back to top
18.2 C
Athens
Τρίτη 31 Μαρτίου 2026

Γ. Βοτσαρίδης: Βγαίνουμε με τρία νέα προϊόντα

της Ελενας Ερμείδου

Νέα ασφαλιστικά προϊόντα σχεδιάζει να εκδώσει η Interlife μέσα στο 2018. «Στόχος να μεγαλώσουμε το μερίδιο μας στην αγορά» δήλωσε χτες το απόγευμα ο Διευθύνων Σύμβουλος Γιάννης Βοτσαρίδης στην συνέντευξη τύπου που παραχώρησε η ασφαλιστική στην Θεσσαλονίκη. Ο στόχος αυτός, ο ίδιος συμπλήρωσε περιλαμβάνεται και στο Business Plan της εταιρείας.

- Advertisement -

Συγκεκριμένα, μετά τις επιτυχημένες εκδόσεις των προγραμμάτων Εγγυημένη Σύνταξη Ατυχήματος, SAFEBIKE (Ασφάλιση Ποδηλάτου), KinderCARE99 (Παιδικό Πρόγραμμα Υγείας) και το IMMIGRANTS Care (Ασφάλιση αλλοδαπών), η Interlife σχεδιάζει τρία νέα προϊόντα σύμφωνα με τις ανάγκες της κοινωνίας στις οποίες οι ασφαλιστικές όπως τόνισε ο κος Βοτσαρίδης έχουν προσαρμοστεί το τελευταίο διάστημα.

Ειδικότερα, το πρώτο προϊόν θα παρέχει καλύψεις πρωτοβάθμιας περίθαλψης με χαμηλό κόστος. Το δεύτερο προϊόν θα περιέχει καθαρά επιδοματικές καλύψεις. Και το τρίτο προϊόν θα παρέχει νοσοκομειακές καλύψεις, θα στοχεύει σε όλες τις ηλικίες και θα είναι βασισμένο στην φιλοσοφία του προγράμματος KinderCARE99.

- Advertisement -

Σχολιάζοντας τα προγράμματα υγείας και τις καλύψεις που παρέχουν ο κος Βοτσαρίδης τόνισε πώς δεν υπάρχει λόγος τα προγράμματα να παρέχουν υπέρ – καλύψεις της τάξεως του 1 εκατομμυρίου ευρώ, για παράδειγμα όταν το μέσο κόστος νοσηλείας σύμφωνα με μετρήσεις είναι 3.700 ευρώ στην Θεσσαλονίκη και 4.500 ευρώ στην Αθήνα.

Μιλώντας για την ελληνική οικονομία δηλώνει αισιόδοξος, διαβλέπει προοπτικές ανάπτυξης, επίσης και στην ασφαλιστική αγορά μετά  τα αποτελέσματα της ασφαλιστικής παραγωγής. Εκτιμά πως η Ελλάδα θα πρέπει να βγει στις διεθνείς αγορές, τεστάροντας τις δυνάμεις της, αν και πιστεύει ότι το κόστος δανεισμού θα είναι υψηλότερο σε σχέση με το σημερινό.

Δηλώνει  αισιόδοξος για την μετοχή της Interlife η οποία δίνει και μέρισμα, συστήνοντας την αγορά της, και  υπογραμμίζοντας ότι το χρηματιστήριο της Κύπρου συμβαδίζει εν πολλοίς με τις επιδόσεις του χρηματιστηρίου της Αθήνας.

 

 

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

INTERLIFE: Άνω του 46% η αύξηση παραγωγής σε βάθος 5ετίας

Καθώς η εταιρεία κατέγραψε σημαντική άνοδο κατά 8,89% στην παραγωγή ασφαλίστρων το 2025

Ψηλά οι μετοχές των Interlife – Ευρώπη Holdings

Πού αποδίδονται οι νέες αξιοσημείωτες χρηματιστηριακές επιδόσεις των δύο εταιρειών

INTERLIFE: Χριστουγεννιάτικες δράσεις αλληλεγγύης και κοινωνικής προσφοράς

Δωρεά 1,5 τόνου τροφίμων σε Κοινωφελείς Φορείς, στο πλαίσιο του Προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης “προσφέρω …αλλιώς”

Πολιτική συμφωνία για τη Retail Investment Strategy

Thea Utoft Høj Jensen, Insurance Europe: «Συμφωνία ορόσημο για την SIU, αλλά όχι το τέλος της διαδικασίας»

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Γ. Στουρνάρας: «Δυσκολότερη η διαχείριση της παρούσας κρίσης από εκείνης του 2021-22»

Παρά τις δυσκολίες, ωστόσο, ο Διοικητής της ΤτΕ εμφανίστηκε στο Economist Romania Government Roundtable συγκρατημένα αισιόδοξος

ΕΛΣΤΑΤ: Οι εθνικές δαπάνες υγείας το 2024 – Κοντά στο 5% η συμβολή της ιδιωτικής ασφάλισης

Η συνολική χρηματοδότηση των δαπανών υγείας αυξήθηκε κατά 5,1% σε σχέση με το 2023, σύμφωνα με τα στοιχεία της Αρχής

Νέα δεδομένα για το συνολικό κόστος χρήσης αυτοκινήτου σε Ελλάδα και Ευρώπη

Tα αμιγώς ηλεκτρικά οχήματα (BEV) καθίστανται η πιο οικονομική επιλογή μίσθωσης σε ολοένα περισσότερες χώρες και κατηγορίες οχημάτων

EventAtlas: Η έξυπνη λύση για invitations, check-in & reporting

Διαχειριστείτε προσκλήσεις, συμμετοχές και δεδομένα εκδηλώσεων σε μία πλατφόρμα

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Γ. Στουρνάρας: «Δυσκολότερη η διαχείριση της παρούσας κρίσης από εκείνης του 2021-22»

Παρά τις δυσκολίες, ωστόσο, ο Διοικητής της ΤτΕ εμφανίστηκε στο Economist Romania Government Roundtable συγκρατημένα αισιόδοξος

Κρίσιμη η κατάσταση στο Νοσοκομείο Ξάνθης λόγω μη λειτουργίας της ΜΕΘ

Το βασικό πρόβλημα αφορά την έλλειψη εξειδικευμένου προσωπικού, παρότι το νοσοκομείο διαθέτει κατάλληλες υποδομές

Άνοιξαν οι εγγραφές για το 26th Insurance & Reinsurance Meeting της Ύδρας

Δείτε το πρόγραμμα της διοργάνωσης και λοιπές χρήσιμες πληροφορίες

ΕΑΕΕ: Μειωμένα τα θανατηφόρα τροχαία στην Αττική, αυξημένοι οι ελαφρά τραυματίες

Η «ακτινογραφία» των τροχαίων ατυχημάτων στη μεγαλύτερη Περιφέρεια της χώρας την τελευταία διετία – Δείκτες οδικής ασφάλειας, κατανομή και συνέπειες

Η Eurolife FFH επενδύει με συνέπεια στην εκπαίδευση των συνεργατών της

Περισσότερες από 550 εκπαιδευτικές συναντήσεις, με πάνω από 12.800 συμμετέχοντες, πραγματοποιήθηκαν εξ αποστάσεως ή διά ζώσης το 2025