To νέο βίντεο της ARAG μόλις κυκλοφόρησε…

Με κεντρικό μήνυμα «Γιατί το να έχεις δίκιο δεν αρκεί, και το να βρεις το δίκιο σου κοστίζει..» η ARAG Νομική Προστασία κυκλοφορεί στο διαδίκτυο το νέο εταιρικό βίντεο για το 2018.

Η ARAG ασχολείται αποκλειστικά και εξειδικευμένα με την Νομική Προστασία και γνωρίζει τον κλάδο καλύτερα. Η Νομική Προστασία δεν είναι για την ΑRAG πάρεργο ή τέχνασμα. Είναι η μεγαλύτερη οικογενειακή επιχείρηση του ασφαλιστικού χώρου, παγκόσμια. Αυτό τα λέει όλα…

Δείτε το:

 

Το προφίλ της ARAG

Η ARAG HELLAS ιδρύθηκε το 1972 με έδρα την Αθήνα.

Έχει υποκαταστήματα στην Πάτρα και στην Θεσσαλονίκη και διαθέτει ένα παραγωγικό δίκτυο συνεργατών – ασφαλιστών  και εξειδικευμένους δικηγόρους παντού στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.

Η ARAG αναλαμβάνει την κάλυψη των δικηγορικών εξόδων και αμοιβών, καθώς και όλων εκείνων των αναγκαίων δικαστικών δαπανημάτων, ώστε ο ασφαλισμένος να μπορεί, απαλλαγμένος από το οικονομικό βάρος να διεκδικεί το δίκιο του ή να προστατεύει τον εαυτό του σε όλες τις βαθμίδες απονομής της δικαιοσύνης μέχρι και τον Άρειο Πάγο. Κι όλα αυτά με την εγγύηση που παρέχει το δικαίωμα που έχει ο ασφαλισμένος μας να επιλέγει τον δικηγόρο της δικής του εκλογής.

Διαμορφώσαμε πλάι στα κλασσικά προγράμματα Νομικής Προστασίας για:

– το Όχημα & τον οδηγό

– την οικογένεια

– τον επαγγελματία & την επιχείρηση

– τη μίσθωση – εκμίσθωση ακινήτου

– το διαχειριστή πολυκατοικίας

– το σκάφος

– το μεταφορέα / διαμεταφορέα κλπ

νέα, καινοτόμα και εξειδικευμένα προγράμματα Νομικής Προστασίας για ομάδες ανθρώπων ή  ομάδες συμφερόντων κατά ειδικών ασφαλιστικών κινδύνων που αντιμετωπίζουν, όπως:

– Ιατροί – Ιατροί ΕΚΑΒ – Ιατρικά Κέντρα

– Νοσηλευτές – Μαίες – Μαιευτές

– Πληρώματα ασθενοφόρου

– Φυσικοθεραπευτές

– Λογιστές – Φοροτεχνικούς

– Ασφαλιστικοί Διαμεσολαβητές

– Στρατιωτικοί – Λιμενικοί – Πυροσβέστες

– Αστυνομικοί, Σωφρονιστικοί υπάλληλοι

– Οδηγοί και Ελεγκτές Δημοσίων Μέσων Μεταφοράς

– Φωτοβολταϊκά συστήματα

– Μέλη διοικητικών συμβουλίων

Η ασφάλιση Νομικής Προστασίας επιτελεί ένα σοβαρό κοινωνικό σκοπό, παρέχοντας την δυνατότητα στον κάθε πολίτη να προσφύγει στην δικαιοσύνη για να διεκδικήσει τις δίκαιες απαιτήσεις του ή να προστατεύσει τον εαυτό του από κατηγορίες που στρέφονται εναντίον του.

ARAG SE

Υποκατάστημα Ελλάδος

Τηλ. Κέντρο: 210 7490800

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*