Ευρωκλινική Παίδων: Το πιο φιλικό στους ασθενεις νοσοκομείο

της Αλεξίας Σβώλου

Σε ένα κόσμο όχι αγγελικά πλασμένο είναι μεγάλη ανακούφιση για τους γονείς να ξέρουν πως υπάρχει τουλάχιστον ένα νοσοκομείο αγγελικά πλασμένο για τα παιδιά τους και ταυτόχρονα φιλικό, ακόμα και στην πολύπαθη -απο την οικονομικη κριση-τσέπη τους.

Αποκτώντας πρώτη πανευρωπαϊκά και στην Ελλάδα την πιστοποίηση της TUV για την εξατομικευμένη παροχή φροντίδας, η Ευρωκλινική καθίσταται «νοσοκομείο φιλικό για τους ασθενείς» και βάζει τα παιδιά στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων της, δημιουργώντας το ιδανικό νοσοκομειακό περιβάλλον για λιλιπούτειους. 

Με  δυναμικότητα 47 κλινών και 100% πληρότητα τους χειμερινούς μήνες, με προσέλευση 50 παιδιών καθημερινά στα επείγοντα περιστατικά κι άλλα 50 παιδιά στα εξωτερικά ιατρεία, με εξειδικευμένους γιατρούς για την πραγματοποίηση 17 ειδών λαπαροσκοπικών  επεμβάσεων σε μικρούς ασθενείς  και με κόστος νοσηλείας-που όταν δεν καλύπτεται από τον ΕΟΠΥΥ- διαμορφώνεται ενδεικτικά στα 190 ευρώ την ημέρα, η Ευρωκλινική Παίδων είναι σε όλα τα επίπεδα patient friendly.

Και την καθιστούν ακόμα πιο φιλική στα πιτσιρίκια τα διαδραστικά παιχνίδια, που κοσμούν τοίχους και δάπεδα, όπως το κουτσό και τα tablets που δίνονται στους μικρούς ασθενείς για δημιουργική απασχόληση. Στη νέα Ευρωκλινική Παίδων, κοντά στην στάση Μετρό Αμπελόκηποι τα εγκαίνια των νέων εγκαταστάσεων συνδέθηκαν με τον Οργανισμό Make a wish, με το νοσοκομείο να υιοθετεί την ευχή ενός 10χρονου αγοριού ναγνωρίσει από κοντά το ίνδαλμα του, τον διάσημο ποδοσφαιριστή Μessi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*