ρόλος της ασφάλισης στην κοινωνία και στην οικονομία στο επίκεντρο της ΓΣ του ΣΑΕΚ

Ο Πρόεδρος Ευ. Αναστασιάδης υπογράμμισε ότι η ασφάλιση αποτελεί θεσμό που λειτουργεί ως εγγύηση σταθερότητας για πολίτες και επιχειρήσεις

ΣΑΕΚ: Στην Κύπρο το 2026 η Γενική Συνέλευση και το Διεθνές Συνέδριο της Insurance Europe

Η συμμετοχή 150+ εκπροσώπων ευρωπαϊκών ασφαλιστικών συνδέσμων ενισχύει περαιτέρω την εξωστρέφεια της κυπριακής ασφαλιστικής αγοράς

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

ΤτΕ: Διαδικτυακό Εργαστήριο για την προσαρμογή στην κλιματική αλλαγή και τον ρόλο της ασφάλισης – Βίντεο

Θεσμικοί εκπρόσωποι από την Ελλάδα και το εξωτερικό ανέλυσαν το κενό προστασίας, ενώ παρουσίασαν καλές πρακτικές, μελέτες περιπτώσεων και σχετικά προϊόντα

Sofos Insurance Agency: Για 3η συνεχόμενη χρονιά απέσπασε το 1ο Βραβείο Παραγωγής της Apeiron / Triglav

Η διάκριση αυτή, καθώς και η συνεπής επίτευξή της, επισφραγίζει και εδραιώνει τη στρατηγική συνεργασία μεταξύ των δύο εταιρειών

Θάνος Κουλουτμπάνης, ο ωφελημένος από το deal της εισηγμένης Dotsoft

Το ενδιαφέρον στρέφεται πλέον και στον χώρο της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης, όπου η Infotrust έχει δώσει δείγματα ενεργητικής στρατηγικής ανάπτυξης

Οι «Resilience Stories» της Interamerican δείχνουν τι σημαίνει ανθεκτικότητα στην πράξη

Αναδεικνύοντας τη σημασία της προσαρμοστικότητας και της ετοιμότητας απέναντι στις προκλήσεις ενός διαρκώς μεταβαλλόμενου κόσμου – Δείτε το 1ο επεισόδιο

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Η νέα αξία της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης

Στην ενότητα με θέμα «Η νέα αξία της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης», θεσμικό χαιρετισμό απηύθυνε ο κ. Κωστής Αλφιέρης, Γενικός Γραμματέας Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβήτων Ελλάδος (ΕΑΔΕ) & Πρόεδρος, Σύνδεσμος Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων (ΣΕΜΑ)

Κ. Κουτσόπουλος: Καταπολέμηση απάτης και εξοικονόμηση πόρων με την πλατφόρμα CoReact

Μια ΑΙ λύση σχεδιασμένη με γνώμονα τις ανάγκες των ασφαλιστικών εταιρειών παρουσίασε ο CPO της Covariance στο #inco26

Ασφαλιστικοί πράκτορες: Από την πώληση, στη συμβουλευτική κινδύνου

Το 19th Insurance Conference, αποτελεί την κορυφαία πλατφόρμα στρατηγικού διαλόγου για την ελληνική ασφαλιστική αγορά

Θ. Κουλουτμπάνης: Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης δεν είναι ιδιοκτησία κανενός

Με επιστολή-ανακοίνωση η παράταξη «Ισχυροί Επαγγελματίες» με επικεφαλής τον Θάνο Κουλουτμπάνη εκφράζει την έντονη διαφωνία της

Ανοιχτή πρόσκληση συνεργασίας προς την ασφαλιστική αγορά από τον όμιλο GMM

Ο κ. Ηλίας Γεωργουλέας, Ιδρυτής Ομίλου Global Money Managers Ltd, Διευθύνων Σύμβουλος Επενδυτικού Ομίλου Global Group SA, παρουσίασε στους συμμετέχοντες πώς οι ασφάλειες και τα αμοιβαία κεφάλαια μπορούν να συνεργαστούν