back to top
30.8 C
Athens
Παρασκευή 17 Ιουλίου 2026

AΧΑ: Υψηλές επιδόσεις για μια ακόμα χρονιά στη Διεύθυνση Τ. Παυλίδη

Στην πόλη της Δράμας πραγματοποιήθηκε και φέτος η ετήσια εκδήλωση κοπής πίτας για τη Διεύθυνση της ΑΧΑ με Διευθυντή τον Τάσο Παυλίδη. Σε αυτή συμμετείχαν όλοι οι συνεργάτες της Διεύθυνσης από τα γραφεία της Δράμας, της Θεσσαλονίκης, της Καβάλας, των Σερρών, της Ξάνθης, των Ιωαννίνων και του Βόλου.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την παρουσίαση του ετήσιου απολογισμού από τον Στάθη Γκίτικα, Επιθεωρητή Πωλήσεων Αποκλειστικού Δικτύου, ο οποίος αναφέρθηκε στις υψηλές επιδόσεις της Διεύθυνσης, που την κατατάσσουν στην πρώτη θέση ανάμεσα στις Διευθύνσεις της εταιρείας τόσο σε Ασφαλίσεις Ζωής και Υγείας όσο και στις Γενικές Ασφαλίσεις, επιτυγχάνοντας σημαντική αύξηση της παραγωγής.

- Advertisement -

Ο Τάσος Παυλίδης πήρε στη συνέχεια τον λόγο, καλωσορίζοντας τους συνεργάτες του Βόλου, που από τις αρχές του 2018 εντάσσονται πλέον στη Διεύθυνσή του. Ακολούθως αναφέρθηκε στην ανάγκη συνεχούς προσπάθειας με στόχο τόσο την υποστήριξη των πελατών όσο και στην ανάπτυξη των χαρτοφυλακίων, υπογραμμίζοντας τη σημασία των νέων συνεργατών στην επίτευξη υψηλών παραγωγικών στόχων.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΧΑ Ερρίκος Μοάτσος αναφέρθηκε στα εξαιρετικά οικονομικά αποτελέσματα της εταιρείας για το 2017. Υπογράμμισε την στήριξη που παρέχει η ΑΧΑ στο Αποκλειστικό Δίκτυο Συνεργατών, επισημαίνοντας τις ενέργειες που έχουν δρομολογηθεί προς αυτή την κατεύθυνση.

- Advertisement -

Στη συνέχεια ο Διευθυντής Δικτύων Διανομής Νίκος Σακελλαρίου έδωσε το στίγμα της αγοράς για το 2018, ανέπτυξε τους στρατηγικούς άξονες της εταιρείας όσον αφορά τις πωλήσεις και αναφέρθηκε στη σημαντική συμβολή των συνεργατών για την επίτευξη των στόχων.

Στις σύγχρονες υπηρεσίες και στη νέα γενιά προϊόντων, όπως η δυνατότητα άμεσης αποζημίωσης και επισκευής της κατοικίας, στη νέα πολιτική ευνοϊκής αντιμετώπισης των πελατών αλλά και στις καινοτομίες που έρχονται το 2018 αναφέρθηκε ο Διευθυντής Λειτουργιών Λυκούργος Πέτροβας.

Ο Διευθυντής Marketing, Νέων Προϊόντων και Επικοινωνίας Μπάμπης Αναστασιάδης εστιάστηκε στα νέα βελτιωμένα προϊόντα και υπηρεσίες της ΑΧΑ για το 2018 και στις πρωτοποριακές υπηρεσίες που προσφέρει η εταιρεία στον τομέα της Επικοινωνίας.

Από την πλευρά του ο Αναπληρωτής Διευθυντής Δικτύων Διανομής Ernesto DiGiorgio συνεχάρη τους συνεργάτες για την εξαιρετική απόδοση και συνεργασία, και στη συνέχεια έκανε τον απολογισμό των ενεργειών της Διεύθυνσης Πωλήσεων για το προηγούμενο έτος.

Την εκδήλωση έκλεισε ο νέος Διευθυντής Πωλήσεων του Αποκλειστικού Δικτύου Βασίλης Αντύπας, ο οποίος ευχαρίστησε τους συνεργάτες της Διεύθυνσης για τα αποτελέσματα των Πωλήσεων για το 2017. Στη συνέχεια τόνισε πως έχει δομηθεί ένα ισχυρό εκπαιδευτικό πρόγραμμα συνεργατών και τέλος εστίασε στο πλάνο ανάπτυξης του Δικτύου για το 2018, σε επίπεδο προσέλκυσης νέων συνεργατών  και επίτευξης παραγωγικών στόχων.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, χαιρετισμούς απηύθυναν οι επικεφαλής των ομάδων της Διεύθυνσης: Ελένη Τσίτρα, Σταύρος Κόσσου, Δέσποινα Αλμπανίδου, Χρήστος Μοναστηρίδης, Χρίστος Παπακωνσταντίνου και Απόστολος Φιλίππου, καθώς και οι πρώτοι συνεργάτες σε επίπεδο παραγωγής για το 2017, στη Ζωή και Υγεία Περικλής Τελίδης και στις Γενικές Ασφαλίσεις Αχιλλέας Μπάτσιος, τέλος ο Επιθεωρητής Πωλήσεων Γιάννης Γεωργίου παρουσίασε τα αποτελέσματα του γραφείου Βόλου για το 2017.

Οι συνεργάτες της ΑΧΑ δεσμεύτηκαν ότι θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να παρέχουν στον πελάτη υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, ανεβάζοντας ακόμα πιο ψηλά το επίπεδο της παραγωγής, καταλήγει η σχετική ανακοίνωση της εταιρείας.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Στην Κύπρο το 17ο Διεθνές Συνέδριο της Insurance Europe το 2027

Ο ΣΑΕΚ, που θα φιλοξενήσει τη διοργάνωση, αυτές τις μέρες συμμετέχει ενεργά στις εργασίες της Insurance Europe στις Βρυξέλλες

Ο ρόλος της ασφάλισης στην κοινωνία και στην οικονομία στο επίκεντρο της ΓΣ του ΣΑΕΚ

Ο Πρόεδρος Ευ. Αναστασιάδης υπογράμμισε ότι η ασφάλιση αποτελεί θεσμό που λειτουργεί ως εγγύηση σταθερότητας για πολίτες και επιχειρήσεις

ΣΑΕΚ: Στην Κύπρο το 2026 η Γενική Συνέλευση και το Διεθνές Συνέδριο της Insurance Europe

Η συμμετοχή 150+ εκπροσώπων ευρωπαϊκών ασφαλιστικών συνδέσμων ενισχύει περαιτέρω την εξωστρέφεια της κυπριακής ασφαλιστικής αγοράς

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Υδρόγειος Ασφαλιστική: Οδηγός διαχείρισης φυσικών καταστροφών για την ενίσχυση της πρόληψης και της ανθεκτικότητας των πολιτών 

Την ανάγκη ενίσχυσης της πρόληψης και της ετοιμότητας των πολιτών απέναντι στις φυσικές καταστροφές αναδεικνύει νέα πρωτοβουλία της Υδρογείου Ασφαλιστικής

ERGO: Στο επίκεντρο οι σχέσεις εμπιστοσύνης με το δίκτυο συνεργατών της

Τη σημασία της προσωπικής σχέσης με τον ασφαλισμένο και του ρόλου που διαδραματίζει το δίκτυο συνεργατών της αναδεικνύει η ERGO Hellas

«Χρυσό βραβείο για την Carglass®

Χρυσό βραβείο στην κατηγορία Best Use of Data / Customer Analytics απέσπασε η Carglass® στα Loyalty Awards 2026

Η Groupama Ασφαλιστική επέστρεψε σε θετικό προ φόρων αποτέλεσμα το 2025

Επιστρέφοντας σε θετικό προ φόρων αποτέλεσμα και καταγράφοντας σημαντική ανάπτυξη, η Groupama Ασφαλιστική ολοκλήρωσε το 2025 με περαιτέρω ενίσχυση

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

«Πολιτική συναίνεση για λύσεις στα θέματα της ιδιωτικής ασφάλισης στη εκδήλωση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών»

Για πρώτη φορά εκπρόσωποι της Νέας Δημοκρατίας (Ευάγγελος. Λιάκος), του ΠΑΣΟΚ (Μιλένα Αποστολάκη) και του ΣΥΡΙΖΑ (Διονύσης Καλαματιανός) συμμετείχαν στον ίδιο δημόσιο διάλογο

Τι περιλαμβάνει το νομοσχέδιο για την ενίσχυση της Επαγγελματικής Ασφάλισης

Σε δημόσια διαβούλευση τέθηκε το νομοσχέδιο του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης με θέμα «Ενίσχυση της επαγγελματικής ασφάλισης

YES 2026: 11 ημέρες, 98 μαθητές, 17 επιχειρηματικές ιδέες

98 μαθητές και μαθήτριες από 24 σχολεία της Ελλάδας και της Κύπρου απέδειξαν ότι η καινοτομία δεν έχει ηλικία.

ΕΑΕΕ: Η ακτινογραφία των ασφαλίσεων Μεταφερόμενων Εμπορευμάτων

Η έρευνα αναδεικνύει ότι οι μεταφορές με αφετηρία και προορισμό εκτός Ελλάδας εξακολουθούν να εμφανίζουν δυσανάλογα υψηλό ασφαλιστικό κίνδυνο

Brokers Union και ARAG εγκαινιάζουν νέα αποκλειστική συνεργασία στη Νομική Προστασία

Η Brokers Union ανακοινώνει την έναρξη αποκλειστικής συνεργασίας με την ARAG, έναν από τους κορυφαίους διεθνείς οργανισμούς στον Κλάδο