Blue Aigaion και Carina P&I ενώνουν τις δυνάμεις τους

της Ελενας Ερμείδου

Νέα μερίδια στην αγορά επιχειρεί να κερδίσει η  η Blue Aigaion μέσα από την συνένωση των δυνάμεων της στην αγορά  με την Carina P&I.

Την νέα αυτή συνεργασία ανακοίνωσαν χθες από κοινού σε εκδήλωση που παρέθεσαν από κοινού: οι κ.κ. Νικόλαος Βελλιάδης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Blue Aigaion και ο Justin Skinner, Γενικός Διευθυντής της Carina & Director Underwriting Carina Managers.

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος θα πρέπει να σημειωθεί εμφανίστηκε κατά την ολιγόλεπτη ομιλία του τόσο ο κος Νικόλαος Βελιάδης, όσο και ο κος Justin Skinner.

Η Carina, είναι εξειδικευμένη εταιρεία κάλυψης Ευθυνών  μικρών σκαφών μέχρι  5,000 GT, και το management αυτής το έχει η εταιρεία Tindall Riley & Co Limited. Οι πολιτικές της προσφέρουν καλύψεις μέχρι 500 εκατ. δολάρια ΗΠΑ για μικρά σκάφη και μέχρι 50 εκατ. δολάρια ΗΠΑ σε charterers.

Η εταιρεία, η οποία έχει παρουσία σε όλες σχεδόν της αγορές του κόσμου έρχεται για να καλύψει τα κενά και τις ανάγκες που υπάρχουν στην Ελλάδα σε ό,τι αφορά τις ευθύνες μικρών σκαφών μέσα από τα οποία προσδοκά την αύξηση και του δικού της κύκλου εργασιών δήλωσε στο IW o Γενικός Διευθυντής της εταιρείας Justin Skinner

Η Carina παρέχει υπηρεσίες underwriting, υπηρεσίες πρόληψης, διαχείριση αποζημιώσεων κα.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*