back to top
18.1 C
Athens
Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2026

Ταξίδι επιβράβευσης στην Ελβετία για τους συνεργάτες της ΑΤΕ Ασφαλιστικής

Ταξίδι επιβράβευσης στην Ελβετία απόλαυσαν συνεργάτες από το εταιρικό δίκτυο και το δίκτυο ανεξάρτητων Συνεργατών της ΑΤΕ Ασφαλιστικής, τους οποίους συνόδευσαν οι εκπρόσωποι της διοίκησης κ.κ. Δημήτρης Χατζηπαναγιώτου, Γενικός Διευθυντής των εταιρειών του ομίλου ERGO, Τριαντάφυλλος Λυσιμάχου, Μέλος του ΔΣ της ΑΤΕ Ασφαλιστικής, Στάθης Τσαούσης, Διευθυντής Τομέα  Εμπορικών Λειτουργιών, Στέφανος Στεφανίδης, Διευθυντής Τομέα Ασφαλιστικών Λειτουργιών Ασφαλίσεων Ζημιών, Δημήτρης Σπανός, Διευθυντής Τομέα Ασφαλιστικών Λειτουργιών Ασφαλίσεων Ζωής & Υγείας, Τάσος Παπαδόπουλος, Διευθυντής Πωλήσεων Δικτύου Ανεξάρτητων Συνεργατών, και Γιάννης Παπουτσάς, Διευθυντής Πωλήσεων Εταιρικού Δικτύου.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, κατά τη διάρκεια του 6ήμερου ταξιδιού οι συνεργάτες της ERGO επισκέφθηκαν τις σημαντικότερες πόλεις και τα διασημότερα θέρετρα της Ελβετίας, όπως η Ζυρίχη, το Ένγκελμπεργκ, η Λουκέρνη, η Βέρνη, η Γκριγιέρ, το Μοντρέ, και απόλαυσαν την επιβλητική ηρεμία των Άλπεων, τη μοναδική ομορφιά της φύσης με τα ποτάμια και τις λίμνες, τη γοητευτική αρχιτεκτονική με τα μεσαιωνικά γεφύρια και τα αναγεννησιακά́ σπίτια και είδαν πτυχές της σημαντικής πολιτισμικής παράδοσης και της μοναδικής οργάνωσης της ελβετικής ζωής.

- Advertisement -

Κατά τη διαμονή τους στην Ελβετία οι άνθρωποι της ERGO απόλαυσαν ένα μοναδικό πρόγραμμα με επισκέψεις στα σπουδαιότερα αξιοθέατα, όπως το όρος Τίτλις, το όρος Χάχνεν, το Μουσείο της Κοιλάδας και μια σειρά από παλιά ξωκλήσια στο Ένγκελμπεργκ, καθώς και την παλιά πόλη της Λουκέρνης. Εντυπωσιακή ήταν η επίσκεψη στους καταρράκτες του Ρήνου και στο πανέμορφο ελβετικό χωριό Σαφχάουζεν, ενώ στη Βέρνη επισκέφθηκαν τον Πύργο του Ρολογιού, τον καθεδρικό ναό της πόλης, το σπίτι που έζησε ο Άλμπερτ Αϊνστάιν, το επιβλητικό κοινοβούλιο και την Πλατεία των Μουσείων. Ο γύρος της Ελβετίας έκλεισε με τη μοναδική εμπειρία δραστηριοτήτων στο Γκστάαντ, το παγκοσμίου φήμης θέρετρο, διάσημο για τα κομψά σπίτια σε στιλ σαλέ, χτισμένα σε δρόμους χωρίς αυτοκίνητα.

- Advertisement -

Το επίσημο αποχαιρετιστήριο δείπνο πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο La Coupole στο Μοντρέ, όπου ο κ. Δημήτρης Χατζηπαναγιώτου, απευθυνόμενος στους παρευρισκόμενους, δήλωσε: «Είναι ιδιαίτερη χαρά και τιμή για μένα που σήμερα βρίσκομαι ανάμεσα σε σημαντικούς συνεργάτες μας, σ’ αυτήν την ανθρώπινη εκδήλωση που οργανώσαμε αποκλειστικά σε αναγνώριση των εντυπωσιακών παραγωγικών αποτελεσμάτων σας στη χρονιά που πέρασε. Αποδείξατε για μία ακόμη φορά ότι η μεθοδευμένη προσπάθεια αφοσιωμένων επαγγελματιών οδηγεί πάντα στην επιτυχία, ακόμη και σε δύσκολες συνθήκες αγοράς. Αποδείξατε ότι η εταιρεία μας και οι άνθρωποι της μπορούμε δικαίως να οραματιζόμαστε με αισιοδοξία το μέλλον, γιατί μαζί σας μπορούμε να διαχειριζόμαστε με υπευθυνότητα και αποτελεσματικότητα το παρόν, παρά τις σημαντικές ιδιαιτερότητες και δυσκολίες της αγοράς, αλλά και της διαδικασίας συνένωσης των εταιρειών μας, που βρίσκεται σε εξέλιξη.

»Τέλος, αποδείξατε ότι οι προσδοκίες όλων μας από τη συνένωση της ERGO με την ΑΤΕ Ασφαλιστική, που είναι μία από τις μεγαλύτερες μέχρι σήμερα συγχωνεύσεις στο χώρο της ιδιωτικής ασφάλισης στην Ελλάδα, είναι απολύτως βάσιμες, αφού στηρίζονται σε ανθρώπους, που χαρακτηρίζονται για τη συνέπειά τους, τον επαγγελματισμό τους, τις γνώσεις τους, την ισχυρή τους θέληση και την αφοσίωσή τους στους εκάστοτε εταιρικούς μας στόχους. Έχουμε λοιπόν, κάθε λόγο να αισιοδοξούμε ότι το ταξίδι μας αυτό στην πανέμορφη Ελβετία δεν αποτελεί μόνο ένα ξεχωριστό προορισμό για επιτυχημένους επαγγελματίες, αλλά και μια νέα αφετηρία για νέες εταιρικές και προσωπικές επιτυχίες και επιδιώξεις».

H βραδιά, που έκλεισε συνοδεία φολκλόρ σόου και μουσικής κάλυψης, ήταν το επιστέγασμα ενός μαγευτικού ταξιδιού γεμάτο ξεχωριστές εμπειρίες που εξασφάλισαν οι άνθρωποι της ERGO για τους συνεργάτες της εταιρείας, καταλήγει η ανακοίνωση.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από το ταξίδι:

Σχετικές δημοσιεύσεις

Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελβετίας: Όλες οι πληροφορίες για ατύχημα στο Κραν Μοντανά

Με τις απαντήσεις της η SVV ενημερώνει διεξοδικά τους πολίτες και διατρανώνει την ισχύ του θεσμού της ασφάλισης

Βραχυχρόνια μίσθωση: Τι πρέπει να προσέξουν οι ιδιοκτήτες – Στο προσκήνιο η ασφάλεια και η αστική ευθύνη από το 2025

Η ERGO Hellas τονίζει τη σημασία της σωστής προετοιμασίας ώστε οι ιδιοκτήτες να φιλοξενούν με επαγγελματισμό και ασφάλεια

Ταξίδι επιβράβευσης στο Μπουένος Άιρες για τους κορυφαίους συνεργάτες της Interasco

Κατά τη βραδιά των βραβεύσεων ο Κ. Σαΐας έθεσε μακροπρόθεσμο παραγωγικό στόχο τα €100 εκατ., με υψηλά τεχνικά αποτελέσματα, φερεγγυότητα και αξιοπιστία

Οι αποζημιώσεις της Βιολάντα, τελευταίες πληροφορίες του «IW»

Σε ποια περίπτωση οι αποζημιώσεις βαρύνουν κατευθείαν την μπισκοτοβιομηχανία

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Υποβάλετε υποψηφιότητα για τα Greek Risk Management Awards 2026

Η λαμπρή τελετή απονομής θα διεξαχθεί την Παρασκευή 13 Μαρτίου 2026 στο Divani Caravel – Υποβολή υποψηφιοτήτων έως 28 Φεβρουαρίου

«Πρωταθλήτρια» του 2025 η Allianz ΑΕΔΑΚ

Κορυφαίες επιδόσεις και σημαντικές διακρίσεις για την εταιρεία στα αμοιβαία κεφάλαια

Αυξημένο ενδιαφέρον και ευρεία συμμετοχή στη Γενική Συνέλευση του ΣΕΣΑΕ

Στο πλαίσιο της ΓΣ, παρέθεσε ομιλία ο καθ. Ν. Βέττας και βραβεύθηκαν οι επιτυχόντες του προγράμματος επιμόρφωσης στελεχών σε συνεργασία με το ΟΠΑ

Όταν η κρίση αλλάζει τον τρόπο που βλέπουμε τον εαυτό μας

Όπως επισημαίνεται σε σχετικό άρθρο της Generali, ύστερα από μια δύσκολη περίοδο «στον καθρέφτη δεν βλέπουμε πια το πριν»

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου: Η Kaspersky προειδοποιεί για απάτες με δωροκάρτες

Η γιορτή των ερωτευμένων συνιστά ευκαιρία για αρκετές εκστρατείες phishing και κακόβουλου λογισμικού

Συμμαχία Ιατρικής Σχολής Αθηνών με την Ένωση Ασθενών Ελλάδας για την ενίσχυση της ιατρικής εκπαίδευσης

Στα θέματα της πρόσφατης συνάντησης, η ενίσχυση των ιατρικών δεξιοτήτων επικοινωνίας, η συμμετοχή ασθενών στην εκπαίδευση και η εγγραμματοσύνη υγείας

Υποβάλετε υποψηφιότητα για τα Greek Risk Management Awards 2026

Η λαμπρή τελετή απονομής θα διεξαχθεί την Παρασκευή 13 Μαρτίου 2026 στο Divani Caravel – Υποβολή υποψηφιοτήτων έως 28 Φεβρουαρίου

Παγκόσμια Ημέρα Καρκίνου στο Παιδί και στον Έφηβο: Μήνυμα ελπίδας από Αιματολόγους-Ογκολόγους

Η 15η Φεβρουαρίου υπενθυμίζει την ανάγκη επιστημονικής και κοινωνικής εγρήγορσης – Σύγχρονες θεραπείες και ολοκληρωμένη φροντίδα στην Ελλάδα

«Πρωταθλήτρια» του 2025 η Allianz ΑΕΔΑΚ

Κορυφαίες επιδόσεις και σημαντικές διακρίσεις για την εταιρεία στα αμοιβαία κεφάλαια