back to top
23.8 C
Athens
Πέμπτη 4 Ιουνίου 2026

Γ. Φουφόπουλος:Στην κορυφή η Επιθεώρηση. Ποια τα πλεονεκτήματα

της Ελενας Ερμείδου

Ποιότητα, διατηρησιμότητα συμβολαίων 87% σε επίπεδο τελευταίας τριετίας και δεκαετίας, και μακροχρόνιες σχέσεις με τον πελάτη είναι οι τρεις κύριοι παράγοντες που συνετέλεσαν στο να παραμείνει στην κορυφή της πυραμίδας για 12η συνεχή χρονιά  η Επιθεώρηση του Γ. Φουφόπουλου, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο ίδιος σε εκδήλωση που παρέθεσε προς τιμήν των συνεργατών και πελατών του σε κέντρο των Νοτίων προαστίων.

- Advertisement -

Το 2016,  η Επιθεώρηση επέτυχε νέο ρεκόρ αγοράς 50 εκατομμυρίων σε εισπράξεις. «Οι έλληνες», χαρακτηριστικά δήλωσε «δεν αλλάζουν την Εθνική Ασφαλιστική με τίποτα. Η παρουσία μας θα κρατήσει σταθερές όλες τις παραμέτρους της εταιρείας, όπως και να είναι η εξέλιξη .. Φιλοδοξούμε να αποτελέσουμε τον πιο σταθεροποιητικό παράγοντα στο περιβάλλον μας». Ωστόσο, συμπλήρωσε «πολλά θα εξαρτηθούν από την σύνθεση του ενεργητικού των νοικοκυριών», προσθέτοντας ό,τι «διατηρούμε μόνο το 5% του ενεργητικού των νοικοκυριών σαν ασφαλιστικό απόθεμα» και ότι τα νοικοκυριά έχουν την ανάγκη σταθερών ανταποδοτικών συνθηκών. Στο σημείο αυτό προέτρεψε την πολιτεία να εξετάσει τα σημαντικά οφέλη που θα μπορούσε να δημιουργήσει προς όφελος του καταναλωτή για την συμπλήρωση του εισοδήματος του και την αντιμετώπιση αρνητικών γεγονότων στην υγεία και στην περιουσία καθώς και στην επιχειρηματικότητα.

Το 2017, τόνισε μεταξύ των άλλων  θα υπάρξουν σοβαρές εξελίξεις σε τρεις τομείς: στο τραπεζικό σύστημα, στο επιχειρηματικό περιβάλλον, και στους παράγοντες αβεβαιότητας διεθνώς. Τόνισε συγκεκριμένα «θα δημιουργηθούν νέες έκτακτες ανάγκες » και για αυτό το λόγο η στρατηγική θα πρέπει να προσαρμοστεί ανάλογα  στις ασφαλιστικές, στην διαμεσολάβηση,  στην διαχείριση του κινδύνου, στην εποπτεία, στην εφαρμογή νέων τεχνολογιών.

- Advertisement -

Προσέθεσε λέγοντας «ότι το σπουδαιότερο πλεονέκτημα για την Επιθεώρηση «είναι η σχέση με τον πελάτη και η ισχυρή εταιρεία, η εθνική, η εμπιστοσύνη που μας δείχνουν οι πελάτες μας και η αφοσίωση που τους δίνουμε εμείς…. Ο ασφαλιστικός σύμβουλος έχει το σπουδαιότερο ρόλο και του αξίζει το μεγαλύτερο μερίδιο αναγνώρισης και επιβράβευσης. Κορυφαία στιγμή της επιθεώρησης είναι την ώρα που ο ασφαλιστής έχει πάρει την δουλειά».

Κλείνοντας, την ομιλία τους ο κος Φουφόπουλος ζήτησε από όλους την διατήρηση της ενότητας και συσπείρωσης για το «συμπαγές της υπόστασης μας», απέναντι σε κάθε απόκλιση,  υπογραμμίζοντας ότι η Επιθεώρηση ξεχωρίζει για τους ανθρώπους της και την ισχυρή βάση του χαρτοφυλακίου της.

Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε ο κος Φουφόπουλος η Επιθεώρηση σήμερα διαθέτει 16 έδρες γραφείων σε όλη την Ελλάδα, 7 διευθυντές γραφείων, 7 υποδιευθυντές, 25 managers και 300 ασφαλιστικούς συμβούλους.

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

ΣΕΣΑΕ: Με υψηλό ενδιαφέρον και συμμετοχή η εκδήλωση για τις μικροεκφράσεις προσώπου

H ομιλία της Ρ. Οικονόμου είχε στόχο την ενημέρωση και την ανάπτυξη παρατηρητικότητας και επικοινωνιακής ακρίβειας

Η νέα ΕΣΣΕ της Εθνικής Ασφαλιστικής αναδεικνύει τον άνθρωπο ως επίκεντρο της εργασίας

Πώς η συμφωνία με τον Σύλλογο Υπαλλήλων διαμορφώνει ένα πιο σύγχρονο και ενισχυμένο σύστημα προστασίας και στήριξης των εργαζομένων

Η Εθνική Ασφαλιστική επενδύει στους ανθρώπους της με την υπογραφή νέας 3ετούς ΕΣΣΕ

Η συμφωνία περιλαμβάνει αναβαθμισμένες αλλά και νέες παροχές, που αγγίζουν διαφορετικές πτυχές της ζωής των εργαζομένων

Η θέση της ΕΑΔΕ για το δικαίωμα συμβολαίου

Ανακοίνωση στον απόηχο της πρόσφατης συνάντησης με την Εθνική Ασφαλιστική, η οποία πραγματοποιήθηκε σε «ιδιαίτερα εποικοδομητικό κλίμα»

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Karavias Art Insurance και ΠΣΑΤ: Εκδήλωση για το νέο νομοθετικό πλαίσιο και την αυθεντικότητα των έργων τέχνης

Με κεντρικό ομιλητή τον Γ. Οικονομόπουλο, δικηγόρο, εισηγητή του Ν. 5271/2026 και νομικό σύμβουλο της Εθνικής Πινακοθήκης

Όμιλος ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗ: Εγκαίνια του Τμήματος Πυρηνικής Ιατρικής στο Πρότυπο Κέντρο Καρδιαγγειακής Απεικόνισης Περιστερίου

Η νέα υποδομή ενισχύει σημαντικά τις δυνατότητες του Ομίλου στους τομείς της ογκολογίας, καρδιολογίας, νευρολογίας και γενικής πυρηνικής ιατρικής

Η Infotrust επενδύει στα νέα ιδιόκτητα κεντρικά της γραφεία στη Θεσσαλονίκη

Η επένδυση ύψους €1,5 εκατ. σηματοδοτεί τη νέα εποχή ανάπτυξης του Ομίλου και τη δημιουργία ενός σύγχρονου συνεργατικού hub ασφαλειών και everyday services

ΣΕΣΑΕ: Με υψηλό ενδιαφέρον και συμμετοχή η εκδήλωση για τις μικροεκφράσεις προσώπου

H ομιλία της Ρ. Οικονόμου είχε στόχο την ενημέρωση και την ανάπτυξη παρατηρητικότητας και επικοινωνιακής ακρίβειας

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Karavias Art Insurance και ΠΣΑΤ: Εκδήλωση για το νέο νομοθετικό πλαίσιο και την αυθεντικότητα των έργων τέχνης

Με κεντρικό ομιλητή τον Γ. Οικονομόπουλο, δικηγόρο, εισηγητή του Ν. 5271/2026 και νομικό σύμβουλο της Εθνικής Πινακοθήκης

Τα νεότερα για την ασφάλιση των επιχειρήσεων

Δηλώσεις ΕΑΕΕ στο «ΙW», τι συζητά με τους αντασφαλιστές και την Κυβέρνηση

Ο Φώτης Καλαμπαλίκης νέος Γενικός Διευθυντής της Be.Brokers

Αναλαμβάνει τον συντονισμό και την περαιτέρω ανάπτυξη των λειτουργικών δομών της εταιρείας, με στόχο ενισχυμένη ποιότητα υπηρεσιών προς τους Συνεργάτες

Όμιλος ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗ: Εγκαίνια του Τμήματος Πυρηνικής Ιατρικής στο Πρότυπο Κέντρο Καρδιαγγειακής Απεικόνισης Περιστερίου

Η νέα υποδομή ενισχύει σημαντικά τις δυνατότητες του Ομίλου στους τομείς της ογκολογίας, καρδιολογίας, νευρολογίας και γενικής πυρηνικής ιατρικής