Ο κ. Ν. Χαλκιόπουλος, αντιπρόεδρος ΔΣ & γενικός διευθυντής Χαρτοφυλακίου, παραλαμβάνει το βραβείο από τον κ. Κ. Μπίτσιο, αντιπρόεδρο ΣΕΒ

Ευρωπαϊκή Πίστη: «True Leader» εταιρεία για 6η συνεχόμενη χρονιά

TrueLeadersΓια έκτη χρονιά ως «True Leader» εταιρεία βραβεύτηκε η Ευρωπαϊκή Πίστη, στο πλαίσιο του θεσμού της ICAP Group «True Leaders», αποτελώντας μία εκ των 11 επιχειρήσεων που λαμβάνουν αυτή τη διάκριση κάθε χρόνο.

Συνεχίζοντας ανελλιπώς να βραβεύεται από την καθιέρωση του θεσμού, η Ευρωπαϊκή Πίστη διακρίθηκε ως μια από τις 72 καλύτερες επιχειρήσεις-ηγέτες στην ελληνική αγορά, σύμφωνα με τα δημοσιευμένα αποτελέσματα των εταιρειών για το οικονομικό έτος 2015, ικανοποιώντας για έκτη συνεχόμενη χρονιά και τις τέσσερις προϋποθέσεις βράβευσης: κερδοφορία, αύξηση προσωπικού, υψηλό rating πιστοληπτικής ικανότητας και διακεκριμένη θέση της εταιρείας στον κλάδο όπου δραστηριοποιείται.

Το βραβείο παρέλαβε ο αντιπρόεδρος ΔΣ και γενικός διευθυντής Χαρτοφυλακίου της εταιρείας Ν. Χαλκιόπουλος, ο οποίος δήλωσε σχετικά: «Είμαστε πολύ υπερήφανοι καθώς για έκτη συνεχή χρονιά  βρισκόμαστε ανάμεσα στους ηγέτες της ελληνικής οικονομίας. Η ανάδειξή μας ως “True Leader” εταιρεία όλα αυτά τα χρόνια είναι αποτέλεσμα της εμπιστοσύνης των πελατών και των μετόχων μας, αλλά και της συλλογικής προσπάθειας της διοίκησης, του ανθρώπινου δυναμικού και του δικτύου πωλήσεων.

»Η διοίκηση της εταιρείας θα συνεχίσει να ακολουθεί τους στρατηγικούς, οικονομικούς και λειτουργικούς της στόχους, οι οποίοι προσανατολίζονται στη συνέχιση της αναπτυξιακής και επιτυχημένης πορείας των τελευταίων ετών».

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*