back to top
23.6 C
Athens
Δευτέρα 25 Μαΐου 2026

Γ. Φουφόπουλος:Στην κορυφή η Επιθεώρηση. Ποια τα πλεονεκτήματα

της Ελενας Ερμείδου

Ποιότητα, διατηρησιμότητα συμβολαίων 87% σε επίπεδο τελευταίας τριετίας και δεκαετίας, και μακροχρόνιες σχέσεις με τον πελάτη είναι οι τρεις κύριοι παράγοντες που συνετέλεσαν στο να παραμείνει στην κορυφή της πυραμίδας για 12η συνεχή χρονιά  η Επιθεώρηση του Γ. Φουφόπουλου, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο ίδιος σε εκδήλωση που παρέθεσε προς τιμήν των συνεργατών και πελατών του σε κέντρο των Νοτίων προαστίων.

- Advertisement -

Το 2016,  η Επιθεώρηση επέτυχε νέο ρεκόρ αγοράς 50 εκατομμυρίων σε εισπράξεις. «Οι έλληνες», χαρακτηριστικά δήλωσε «δεν αλλάζουν την Εθνική Ασφαλιστική με τίποτα. Η παρουσία μας θα κρατήσει σταθερές όλες τις παραμέτρους της εταιρείας, όπως και να είναι η εξέλιξη .. Φιλοδοξούμε να αποτελέσουμε τον πιο σταθεροποιητικό παράγοντα στο περιβάλλον μας». Ωστόσο, συμπλήρωσε «πολλά θα εξαρτηθούν από την σύνθεση του ενεργητικού των νοικοκυριών», προσθέτοντας ό,τι «διατηρούμε μόνο το 5% του ενεργητικού των νοικοκυριών σαν ασφαλιστικό απόθεμα» και ότι τα νοικοκυριά έχουν την ανάγκη σταθερών ανταποδοτικών συνθηκών. Στο σημείο αυτό προέτρεψε την πολιτεία να εξετάσει τα σημαντικά οφέλη που θα μπορούσε να δημιουργήσει προς όφελος του καταναλωτή για την συμπλήρωση του εισοδήματος του και την αντιμετώπιση αρνητικών γεγονότων στην υγεία και στην περιουσία καθώς και στην επιχειρηματικότητα.

Το 2017, τόνισε μεταξύ των άλλων  θα υπάρξουν σοβαρές εξελίξεις σε τρεις τομείς: στο τραπεζικό σύστημα, στο επιχειρηματικό περιβάλλον, και στους παράγοντες αβεβαιότητας διεθνώς. Τόνισε συγκεκριμένα «θα δημιουργηθούν νέες έκτακτες ανάγκες » και για αυτό το λόγο η στρατηγική θα πρέπει να προσαρμοστεί ανάλογα  στις ασφαλιστικές, στην διαμεσολάβηση,  στην διαχείριση του κινδύνου, στην εποπτεία, στην εφαρμογή νέων τεχνολογιών.

- Advertisement -

Προσέθεσε λέγοντας «ότι το σπουδαιότερο πλεονέκτημα για την Επιθεώρηση «είναι η σχέση με τον πελάτη και η ισχυρή εταιρεία, η εθνική, η εμπιστοσύνη που μας δείχνουν οι πελάτες μας και η αφοσίωση που τους δίνουμε εμείς…. Ο ασφαλιστικός σύμβουλος έχει το σπουδαιότερο ρόλο και του αξίζει το μεγαλύτερο μερίδιο αναγνώρισης και επιβράβευσης. Κορυφαία στιγμή της επιθεώρησης είναι την ώρα που ο ασφαλιστής έχει πάρει την δουλειά».

Κλείνοντας, την ομιλία τους ο κος Φουφόπουλος ζήτησε από όλους την διατήρηση της ενότητας και συσπείρωσης για το «συμπαγές της υπόστασης μας», απέναντι σε κάθε απόκλιση,  υπογραμμίζοντας ότι η Επιθεώρηση ξεχωρίζει για τους ανθρώπους της και την ισχυρή βάση του χαρτοφυλακίου της.

Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε ο κος Φουφόπουλος η Επιθεώρηση σήμερα διαθέτει 16 έδρες γραφείων σε όλη την Ελλάδα, 7 διευθυντές γραφείων, 7 υποδιευθυντές, 25 managers και 300 ασφαλιστικούς συμβούλους.

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Δ. Μαζαράκης από την Ύδρα: Καμία πρόοδος στην Υγεία

Τι απάντησε ο CEO της Εθνικής Ασφαλιστικής σε σχετική ερώτηση του «IW» στην 26η Συνάντηση των (Αντ)ασφαλιστών

Στην Trastor 3 ακίνητα της Εθνικής Ασφαλιστικής

Έναντι τιμήματος 38,6 εκατ. ευρώ – Δείτε τη σχετική ανακοίνωση

Γ. Χατζηθεοδοσίου: «Αδιαπραγμάτευτα τα δικαιώματα των ασφαλιστών»

Στην πρώτη γραμμή των σημαντικών μαχών που δίνει η ασφαλιστική διαμεσολάβηση δηλώνει ότι βρίσκεται το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Τα ερωτήματα της Ύδρας

Τα ποσοστά και οι αριθμοί δεν λένε τίποτα από μόνα τους, η δε είδηση για Ευρώπη-CrediaBank έσκασε σαν βόμβα στα ήσυχα νερά του νησιού

Εγκαινιάστηκε το Panormos Business Center με τη Δρ. Σμαρούλα Παντελή

Ένας νέος, σύγχρονος χώρος γνώσης, επικοινωνίας και ανάπτυξης για τον ασφαλιστικό κλάδο – Παρακολουθήστε το webinar

Δηλώστε δωρεάν συμμετοχή στο 13th Digital Banking Forum powered by Salesforce

Το #dbfo26 πραγματοποιείται υβριδικά στο Divani Caravel και στην πλατφόρμα LiveOn Events+ στις 26/5, υπό τη διοργάνωση της ethosEvents

Mega Brokers: Ο μεγαλύτερος πράκτορας της αγοράς, με κύκλο εργασιών 19,1 εκατ. ευρώ το 2025

Τ. Χατζηθεοδοσίου: «Η ανάπτυξη 17,13% δεν είναι απλώς ένας αριθμός, αλλά αποτέλεσμα καθημερινής δουλειάς, συνέπειας και συνεργασίας με το δίκτυό μας»

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Έκθεση EY: Αυξάνεται η υιοθέτηση της αυτόνομης ΤΝ παρά τις ανησυχίες

Η ασφάλεια παραμένει ο βασικός προβληματισμός – 8 «πρωτοπόρες» αγορές κάνουν γρήγορες κινήσεις

Γεωργιάδης: «Η συνεργασία με το Κέντρο του Ιπποκράτους στο Σικάγο θα σώσει ζωές»

Τη σημασία της συνεργασίας του ελληνικού συστήματος υγείας με το πρότυπο oγκολογικό κέντρο επεσήμανε ο υπουργός Υγείας

Τα ερωτήματα της Ύδρας

Τα ποσοστά και οι αριθμοί δεν λένε τίποτα από μόνα τους, η δε είδηση για Ευρώπη-CrediaBank έσκασε σαν βόμβα στα ήσυχα νερά του νησιού

Εγκαινιάστηκε το Panormos Business Center με τη Δρ. Σμαρούλα Παντελή

Ένας νέος, σύγχρονος χώρος γνώσης, επικοινωνίας και ανάπτυξης για τον ασφαλιστικό κλάδο – Παρακολουθήστε το webinar

Δηλώστε δωρεάν συμμετοχή στο 13th Digital Banking Forum powered by Salesforce

Το #dbfo26 πραγματοποιείται υβριδικά στο Divani Caravel και στην πλατφόρμα LiveOn Events+ στις 26/5, υπό τη διοργάνωση της ethosEvents