Η Ευρωκλινική «τρέχει, στηρίζει, γιορτάζει» με το Greece Race for the Cure

Στο πλαίσιο των δράσεων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και ενημέρωσης που υλοποιεί, η Ευρωκλινική Αθηνών στηρίζει και φέτος τη διοργάνωση του Greece Race for the Cure, δημιουργώντας μάλιστα ένα εύχρηστο, πρωτοποριακό application προκειμένου να ενισχύσει τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Άλμα Ζωής» στο έργο του.

Βασικός στόχος της Ευρωκλινικής είναι να δώσει με τη συγκεκριμένη εφαρμογή τη δυνατότητα στους χρήστες, μέσα από ένα παιχνίδι ερωτήσεων και info tips, να κατανοήσουν τη σημασία της έγκαιρης διάγνωσης και αντιμετώπισης του καρκίνου του μαστού. Το Race for the Cure Application by Ευρωκλινική θα βρίσκεται στις επίσημες σελίδες της Ευρωκλινικής και του  Άλματος Ζωής στο Facebook, και την ημέρα του αγώνα σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, όπου μέσω tablets ή smartphones οι χρήστες θα μπορούν να παίζουν, να ενημερώνονται αλλά και να κερδίζουν σημαντικές προσφορές υγείας.

«Αυτή τη μέρα γιορτής και ευαισθητοποίησης ο όμιλος Ευρωκλινικής ενώνει τις δυνάμεις του, γίνεται μια μεγάλη αγκαλιά με συμμετοχή πάνω από 150 δρομέων και τρέχει στο Race for the Cure® για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

»Το Race for the Cure® είναι ένας αγώνας-θεσμός στον παγκόσμιο χάρτη και πραγματοποιείται σε 150 πόλεις σε όλο τον κόσμο. Αυτή τη στιγμή, το Greece Race for the Cure® είναι η δεύτερη μεγαλύτερη διοργάνωση παγκοσμίως, χάρις στη συμμετοχή σχεδόν 31.000 χιλιάδων ατόμων για το 2016, που ένωσαν τις δυνάμεις τους ενάντια στον καρκίνο του μαστού» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, προσθέτοντας ότι «η Ευρωκλινική Αθηνών διαθέτει εξειδικευμένο, υπερσύγχρονο κέντρο μαστού το οποίο παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες υγείας σε γυναίκες όσον αφορά την πρόληψη, τη διάγνωση και την θεραπεία των παθήσεων του μαστού. Η Ιατρική δε ομάδα του τμήματος μαστού διαθέτει επίσης πλούσια επιστημονική κατάρτιση, ενώ χαίρει της αναγνώρισης του ελληνικού και διεθνούς ιατρικού κόσμου».

Η διευθύντρια της Χειρουργικής Κλινικής Μαστού Φιορίτα Πουλακάκη δήλωσε σχετικά: «Είναι μια ημέρα γιορτής για όλες τις γυναίκες! Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που θα συμβάλουμε σε μια ενέργεια με τόσο δυνατή επίδραση και ενημέρωση όπως αυτή του Greece Race for the Cure®. Το Τμήμα  Μαστού της Ευρωκλινικής Αθηνών διαθέτει όλα τα απαραίτητα εφόδια και μια ομάδα επιστημόνων για τη φροντίδα της γυναίκας, ικανοποιώντας την ανάγκη της για έγκαιρη και σωστή διάγνωση μέχρι και την ολοκλήρωση της θεραπείας της».

«Ο αγώνας κατά του καρκίνου του μαστού είναι καθημερινός και δύσκολος» σχολίασε από την πλευρά του ο διευθυντής του Απεικονιστικού Τμήματος Διάγνωσης Μαστού & Οστικής Πυκνομετρίας Πέτρος Μαλακάσης. «Είμαστε κι εμείς μέρος της μεγάλης ανθρώπινης αλυσίδας που τρέχει στο Race for the Cure® και είμαστε παρόντες να στηρίξουμε κάθε γυναίκα με την εξειδικευμένη ιατρική μας ομάδα.»

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στον αγώνα: www.greecerace.gr

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Κέντρο Μαστού της Ευρωκλινικής Αθηνών: www.euroclinic.gr/article/kentro-mastou-evrokliniki-athinon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*