back to top
22.3 C
Athens
Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2026

Η Εθνική Ασφαλιστική επεκτείνει τις συνεργασίες της στο χώρο της υγείας

Η Εθνική Ασφαλιστική, με στόχο την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας προς τους ασφαλισμένους της, προχωρεί, μετά από διαγωνισμό, στην ανάθεση της πρωτοβάθμιας φροντίδας όσων έχουν κάλυψη μέσω ατομικού ασφαλιστηρίου στην Affidea,  ενώ για όσους έχουν αντίστοιχη κάλυψη μέσω ομαδικού ασφαλιστηρίου, πάροχος των υπηρεσιών πρωτοβάθμιας φροντίδας παραμένει η Βιοϊατρική.

Οι νέες συνεργασίες ισχύουν από την 1η Ιανουαρίου 2017.

- Advertisement -

Η κατανομή αυτή δίνει σημαντικά πλεονεκτήματα στους ασφαλισμένους της Εταιρίας,  οι οποίοι θα εξυπηρετούνται από ένα εκτεταμένο δίκτυο διαγνωστικών κέντρων και ιατρών.

Ειδικότερα, οι ασφαλισμένοι με ατομικά ασφαλιστήρια (που καλύπτονται μέσω Affidea), θα μπορούν να απευθύνονται σε ένα εκτεταμένο δίκτυο 527 διαγνωστικών κέντρων, εκ των οποίων τα 9 είναι τα εξωτερικά ιατρεία των Νοσοκομείων των Ομίλων Υγεία και Ιατρικού Κέντρου Αθηνών και τα 3 είναι Παιδιατρικές Κλινικές/ Μονάδες, ενώ 4.033 συνεργαζόμενοι ιατροί θα βρίσκονται στην υπηρεσία τους.

- Advertisement -

Οι ασφαλισμένοι μέσα από ομαδικά συμβόλαια (που καλύπτονται μέσω Βιοϊατρικής), θα μπορούν να απευθύνονται σε 329 διαγνωστικά κέντρα,  εκ των οποίων τα 6 είναι εξωτερικά ιατρεία των Νοσοκομείων Βιοκλινική Αθηνών, Πειραιά, Θεσσαλονίκης, Metropolitan, Ευρωκλινικής Παίδων και Παιδιατρική Μονάδα Αγίου Λουκά Θεσσαλονίκης. Στην Αττική οι συγκεκριμένοι ασφαλισμένοι θα εξυπηρετούνται από 29 διαγνωστικά κέντρα, στη Θεσσαλονίκη από 14 διαγνωστικά κέντρα και στην υπόλοιπη χώρα από 286 διαγνωστικά κέντρα, ενώ στην υπηρεσία τους θα βρίσκονται και 2.755 ιατροί.

Η Εθνική Ασφαλιστική παραμένει διαρκώς προσηλωμένη στην κάλυψη των αναγκών και των απαιτήσεων των ασφαλισμένων της, με αξιοπιστία και υπευθυνότητα.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση, οι Ασφαλιστικοί Σύμβουλοι και όλο το δυναμικό της Εταιρίας θα είναι κοντά στους ασφαλισμένους της. Επίσης, για κάθε πληροφορία, οι ασφαλισμένοι της Εταιρίας μπορούν να καλούν στο 18189 ή να επισκέπτονται την ιστοσελίδα www.ethniki-asfalistiki.gr.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Δ. Μαζαράκης: Να απλοποιηθούν οι όροι των συμβολαίων περιουσίας

«Είμαστε χρόνια κολλημένοι στο 2,5%», παρατηρώντας, μεταξύ άλλων ότι χρειάζεται να απλοποιηθούν οι όροι των συμβολαίων

Εθνική Ασφαλιστική: Επίσημος Χορηγός του 18ου Greece Race for the Cure

Η Εθνική Ασφαλιστική έδωσε και φέτος το «παρών» στο 18ο Greece Race for the Cure, τον αγώνα-θεσμό ενάντια στον καρκίνο του μαστού

Εθνική Ασφαλιστική και Microsoft διοργανώνουν το πρώτο AI Insurance Hackathon στην Ελλάδα

Το πρώτο AI Insurance Hackathon στην Ελλάδα διοργανώνουν η Εθνική Ασφαλιστική και η Microsoft, από τις 21 έως τις 23 Οκτωβρίου 2026, στο Συνεδριακό Κέντρο της Εθνικής Ασφαλιστικής.

Στην Ιαπωνία οι κορυφαίοι της Εθνικής Ασφαλιστικής

Στην Ιαπωνία βρέθηκε αυτήν την εβδομάδα η Εθνική Ασφαλιστική τιμώντας τους κορυφαίους της ασφαλιστές στα 135 ετών στην ιστορία των 135 ετών ζωής της.

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Ο Enrico Nanni αναλαμβάνει καθήκοντα CEO Ευρώπης στη Howden από το 2027

Ο Enrico Nanni αναλαμβάνει καθήκοντα CEO Ευρώπης στη Howden από την 1η Ιανουαρίου 2027, διατηρώντας παράλληλα τον ρόλο του Chief Commercial Officer.

Στα γραφεία της Karavias Underwriting Agency στελέχη από το συνδικάτο των LLOYD’S

Η συνεργασία και η ανταλλαγή τεχνογνωσίας ανοίγουν τον δρόμο για νέες ασφαλιστικές λύσεις, αναφέρει η Karavias Underwriting Agency

Παρουσία του Υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη τα εγκαίνια του νέου Ψηφιακού Αγγειογράφου στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας

Ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης επισκέφθηκε χθες, Τετάρτη 14 Οκτωβρίου, τη Λάρισα, προκειμένου να εγκαινιάσει τον νέο ψηφιακό αγγειογράφο

ΣΠΑΤΕ: Οι 8 προτάσεις στην 8η Εθνική Συνδιάσκεψη Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών

Συγκεκριμένες παρεμβάσεις για την ενίσχυση της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης και την ανάπτυξη της ιδιωτικής ασφάλισης έθεσε στο επίκεντρο

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Από τον «τρόμο» στα ταμεία: Πώς το Halloween εξελίχθηκε σε μια «χρυσή» βιομηχανία δισεκατομμυρίων

Μπορεί οι ρίζες του να βρίσκονται σε αρχαία κελτικά έθιμα, όμως το σύγχρονο Halloween έχει μετατραπεί σε έναν από τους ισχυρότερους εμπορικούς κινητήρες

AIG Greece: Η αστική ευθύνη μιας επιχείρησης δεν σταματά στην είσοδό της

Τον ρόλο της ασφάλισης αστικής ευθύνης στην προστασία των επιχειρήσεων από απαιτήσεις τρίτων αναδεικνύει η AIG Greece, μέσα από ανάρτησή της στο Facebook.

Ο Enrico Nanni αναλαμβάνει καθήκοντα CEO Ευρώπης στη Howden από το 2027

Ο Enrico Nanni αναλαμβάνει καθήκοντα CEO Ευρώπης στη Howden από την 1η Ιανουαρίου 2027, διατηρώντας παράλληλα τον ρόλο του Chief Commercial Officer.

Σε μία συγκυρία πιέσεων, η βιομηχανία ξεχωρίζει ως σταθερός πυλώνας ανάπτυξης για την Ελλάδα

Παρά την αυξημένη αβεβαιότητα, οι πωλήσεις του ελληνικού επιχειρηματικού τομέα συνεχίζουν να κινούνται ανοδικά, με δυναμική αντίστοιχη της ευρωπαϊκής.

Οι λευκές γραμμές που μειώνουν τα τροχαία

Έρευνα που ξεκίνησε το 1957 στις ΗΠΑ κατέγραψε μείωση 19% στα τροχαία ατυχήματα μετά την τοποθέτηση λευκών γραμμών