back to top
23.7 C
Athens
Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2026

Επιθεώρηση Χ. Χρυσολόγου: Επιτυγχάνει τους στόχους με ανθρώπινο τρόπο

Όταν σε μια εκδήλωση συνδυάζονται τόσο αρμονικά η έννοια της δημιουργίας, τα τραγούδια, ο ναυτίλος, η προσφορά αίματος, οι αριθμοί και οι άνθρωποι, τότε είναι βέβαιο ότι ο Οικοδεσπότης και η Ομάδα του δεν είναι τυχαία πρόσωπα! Πολύ περισσότερο όταν το αμφιθέατρο του Ιδρύματος Κακογιάννη πλημμύρισε την Πέμπτη 18 Μάϊου 2017 από τους ήχους, την φωνή και την πάντοτε επιβλητική παρουσία του Διονύση Σαββόπουλου, αλλά ταυτόχρονα και από την αίσθηση του εθελοντισμού και της ομαδικότητας.

Για μια ακόμη χρονιά, στην ετήσια εκδήλωση της Επιθεώρησης Χρήστου Χρυσολόγου της Εθνικής Ασφαλιστικής, τη δεύτερη μεγαλύτερη Επιθεώρηση της εταιρείας, αποδείχθηκε ότι τα ποιοτικά χαρακτηριστικά μπορούν, όχι απλώς να συνυπάρχουν με τους ποσοτικούς στόχους, αλλά να διαμορφώνουν ένα σταθερό και αναπτυξιακό πλαίσιο εντός του οποίου η επίτευξη των στόχων να επιτυγχάνεται με πολύ πιο προσιτό και ανθρώπινο τρόπο.

- Advertisement -

Στην σύντομη αλλά περιεκτική ομιλία του ο Διονύσης Σαββόπουλος έπαιξε με τις λέξεις, ανέτρεξε σε προσωπικές μνήμες και εμπειρίες, συνέθεσε την έννοια της δημιουργίας με τους ήχους της βαρεμάρας, του θαυμασμού και της μίμησης και τελικά, προσδιόρισε την “επιτυχία” ως αποτέλεσμα δημιουργίας και ομαδικότητας. “Όλοι οι άνθρωποι έχουν ταλέντο” τόνισε “αλλά πόσοι εργάζονται σκληρά για να δημιουργήσουν και να φθάσουν στην επιτυχία;

Από πλευράς «αριθμών» ο απολογισμός του 2016 ήταν και πάλι τόσο εντυπωσιακός που ουσιαστικά ανάγκασε τα στελέχη της Εθνικής Ασφαλιστικής να αναθεωρήσουν προς τα επάνω τους στόχους του 2017. Παραδόσεις κλάδου Ζωής 2.665.346 € , συνολικό χαρτοφυλάκιο 21.168.795 ,αποζημιώσεις στον κλάδο Ζωής ύψους 5.332.17 ευρώ και στον κλάδο αυτοκινήτων 1.339.313  ευρώ  .

- Advertisement -

 Κυριότερη όμως στιγμή του απολογισμού η ανακοίνωση της γέννησης ενός νέου γραφείου υπό την διεύθυνση του Κουνέλη Γιώργου.

Πόσοι γνωρίζουμε ότι ο Ναυτίλος συγκεντρώνει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που θα μπορούσαν να είναι οι έννοιες που θα έπρεπε να κυριαρχούν στην λειτουργία μιας Ομάδας; Αναπτύσσεται με γεωμετρική πρόοδο, λειτουργεί ως υποβρύχιο επιλέγοντας την θέση που επιθυμεί αναλόγως των συνθηκών που επικρατούν και το σημαντικότερο, δεν χάνει ποτέ τον προσανατολισμό του σε ήρεμες ή άγριες θάλασσες» τόνισε με έμφαση ο κ. Χρήστος Χρυσολόγου και συνέχισε: «Η δημιουργία είναι στο αίμα μας! Και για τον λόγο αυτό προσφέρουμε με χαρά το αίμα μας για την δημιουργία Τράπεζας Αίματος για κάθε συνάδελφο και κάθε άνθρωπο που θα το έχει κάποια στιγμή ανάγκη. Στην Επιθεώρηση Χρυσολόγου, δεν καλύπτουμε μόνο ασφαλιστικές ανάγκες, καλύπτουμε ανθρώπινες ανάγκες».

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν από την Εθνική Ασφαλιστική, ο Αναπληρωτής Γεν. Διευθυντής κ. Καραγρηγορίου Σ., ο Αναπληρωτής Γεν. Διευθυντής κ. Μακρής Γ., ο Διευθυντής Πωλήσεων κ. Τάτσης Μ. , ο Διευθυντής Υποστήριξης Δικτύων κ. Σοφόπουλος Σ. και στελέχη της εταιρείας. Στους χαιρετισμούς που απηύθυναν, αφού συνεχάρησαν για μια ακόμη χρονιά την επιθεώρηση και τον ίδιο τον κ. Χρυσολόγου για το δημιουργικό τους έργο, για τις επιτυχίες τους και για την επίτευξη των στόχων τους, τόνισαν ότι η Εθνική Ασφαλιστική θα εξακολουθήσει να στηρίζει το εταιρικό της δίκτυο, αναφέρθηκαν στα νέα προϊόντα που σχεδιάστηκαν και θα εμπλουτίσουν τη φαρέτρα των συνεργατών της εταιρείας και δήλωσαν ότι οποιαδήποτε αλλαγή στην μετοχική δομή της εταιρείας δεν μπορεί να ανατρέψει την ηγετική θέση της στην ελληνική ασφαλιστική αγορά, ιδίως στις νέες συνθήκες που διαμορφώνονται.

Το ομαδικό πνεύμα που διέπει την λειτουργία της Επιθεώρησης Χρυσολόγου αναδείχθηκε και κατά την διάρκεια των βραβεύσεων. Εκτός των πολλών και άξιων Στελεχών και Συνεργατών που κλήθηκαν να πάρουν το βραβείο τους, έναν όμορφο Ναυτίλο, ιδιαίτερη ήταν η στιγμή της βράβευσης όλων των Γραμματέων της Επιθεώρησης, όλων αυτών των «αφανών ηρωίδων» χωρίς τις οποίες και ο πιο ικανός Συνεργάτης, δεν θα μπορούσε να σημειώσει την δική του επιτυχία! Για μια επίσης χρονιά, το δίδυμο των παρουσιαστών-ασφαλιστών της επιθεώρησης, του κ. Αντώνη Βολιώτη και του κ. Γιώργου Κουνέλη, έγραψε την δική του ιστορία και συνέβαλε στην επιτυχία της βραδιάς.

Στην εκδήλωση, στην οποία παραβρέθηκαν επίσης εκπρόσωποι όλου του κλαδικού τύπου, πολλοί προσκεκλημένοι και φίλοι παρουσιάστηκαν όμορφες στιγμές από το ταξίδι της Επιθεώρησης και από την εθελοντική αιμοδοσία. Τέλος, σε μια ευχάριστη, σχεδόν οικογενειακή ατμόσφαιρα, ακολούθησε η καθιερωμένη γιορτή, όπου τα συγχαρητήρια, οι ευχές και τα πειράγματα κράτησαν μέχρι αργά, με μια ρυθμική όμως ευχή να κυριαρχεί: “να μας έχει ο Θεός γερούς, πάντα ν’ ανταμώνουμε και να ξεφαντώνουμε…”

Για μια ακόμη χρονιά μπορεί η επιθεώρηση του Χρήστου Χρυσολόγου να πει με περηφάνια ότι…

«Kοιτάμε στα Μάτια»

τον Ασφαλισμένο Πελάτη μας

και τον Ασφαλιστή Συνεργάτη μας!

Σχετικές δημοσιεύσεις

Η νέα «μάχη» των ασφαλιστικών στα social media

Η ασφάλιση δεν περιμένει πλέον τον πελάτη να χτυπήσει την πόρτα του γραφείου

Εθνική Ασφαλιστική: Κέρδισε το στοίχημα των 350.000 και ανεβάζει τον πήχη στις 800.000

Η νέα ηλεκτρονική πύλη της εταιρείας θα είναι έτοιμη να λειτουργήσει την 1η Ιανουαρίου του 2027

Χαμηλότερη η τιμολόγηση των ομολογιών της Εθνικής Ασφαλιστικής, πάνω από 600 εκατ. οι εντολές

Υπερκάλυψη συναλλαγής x 3, θεσμικοί επενδυτές κυρίως από Γαλλία, Βρετανία, την 9η Σεπτεμβρίου στο Euro MTF Market

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Η ECG επενδύει στην εξωστρέφεια και αναδεικνύει τον ρόλο της ασφάλισης – Ο Ν. Βαγιάννης για τα εργαλεία που χρειάζονται οι ελληνικές επιχειρήσεις στις...

H στρατηγική που παρουσίασε ο CEO στην πρόσφατη εκδήλωση του ΥΠΕΞ κινείται πέρα από την παραδοσιακή λογική της ασφάλισης εξαγωγικών πιστώσεων

Ενεργότερη η παρουσία της Atradius Greece στη διαμεσολάβηση

Συμμετοχή της Atradius στην ετήσια εκδήλωση του ΣΕΜΑ, σε μια συγκυρία κατά την οποία η αγορά αναζητά νέα εργαλεία

Η Τειρεσίας στη ΔΕΘ σε διάλογο με τράπεζες και επιχειρήσεις της Βόρειας Ελλάδας

Επίκεντρο των συναντήσεων, η αξιόπιστη πληροφορία, οι σύγχρονες ανάγκες του χρηματοπιστωτικού-επιχειρηματικού οικοσυστήματος και οι νέες της υπηρεσίες

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Εθνική Ασφαλιστική, NN, Generali, Groupama: Οι στόχοι για το 2027 και οι ανοιχτές διαφωνίες της αγοράς

Μεγάλο εμπόδιο η αρρύθμιστη αγορά της ιδιωτικής υγείας

H Υδρόγειος Ασφαλιστική επεκτείνει με Digital Twin τις εγκαταστάσεις της

Αξιοποιώντας σύγχρονες τεχνολογίες Internet of Things, real-time monitoring και ανάλυσης δεδομένων στο πλαίσιο της εταιρικής στρατηγικής βιωσιμότητας

Έρευνα EY: To frontier ΑΙ αλλάζει τα δεδομένα κυβερνοασφάλειας

Πάνω από 1 στα 3 assets ενός οργανισμού στη «ζώνη ευπάθειας», ανεπαρκής πλέον η στρατηγική προστασίας μόνο των «πολυτιμότερων περιουσιακών στοιχείων»

Η ECG επενδύει στην εξωστρέφεια και αναδεικνύει τον ρόλο της ασφάλισης – Ο Ν. Βαγιάννης για τα εργαλεία που χρειάζονται οι ελληνικές επιχειρήσεις στις...

H στρατηγική που παρουσίασε ο CEO στην πρόσφατη εκδήλωση του ΥΠΕΞ κινείται πέρα από την παραδοσιακή λογική της ασφάλισης εξαγωγικών πιστώσεων

Ενεργότερη η παρουσία της Atradius Greece στη διαμεσολάβηση

Συμμετοχή της Atradius στην ετήσια εκδήλωση του ΣΕΜΑ, σε μια συγκυρία κατά την οποία η αγορά αναζητά νέα εργαλεία