back to top
21.7 C
Athens
Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2026

Γ. Βοτσαρίδης: Βγαίνουμε με τρία νέα προϊόντα

της Ελενας Ερμείδου

Νέα ασφαλιστικά προϊόντα σχεδιάζει να εκδώσει η Interlife μέσα στο 2018. «Στόχος να μεγαλώσουμε το μερίδιο μας στην αγορά» δήλωσε χτες το απόγευμα ο Διευθύνων Σύμβουλος Γιάννης Βοτσαρίδης στην συνέντευξη τύπου που παραχώρησε η ασφαλιστική στην Θεσσαλονίκη. Ο στόχος αυτός, ο ίδιος συμπλήρωσε περιλαμβάνεται και στο Business Plan της εταιρείας.

- Advertisement -

Συγκεκριμένα, μετά τις επιτυχημένες εκδόσεις των προγραμμάτων Εγγυημένη Σύνταξη Ατυχήματος, SAFEBIKE (Ασφάλιση Ποδηλάτου), KinderCARE99 (Παιδικό Πρόγραμμα Υγείας) και το IMMIGRANTS Care (Ασφάλιση αλλοδαπών), η Interlife σχεδιάζει τρία νέα προϊόντα σύμφωνα με τις ανάγκες της κοινωνίας στις οποίες οι ασφαλιστικές όπως τόνισε ο κος Βοτσαρίδης έχουν προσαρμοστεί το τελευταίο διάστημα.

Ειδικότερα, το πρώτο προϊόν θα παρέχει καλύψεις πρωτοβάθμιας περίθαλψης με χαμηλό κόστος. Το δεύτερο προϊόν θα περιέχει καθαρά επιδοματικές καλύψεις. Και το τρίτο προϊόν θα παρέχει νοσοκομειακές καλύψεις, θα στοχεύει σε όλες τις ηλικίες και θα είναι βασισμένο στην φιλοσοφία του προγράμματος KinderCARE99.

- Advertisement -

Σχολιάζοντας τα προγράμματα υγείας και τις καλύψεις που παρέχουν ο κος Βοτσαρίδης τόνισε πώς δεν υπάρχει λόγος τα προγράμματα να παρέχουν υπέρ – καλύψεις της τάξεως του 1 εκατομμυρίου ευρώ, για παράδειγμα όταν το μέσο κόστος νοσηλείας σύμφωνα με μετρήσεις είναι 3.700 ευρώ στην Θεσσαλονίκη και 4.500 ευρώ στην Αθήνα.

Μιλώντας για την ελληνική οικονομία δηλώνει αισιόδοξος, διαβλέπει προοπτικές ανάπτυξης, επίσης και στην ασφαλιστική αγορά μετά  τα αποτελέσματα της ασφαλιστικής παραγωγής. Εκτιμά πως η Ελλάδα θα πρέπει να βγει στις διεθνείς αγορές, τεστάροντας τις δυνάμεις της, αν και πιστεύει ότι το κόστος δανεισμού θα είναι υψηλότερο σε σχέση με το σημερινό.

Δηλώνει  αισιόδοξος για την μετοχή της Interlife η οποία δίνει και μέρισμα, συστήνοντας την αγορά της, και  υπογραμμίζοντας ότι το χρηματιστήριο της Κύπρου συμβαδίζει εν πολλοίς με τις επιδόσεις του χρηματιστηρίου της Αθήνας.

 

 

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

INTERLIFE: Θετικό Πρόσημο στα Οικονομικά Μεγέθη του Α’ Εξαμήνου 2026

Κερδοφορία, αύξηση Παραγωγής Ασφαλίστρων, Ενεργητικού, Επενδύσεων και Αποθεμάτων καθώς και υψηλοί Δείκτες Φερεγγυότητας χαρακτηρίζουν τα Αποτελέσματα του Α’ Εξαμήνου 2026 της INTERLIFE.

Με Digital Insurance Hub η INTERLIFE αναβαθμίζει την ψηφιακή εμπειρία συνεργατών και ασφαλισμένων

Μέσω συμφωνίας με την COGNITY η ασφαλιστική επενδύει στον ψηφιακό μετασχηματισμό των πληροφοριακών της συστημάτων

Ηλεκτρικά πατίνια: Υποχρεωτική ασφάλιση αστικής ευθύνης – Τι αλλάζει για τους οδηγούς ενημερώνει η INTERLIFE

Με το SAFE BIKE η εταιρεία προσφέρει κάλυψη αστικής ευθύνης έναντι τρίτων, αλλά και πρόσθετες καλύψεις

Η εμπιστοσύνη δεν δηλώνεται, δοκιμάζεται

Η υπόσχεση ότι όταν κάτι απρόβλεπτο συμβεί ο πελάτης δεν θα είναι μόνος του είναι η καρδιά της δουλειάς του ασφαλιστή

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

INTERLIFE: Θετικό Πρόσημο στα Οικονομικά Μεγέθη του Α’ Εξαμήνου 2026

Κερδοφορία, αύξηση Παραγωγής Ασφαλίστρων, Ενεργητικού, Επενδύσεων και Αποθεμάτων καθώς και υψηλοί Δείκτες Φερεγγυότητας χαρακτηρίζουν τα Αποτελέσματα του Α’ Εξαμήνου 2026 της INTERLIFE.

Medifirst: Κατ’ οίκον αιμοληψία για μεγαλύτερη ευκολία και εξοικονόμηση χρόνου

Μια υπηρεσία που απαντά στις ανάγκες όσων δυσκολεύονται να μετακινηθούν ή επιθυμούν να πραγματοποιούν τις απαραίτητες εξετάσεις τους

Ο Σεπτέμβριος επαναφέρει στο προσκήνιο τις ασφαλιστικές εκκρεμότητες

Μετά την καλοκαιρινή περίοδο, οι καθημερινές υποχρεώσεις επανέρχονται και μαζί τους ζητήματα που συχνά μετατίθενται για «μετά τις διακοπές»

Εν αναμονή της απάντησης της EIOPA για τα ισόβια ασφαλιστήρια υγείας

Η ΕΑΔΕ θεωρεί ιδιαίτερα σημαντικό ότι το ζήτημα τίθεται σε ευρωπαϊκό επίπεδο και αναμένει την απάντηση της EIOPA

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Το Insurance World στο MDRT Day 2026 – Διάλογος με τους leaders της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης

Με ενεργό παρουσία στο MDRT Day by MCC Hellas 2026, που βρίσκεται σε εξέλιξη στο Aldemar Olympian Village στην Αρχαία Ολυμπία, συμμετείχε σήμερα το Insurance World

Syndea: Στη Βουδαπέστη για το 29ο Συνέδριο «Μαζί, χτίζουμε γέφυρες συνεργασίας και εξέλιξης»

Το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου το ξενοδοχείο Marriott της Βουδαπέστης μπροστά στον μαγικό Δούναβη, υποδέχθηκε το 29ο Ετήσιο Συνέδριο της Syndea

Ε.Ε.Α.-Πάντειο: 5 εξειδικευμένα διαδικτυακά σεμινάρια – 1o webinar: «Η Τεχνητή Νοημοσύνη στη Διοίκηση και στην Εκπαίδευση: Εργαλεία και Τεχνικές» | Πέμπτη 1/10

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, σταθερά προσηλωμένο στη συνεχή επιμόρφωση και την ανάπτυξη γνώσεων και δεξιοτήτων

Ο πιστωτικός κίνδυνος για τις επιχειρήσεις του κλάδου παραμένει υψηλός στις περισσότερες ευρωπαϊκές αγορές.

Μετά από έναν ρυθμό αύξησης  κατά 1,4% το 2025, ο ρυθμός ανάπτυξης του κλάδου κατασκευών προβλέπεται ότι μειωθεί το 2026

INTERLIFE: Θετικό Πρόσημο στα Οικονομικά Μεγέθη του Α’ Εξαμήνου 2026

Κερδοφορία, αύξηση Παραγωγής Ασφαλίστρων, Ενεργητικού, Επενδύσεων και Αποθεμάτων καθώς και υψηλοί Δείκτες Φερεγγυότητας χαρακτηρίζουν τα Αποτελέσματα του Α’ Εξαμήνου 2026 της INTERLIFE.