back to top
16.3 C
Athens
Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2026

Η Εθνική Ασφαλιστική επεκτείνει τις συνεργασίες της στο χώρο της υγείας

Η Εθνική Ασφαλιστική, με στόχο την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας προς τους ασφαλισμένους της, προχωρεί, μετά από διαγωνισμό, στην ανάθεση της πρωτοβάθμιας φροντίδας όσων έχουν κάλυψη μέσω ατομικού ασφαλιστηρίου στην Affidea,  ενώ για όσους έχουν αντίστοιχη κάλυψη μέσω ομαδικού ασφαλιστηρίου, πάροχος των υπηρεσιών πρωτοβάθμιας φροντίδας παραμένει η Βιοϊατρική.

Οι νέες συνεργασίες ισχύουν από την 1η Ιανουαρίου 2017.

- Advertisement -

Η κατανομή αυτή δίνει σημαντικά πλεονεκτήματα στους ασφαλισμένους της Εταιρίας,  οι οποίοι θα εξυπηρετούνται από ένα εκτεταμένο δίκτυο διαγνωστικών κέντρων και ιατρών.

Ειδικότερα, οι ασφαλισμένοι με ατομικά ασφαλιστήρια (που καλύπτονται μέσω Affidea), θα μπορούν να απευθύνονται σε ένα εκτεταμένο δίκτυο 527 διαγνωστικών κέντρων, εκ των οποίων τα 9 είναι τα εξωτερικά ιατρεία των Νοσοκομείων των Ομίλων Υγεία και Ιατρικού Κέντρου Αθηνών και τα 3 είναι Παιδιατρικές Κλινικές/ Μονάδες, ενώ 4.033 συνεργαζόμενοι ιατροί θα βρίσκονται στην υπηρεσία τους.

- Advertisement -

Οι ασφαλισμένοι μέσα από ομαδικά συμβόλαια (που καλύπτονται μέσω Βιοϊατρικής), θα μπορούν να απευθύνονται σε 329 διαγνωστικά κέντρα,  εκ των οποίων τα 6 είναι εξωτερικά ιατρεία των Νοσοκομείων Βιοκλινική Αθηνών, Πειραιά, Θεσσαλονίκης, Metropolitan, Ευρωκλινικής Παίδων και Παιδιατρική Μονάδα Αγίου Λουκά Θεσσαλονίκης. Στην Αττική οι συγκεκριμένοι ασφαλισμένοι θα εξυπηρετούνται από 29 διαγνωστικά κέντρα, στη Θεσσαλονίκη από 14 διαγνωστικά κέντρα και στην υπόλοιπη χώρα από 286 διαγνωστικά κέντρα, ενώ στην υπηρεσία τους θα βρίσκονται και 2.755 ιατροί.

Η Εθνική Ασφαλιστική παραμένει διαρκώς προσηλωμένη στην κάλυψη των αναγκών και των απαιτήσεων των ασφαλισμένων της, με αξιοπιστία και υπευθυνότητα.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση, οι Ασφαλιστικοί Σύμβουλοι και όλο το δυναμικό της Εταιρίας θα είναι κοντά στους ασφαλισμένους της. Επίσης, για κάθε πληροφορία, οι ασφαλισμένοι της Εταιρίας μπορούν να καλούν στο 18189 ή να επισκέπτονται την ιστοσελίδα www.ethniki-asfalistiki.gr.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Εθνική Ασφαλιστική και Microsoft διοργανώνουν το πρώτο AI Insurance Hackathon στην Ελλάδα

Το πρώτο AI Insurance Hackathon στην Ελλάδα διοργανώνουν η Εθνική Ασφαλιστική και η Microsoft, από τις 21 έως τις 23 Οκτωβρίου 2026, στο Συνεδριακό Κέντρο της Εθνικής Ασφαλιστικής.

Στην Ιαπωνία οι κορυφαίοι της Εθνικής Ασφαλιστικής

Στην Ιαπωνία βρέθηκε αυτήν την εβδομάδα η Εθνική Ασφαλιστική τιμώντας τους κορυφαίους της ασφαλιστές στα 135 ετών στην ιστορία των 135 ετών ζωής της.

Τρεις διακρίσεις για την Εθνική Ασφαλιστική στα Peak Awards 2026

Τρεις διακρίσεις στα Peak Awards 2026 απέσπασε η Εθνική Ασφαλιστική για την πρωτοβουλία «Μπροστά στις Φυσικές Καταστροφές, Αλλάζουμε το Κλίμα Μέσα μας».

Pink Reminder για τον καρκίνο του μαστού

Με την καμπάνια «Pink Reminder» συμμετέχουν τα νοσοκομεία ΥΓΕΙΑ και ΜΗΤΕΡΑ στον Οκτώβριο, μήνα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Εγχειρίδιο Προϊόντων Αστικής Ευθύνης

Η Επιτροπή Αστικής Ευθύνης και Επαγγελματικών Ευθυνών της ΕΑΕΕ έχει εντάξει στις δράσεις της τη δημιουργία «Εγχειριδίου Προϊόντων Αστικής Ευθύνης»

Το «Δικαίωμα στη Λήθη» γίνεται πραγματικότητα και στην Ελλάδα

Με την ψήφιση του Νόμου 5317/2026, η χώρα μας αποκτά πλέον σαφές νομοθετικό πλαίσιο για την προστασία των ανθρώπων που έχουν αντιμετωπίσει..

ERGO: Έκπτωση 10% στις προληπτικές εξετάσεις μαστού για τις ασφαλισμένες της

Στην πρόληψη και την έγκαιρη ενημέρωση για τον Καρκίνο του Μαστού εστιάζει η ERGO Hellas, δίνοντας στις ασφαλισμένες της τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν

Στο επίκεντρο των εξελίξεων η ασφαλιστική αγορά με διοργανωτή το Ε.Ε.Θ

Όσα ειπώθηκαν στην 8η Εθνική Συνδιάσκεψη Εκλεγμένων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών στα Επιμελητήρια

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Νέα δεδομένα στην ασφάλιση των ηλεκτρικών οχημάτων μικροκινητικότητας  – Το θέμα άνοιξε ο Πάνος Κούβαλης 

Η υποχρεωτική ασφάλιση των Ελαφρών Προσωπικών Ηλεκτρικών Οχημάτων (ΕΠΗΟ) δημιουργεί νέα δεδομένα για την ασφαλιστική αγορά

20η Ευρωπαϊκή Νύχτα Χωρίς Ατυχήματα

Το Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» στέλνει για 20η συνεχή χρονιά το μήνυμα: «Αλκοόλ και οδήγηση δεν πάνε μαζί!»

Εγχειρίδιο Προϊόντων Αστικής Ευθύνης

Η Επιτροπή Αστικής Ευθύνης και Επαγγελματικών Ευθυνών της ΕΑΕΕ έχει εντάξει στις δράσεις της τη δημιουργία «Εγχειριδίου Προϊόντων Αστικής Ευθύνης»

Το «Δικαίωμα στη Λήθη» γίνεται πραγματικότητα και στην Ελλάδα

Με την ψήφιση του Νόμου 5317/2026, η χώρα μας αποκτά πλέον σαφές νομοθετικό πλαίσιο για την προστασία των ανθρώπων που έχουν αντιμετωπίσει..

Allianz και Plus2Feet: Το “Walking Together” συνεχίζει να δίνει κίνηση σε ζώα που το έχουν ανάγκη

Η Allianz και η Plus2Feet συνεχίζουν για ακόμη μία χρονιά την κοινή τους δράση “Walking Together”, στηρίζοντας έμπρακτα αδέσποτα ζώα