back to top
11 C
Athens
Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2026

Ευρωπαϊκή Πίστη – Δημιουργία ασφαλιστικής συνείδησης και υπευθυνότητας, μέσω animated promotional videos

Η Ευρωπαϊκή Πίστη, αντιλαμβανόμενη την ανάγκη της συνεχούς ενημέρωσης για την αναγκαιότητα της ασφάλισης και έχοντας την πεποίθηση ότι η ασφαλιστική συνείδηση είναι αποτέλεσμα εκπαίδευσης και καλλιέργειας κουλτούρας υπευθυνότητας, δημιούργησε πρόσφατα ένα animated promotional video για την ασφάλιση της κατοικίας.
Μέσω του συγκεκριμένου video με τίτλο «Τρεις Αλήθειες, Ένας Μύθος και η Λύση», η Ευρωπαϊκή Πίστη έχει ως στόχο όχι μόνο να αναδείξει στην Ελληνική κοινωνία την αξία της ασφάλισης περιουσίας, αλλά και να καταστήσει σαφές ότι χωρίς ασφάλιση, το σπίτι μας δεν μας ανήκει.
Στο διάρκειας 2,5 λεπτών animated video, επικοινωνείται στον καταναλωτή η σημασία της προστασίας του σπιτιού του, το οποίο περικλείει όχι μόνο τις αναμνήσεις του παρελθόντος αλλά και τα όνειρα για τη ζωή που θέλει να χτίσει. Ταυτόχρονα επισημαίνεται η αλήθεια, ότι όσοι επιθυμούν να αποκτήσουν ένα σπίτι κατανοούν πλήρως την ανάγκη της απόκτησής του καταβάλλοντας για την αγορά του ένα μεγάλο ποσό, αλλά δεν κατανοούν την ανάγκη της ασφάλισής του, ιδιαίτερα όταν αυτή κοστίζει πιο φθηνά από όσο κανείς θα μπορούσε να φανταστεί. Και η αλήθεια αυτή, ενέχει τον κίνδυνο να χαθούν μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα όσα χτίζονται για μια ζωή.
Η Ευρωπαϊκή Πίστη, στο πλαίσιο της ψηφιακής της στρατηγικής για το 2018, σχεδιάζει σειρά ενημερωτικών ενεργειών με τη μορφή animated promotional videos που έχουν ως στόχο, τόσο να αφυπνίσουν τον καταναλωτή όσο και να αποτελέσουν χρήσιμο εργαλείο για το Δίκτυο Πωλήσεών της.
Με την ενέργεια αυτή, η Ευρωπαϊκή Πίστη δημιουργεί νέους διαύλους επικοινωνίας με την κοινωνία αξιοποιώντας τα σύγχρονα μέσα της διαδικτυακής εποχής.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αναμένονται εκπλήξεις από τέσσερις μεγάλες ασφαλιστικές

Οσο για τον ανταγωνισμό αυτός θα είναι μεγάλος, και περιμένουμε να δούμε, και όλες τις άλλες θέσεις των υπολοίπων ασφαλιστικών που κρατάνε μισόκλειστα τα χαρτιά τους. 

Το Ινστιτούτο Χρηματοοικονομικού Αλφαβητισμού και η Ευρωπαϊκή Πίστη στην Global Money Week 2022

Το Ινστιτούτο Χρηματοοικονομικού Αλφαβητισμού σε αρμονική συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Πίστη συμβάλλουν στην διάχυση της χρηματοοικονομικής γνώσης

Γ. Γκοτζαγεώργης: Ιδανικές συνθήκες εκπαίδευσης για τους Συνεργάτες με το Executive Sales Insurance Program

Η Ευρωπαϊκή Πίστη ανακοινώνει την έναρξη του 3ου Κύκλου Σπουδών του “Executive Sales Insurance Program”, το οποίο αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα σε διάρκεια προγράμματα ασφαλιστικών σπουδών στην Ελλάδα.

Χρηματοοικονομικός Αλφαβητισμός: Τα χαρακτηριστικά και τα οφέλη της αναβαλλόμενης ευχαρίστησης

Οι ειδικοί του χώρου συνιστούν τη σταδιακή αλλαγή των καταναλωτικών μας προτύπων, συνηθειών και συμπεριφορών, «θυσιάζοντας βραχυπρόθεσμη ικανοποίηση».

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Ξηρογιαννόπουλος Insurance Brokers: Ενημέρωση για την έκπτωση στον ΕΝΦΙΑ σε ασφαλισμένες κατοικίες

Η Ξηρογιαννόπουλος συμβουλεύει τους πελάτες της και δηλώνει στη διάθεσή τους για οτιδήποτε χρειαστούν

ERGO Ασφαλιστική: Top Employer σε Ελλάδα και Ευρώπη το 2026

Προσφέροντας ένα περιβάλλον «που προσαρμόζεται στις ανάγκες του σύγχρονου κόσμου της εργασίας και εξελίσσεται διαρκώς μαζί με τους ανθρώπους του»

Η NN Hellas στη 2η θέση των Κορυφαίων Εργοδοτών για το 2026

Η εταιρεία πιστοποιείται ως Top Employer για 8η χρονιά, εξασφαλίζοντας τις κατάλληλες συνθήκες ώστε κάθε εργαζόμενος να είναι ο καλύτερος εαυτός του

Η αξία του έγκαιρου ελέγχου στο ασφαλιστικό συμβόλαιο

«Η στιγμή της ζημιάς δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για διαπιστώσεις» υπενθυμίζει η ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Με ευρεία συμμετοχή αλλά και προβληματισμό η πρωτοχρονιάτικη εκδήλωση της ΕΑΕΕ

Οι μεγάλες διεθνείς προκλήσεις και το ελληνικό κενό προστασίας ειδικότερα αναδείχθηκαν ως φλέγοντα ζητήματα από τον Αλ. Σαρρηγεωργίου

Βέλτιστη διάρκεια ορμονοθεραπείας στον καρκίνο του προστάτη: Νέα δεδομένα από μεγάλη μετα-ανάλυση

Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι η διάρκεια της ADT επηρεάζει ουσιαστικά τη συνολική επιβίωση

Ευρωβουλή: Αγώνας για να διατηρηθούν τα δικαιώματα των επιβατών στις αερομεταφορές

Το ΕΚ στοχεύει μεταξύ άλλων στη διασφάλιση του δικαιώματος αποζημίωσης μετά από τρίωρη καθυστέρηση

ΕΕΑ: Τη Δευτέρα 19/1 παρουσιάζεται έρευνα της RASS για ακρίβεια, αγορά, υγεία, ασφάλιση, τράπεζες

Τα αποτελέσματα θα σχολιάσει ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Γ. Χατζηθεοδοσίου και ο Πρόεδρος της Επιτροπής Καταναλωτών Β. Μουντάκης

Η επετειακή εκδήλωση της ΕΑΔΕ ανοίγει διάλογο με τη νέα γενιά για το μέλλον της ασφάλισης

Εκπρόσωποι της πολιτείας, των θεσμών, της αγοράς και κυρίως των νέων προσδίδουν ιδιαίτερο βάρος στο ραντεβού της 23ης Ιανουαρίου στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης