back to top
33.9 C
Athens
Τετάρτη 5 Αυγούστου 2026

Μινέττα: Θεματοφύλακας της ασφάλειας των αθλητών στις XTERRA

Θεματοφύλακας της ασφάλειας των αθλητών στις XTERRA διοργανώσεις και για το 2018 ήταν οι Ασφάλειες Μινέττα, που ασφαλίζει ότι αξίζει και είναι μια από τις παλαιότερες Ασφαλιστικές Εταιρείες στην Ελλάδα (1973)και με μεγάλη ευαισθητοποίηση στον τομέα του αθλητισμού!

Άνδρες και γυναίκες από 7 έως 80+ ετών, με ή χωρίς στολή, αγωνίστηκαν στις Ελληνικές θάλασσες. Το ραγδαία αναπτυσσόμενο κίνημα της Κολύμβησης Ανοικτής Θαλάσσης (O.W.S.) είχε την τιμητική του στην λαμπερή γιορτή, που διοργανώθηκε στην diaplousTrainingExperienceConcept – FordT.C.

- Advertisement -

Με αθλοθέτη την XTERRAGreece, βραβεύτηκαν οι πρώτοι των πρώτων στα -ανά πενταετία- AGE GROUPS, βάση του αναγνωρισμένου τρόπου βαθμολόγησης που εφαρμόζει ο κ. Γιάννης Κωτσιόπουλος, εμπνευστής του Grand Prix Open Water Swimming και πρόεδρος του Συλλόγου Μαραθώνιας Κολύμβησης «ΛΕΑΝΔΡΟΣ».

Μέσα σε ένα κλίμα «θαλασσινό» -προδιαθέτει άλλωστε το μεγάλο grafity στην πρόσοψη του εκπαιδευτικού κέντρου -, γεμάτο θετική ενέργεια και στόχους για τους νέους αγώνες, πραγματοποιήθηκαν 168 βραβεύσεις σε μια γιορτή που έλαβε χώρα για πρώτη φορά.

- Advertisement -

Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση παγκόσμιοι πρωταθλητές και Ολυμπιονίκες όπως η Βασική Κουβέλη και η Κέλλυ Αραούζου, διοργανωτές αγώνων από όλη την Ελλάδα, εκπρόσωποι συλλόγων και προσωπικότητες με επίδραση στο χώρο του κολυμβητικού κινήματος και ασφαλώς η δύναμη του χώροι: όλοι οι υπόλοιποι κολυμβητές που ήταν και τα τιμόμενα πρόσωπα.

Η βραδιά, την οποία παρουσίασε η δημοσιογράφος Γκρέτα Λυμπεροπούλου (ειδική συνεργάτιδα της TRIMORE και της XTERRAGreece), άνοιξε με πλάνα και από τους 58 αγώνες που διοργανώθηκαν το 2017 και εξελίχθηκε σε ένα πάρτι με τη μουσική επιμέλεια του DjPappas και την «δροσιά» των Φυσικών Μεταλλικών Αναψυκτικών ΒΙκος και της Μπύρας Νήσος.

Ιδιαίτερη στιγμή αποτέλεσε η προβολή μέρους του φιλμ «H2O» που καταγράφει την προετοιμασία και το κατόρθωμα του υπερ-κολυμβητή Σπύρου Χρυσικόπουλου,ο οποίος πραγματοποίησε φέτος τον τετραπλό διάπλου του Τορωναίου Κόλπου, διανύοντας συνολικά 104 χλμ. Ο Σπύρος Χρυσικόπουλος έδωσε το παρών στην εκδήλωση και καταχειροκροτήθηκε.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Η ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική τίμησε τις πρωταθλήτριες Μαρία Πρεβολαράκη και Μαρία Λουίζα Γκίκα

Τη διαχρονική της στήριξη στον ελληνικό αθλητισμό επιβεβαιώνει η ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική, η οποία υποδέχθηκε στα κεντρικά της γραφεία

ΜΙΝΕΤΤΑ: Η ασφάλιση κατοικίας διευκολύνει την άμεση αποκατάσταση των ζημιών

Η ασφάλιση κατοικίας δεν περιορίζεται στην οικονομική αποζημίωση, αλλά λειτουργεί ως σημαντικός μηχανισμός υποστήριξης σε μια δύσκολη στιγμή για τον ασφαλισμένο

Sofos Insurance Agency: Ταξίδι επιβράβευσης πωλήσεων στη μεσαιωνική Μπριζ

Θρ. Σοφός: «Επαγγελματίες από όλη την Ελλάδα, με συνεργασία και ομαδική δουλειά, απέδειξαν ότι μπορούν να επιτύχουν κάθε στόχο»

Τεχνικά έργα και ασφάλιση: Η MINETTA Ασφαλιστική προτάσσει λύσεις για τον έλεγχο του ρίσκου

Στόχος της, να προσφέρει στους επαγγελματίες τον «έλεγχο» απέναντι στο απρόβλεπτο, μειώνοντας τις οικονομικές επιπτώσεις και διασφαλίζοντας την ομαλή ολοκλήρωση των έργων

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Δρ. Χ. Νούνης στη Βουλή: Το νομοσχέδιο ενισχύει το θεσμικό πλαίσιο του 2ου Πυλώνα Ασφάλισης

Η ΕΛ.Ε.Τ.Ε.Α. θα συνεχίσει να συμβάλλει με τεκμηριωμένες προτάσεις και εποικοδομητικό διάλογο στη διαμόρφωση ενός σύγχρονου θεσμικού πλαισίου

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Δρ. Χ. Νούνης στη Βουλή: Το νομοσχέδιο ενισχύει το θεσμικό πλαίσιο του 2ου Πυλώνα Ασφάλισης

Η ΕΛ.Ε.Τ.Ε.Α. θα συνεχίσει να συμβάλλει με τεκμηριωμένες προτάσεις και εποικοδομητικό διάλογο στη διαμόρφωση ενός σύγχρονου θεσμικού πλαισίου

Νέο επεισόδιο «Και Αν Συμβεί… Your Insurance Tribe Podcast», για το κόστος αποκατάστασης ακινήτων και την ασφαλιστική προστασία

Με καλεσμένους τον Π. Τόμπρα, Top Mentor Consultants / Properties, και την Κ. Σολομακάκη, Atlas Insurance Agents

Εναλλακτική φορολόγηση φυσικών προσώπων που μεταφέρουν τη φορολογική τους κατοικία στην Ελλάδα

Η ΕΑΕΕ διαβιβάζει προς ενημέρωση των μελών της σχετική απόφαση της ΑΑΔΕ

Ρουμανία: Anytime και BRD απλοποιούν την online ασφάλιση αυτοκινήτου

Ενσωματώνοντας την υποχρεωτική ασφάλιση Anytime MTPL στην εφαρμογή για κινητά YOU BRD

Σ. Σικοτάκη: Στρατηγική μας είναι να αναπτυχθούμε με σύνεση, σταθερά και ισορροπημένα

Το 19th Insurance Conference, αποτέλεσε την κορυφαία πλατφόρμα στρατηγικού διαλόγου για την ελληνική ασφαλιστική αγορά. Με τίτλο