Στην Πάτρα το 23ο Ασφαλιστικό Συνέδριο του Insuranceforum.gr

Εξαιρετικά πλούσιο σε θεματολογία θα είναι το νέο Ασφαλιστικό Συνέδριο του insuranceforum.gr και της Insurance Innovation που θα διεξαχθεί σε λίγες μέρες στην Πάτρα.

Ενόψει των νομοθετικών αλλαγών των τελευταίων ετών, οι μέθοδοι ανάπτυξης των ασφαλιστικών γραφείων, οι διαδικασίες εξυπηρέτησης των πελατών καθώς και τα επιχειρηματικά μοντέλα των μονάδων διαμεσολάβησης βρίσκονται σε μεταβατικό στάδιο. Οι καινοτόμοι αλλά κυρίως αποδοτικοί τρόποι προβολής, εξυπηρέτησης και αποτελεσματικής οργάνωσης, θα αποτελέσουν την κεντρική θεματολογία της ανανεωμένης σειράς συνεδρίων του insuranceforum.gr που θα διεξαχθούν σε τουλάχιστον 5 πόλεις της Ελλάδας στους επόμενους μήνες.

Με πρώτο σταθμό την Πάτρα και σε συνεργασία με την Ένωση Επαγγελματιών Ασφαλιστών Νοτιοδυτικής Ελλάδος, οι εξειδικευμένοι ομιλητές του insuranceforum.gr θα έχουν την ευκαιρία να μεταφέρουν την τεχνογνωσία και την εμπειρία τους σε θέματα που απασχολούν τους σύγχρονους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές, προτείνοντας λύσεις για την ανάπτυξη των ασφαλιστικών τους γραφείων στο αναδυόμενο περιβάλλον.

Η καινούργια δομή των συνεδρίων προσδίδει ακόμα μεγαλύτερη έμφαση στην αντιμετώπιση πρακτικών ζητημάτων που επηρεάζουν την καθημερινότητα του σύγχρονου επαγγελματία, με στόχο την αύξηση της αποδοτικότητας και της αποτελεσματικότητας του.

Τις εργασίες του συνεδρίου θα παρακολουθήσουν στελέχη εταιρειών και ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές όλων των βαθμίδων οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις αλλά και τις προοπτικές ανάπτυξης του επαγγέλματός τους.

Στόχους του συνεδρίου αποτελούν, αφενός η εις βάθος ενημέρωση των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών για τα δρώμενα στον κλάδο σε συνδυασμό με ελεύθερη δημόσια ανταλλαγή απόψεων και αφετέρου η εξαγωγή χρήσιμων και αξιοποιήσιμων στην πράξη συμπερασμάτων.

Τα θέματα των τριών βασικών ενοτήτων θα είναι τα εξής:

  1. Η προστασία του καταναλωτή και η Ευρωπαϊκή Νομοθεσία με εισηγήτρια την κα Μυρτώ Χαμπάκη, Οικονομολόγος.

  2. Δύο Τεχνικές Μάρκετινγκ για την ανάπτυξη του ασφαλιστικού σας γραφείου στο νέο επιχειρηματικό περιβάλλον με εισηγητή τον κ. Θέμη Σαρανταένα, Σύμβουλος Μάρκετινγκ Ανάπτυξης Μικρών Επιχειρήσεων & Επιχειρηματιών.

  3. Οργάνωση ενός ασφαλιστικού γραφείου σύμφωνα με τις νέες τάσεις και απαιτήσεις με εισηγητή τον κ. Απόστολο Μαρτζάκλη, από τη Διεύθυνση Εκπαίδευσης της Eurolife ERB Ασφαλιστικής.

Το 23ο Ασφαλιστικό Συνέδριο της Insurance Innovation και του Insuranceforum.gr το οποίο διοργανώνεται για 3η συνεχόμενη χρονιά στην Πάτρα, θα διεξαχθεί την Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017 στο ξενοδοχείο Hotel Astir (Αγίου Ανδρέα 16).

Το Συνέδριο θα χαιρετίσουν ο Πρόεδρος Επιμελητηρίου Αχαΐας κ. Πλάτων Μαρλαφέκας, Πρόεδρος Επιμελητηρίου Ν. Αχαΐας και ο Πρόεδρος Ένωσης Επαγγελματιών Ασφαλιστών Ν.Δ Ελλάδος, κ. Ανδρέας Ντακόλιας.

Αξίζει να σημειωθεί πως το Ασφαλιστικό Συνέδριο διοργανώνεται υπό την Αιγίδα και την πολύτιμη υποστήριξη του Επιμελητηρίου Αχαΐας.

Τα Ασφαλιστικά Συνέδρια του insuranceforum.gr και της Insurance Innovation αποτελούν πλέον θεσμό για την ελληνική ασφαλιστική αγορά, καθώς πραγματοποιούνται συνεχώς από το 2012 σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας με την συνεργασία των συλλογικών φορέων των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών και ανασχεδιάζονται συνεχώς ώστε να είναι πάντοτε επίκαιρες και χρήσιμες. Μέχρι στιγμής το insuranceforum.gr έχει επισκεφθεί περισσότερες από 18 πόλεις διοργανώνοντας με τους τοπικούς φορείς εξαιρετικά επιτυχημένες συναντήσεις.

Χορηγοί Συνεδρίου

Ασφαλιστικές εταιρείες: INTERLIFE ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, ΟΡΙΖΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, ERGO, ARAG

Μεσιτικές εταιρείες: KARAVIAS UNDERWRITING AGENCY COVERHOLDER AT LLOYDS, INSURANCE PRO

Εταιρείες επισκευής κρυστάλλων οχημάτων: GLASSDRIVE

Χορηγοί Επικοινωνίας

Κλαδικά sites: Asfalisinet.gr – insuranceworld.gr – insurance-eea.gr – underwriter.gr – pasfe.gr

Κλαδικά περιοδικά: insuranceworld

Οικονομικά sites: euro2day.gr – sofokleousin.gr – marketnews.gr – reporter.gr – dikaiologitika.gr

Τοπικά μέσα επικοινωνίας: εφημερίδα Πελοπόννησος – pelop.grpatrasevents.grtempo24.gr

Το Συνέδριο θα διεξαχθεί υπό την Αιγίδα των παρακάτω φορέων

Επιμελητήριο Αχαΐας

Πανελλήνια Ομοσπονδία Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών (Π.Ο.Α.Δ.)

Ένωση Επαγγελματιών Ασφαλιστών Ελλάδος (Ε.Ε.Α.Ε.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*