Το 1ο Συνέδριο Ασφάλισης Πιστώσεων από την Atradius Ελλάδος

Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Ασφάλιση Πιστώσεων: Μονόδρομος στην πορεία για υγιή οικονομική ανάπτυξη» διοργανώνει η εταιρία ATRADIUS Ελλάδος, την Τετάρτη 26 Απριλίου 2017, στις 5:30 μμ, στην αίθουσα ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ του ξενοδοχείου ATHENS HILTON (Λεωφ. Βασ. Σοφίας 46, Αθήνα).

Εισηγητές στην εκδήλωση θα είναι οι κ.κ. Andreas Tesch, Μέλος Δ.Σ., CMO ATRADIUS GROUPS OF COMPANIES, Ηλίας Λεκκός, Chief Economist, Τράπεζα Πειραιώς, Γεράσιμος Τζέης, Managing Director ATRADIUS Ελλάδος και η κα Μαρία Παπαζαρκάδα, Deputy Managing Director ATRADIUS Ελλάδος. Συντονιστής στη συζήτηση θα είναι ο κος Γιάννης Σιάτρας, Οικονομολόγος.

Στόχος της διοργάνωσης είναι η ενημέρωση των συμμετεχόντων για τις εξελίξεις στην διεθνή και ελληνική οικονομία και ειδικότερα στον τομέα της ασφάλισης πιστώσεων, τις τρέχουσες εξελίξεις στον τραπεζικό τομέα, καθώς και τις δυνατότητες αξιοποίησης των δυνατοτήτων ολοκληρωμένης ασφάλισης των πιστωτικών κινδύνων.

Μετά την ολοκλήρωση των εισηγήσεων, εκπρόσωποι γνωστών επιχειρήσεων, θα παρουσιάσουν την δική τους εμπειρία από την αξιοποίηση των υπηρεσιών ασφάλισης πιστωτικών κινδύνων.

Θα ακολουθήσει cocktail στην αίθουσα Galaxy, του ξενοδοχείου.

Μπορείτε να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα της εκδήλωσης εδώ:Atradius_Event_Programme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*