back to top
20.8 C
Athens
Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2026

ERGO και ΑΤΕ Ασφαλιστική σε τροχιά ταχείας ευθυγράμμισης

Σειρά παράλληλων σημαντικών συναντήσεων με τους διαμεσολαβητές συνεργάτες της ΑΤΕ Ασφαλιστικής αλλά και το προσωπικό της ΑΤΕ Ασφαλιστικής και της ERGO πραγματοποίησε πρόσφατα η Διοίκησή τους στο πλαίσιο των ενεργειών που έχουν δρομολογηθεί για την ευθυγράμμιση της λειτουργίας  τους.

Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων αυτών, που πραγματοποιήθηκαν στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη, ο CEO των εταιρειών του Ομίλου ERGO στην Ελλάδα Θεόδωρος Κοκκάλας αναφέρθηκε τόσο στο χρονοδιάγραμμα των ενεργειών που έχουν προγραμματιστεί σε οργανωτικό και νομικό επίπεδο, για τη λειτουργική σύγκλιση και τη συνένωση των εταιρειών ERGO A.A.E. Ζημιών, ERGO A.A.E. Ζωής και ΑΤΕ Ασφαλιστική, όσο και στην ανάγκη μεγιστοποίησης της αποτελεσματικότητας, ενίσχυσης της ανταγωνιστικότητας και δημιουργίας νέας κοινής κουλτούρας, που θα προάγει τη συνεργασία μεταξύ των στελεχών των υπό συνένωση εταιρειών και θα αναδείξει τα ισχυρά σημεία του νέου οργανισμού, με στόχο την παροχή αναβαθμισμένων υπηρεσιών και ανταγωνιστικών προϊόντων σε συνεργάτες και πελάτες, σε όλους τους κλάδους ασφάλισης, Γενικών Ασφαλίσεων, Ζωής και Υγείας.

- Advertisement -

0037Ειδικότερα, ο κ. Κοκκάλας, απευθυνόμενος προς τους συνεργάτες της ΑΤΕ Ασφαλιστικής, εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες της Διοίκησης των εταιρειών της ERGO στην Ελλάδα, αλλά και αυτές των μετόχων, για τις αντοχές και την υπομονή που επέδειξαν τα τελευταία χρόνια, όταν υπό αντίξοες συνθήκες, εν αναμονή εξελίξεων, διατήρησαν την εταιρεία σε υψηλά επίπεδα αποτελεσματικότητας.

Απευθυνόμενος δε προς το προσωπικό, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Το επόμενο διάστημα θα είναι μια περίοδος έντονης προσπάθειας για όλους, με στόχο την ομαλή συνένωση των τριών εταιρειών και την προσαρμογή της λειτουργίας τους με τους κανόνες και τις διαδικασίες του Ομίλου ERGO. Σε αυτή τη σημαντική πρόκληση είναι πολύ σημαντικό να ανταποκριθούμε όλοι μας με υπευθυνότητα, επαγγελματισμό και ενθουσιασμό, χρησιμοποιώντας τις γνώσεις μας, το ταλέντο και την ικανότητά μας».

- Advertisement -

Τέλος, ο κ. Κοκκάλας τόνισε ότι όλοι ανεξαιρέτως οι εργαζόμενοι και των τριών υπό συνένωση εταιρειών θα έχουν ίσες ευκαιρίες να αναπτύξουν την προσωπική εργασιακή πορεία τους σε έναν νέο, σύγχρονο και αναπτυσσόμενο οργανισμό.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Με απόλυτη επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα εκδηλώσεων «Πολιτιστικό Καλοκαίρι – Φθινόπωρο» του Συλλόγου Εργαζομένων του Ομίλου ERGO

Με μια εμβληματική και συγκινητική συναυλία-αφιέρωμα στο Ρεμπέτικο τραγούδι από τον Γιώργο Νταλάρα στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας, έπεσε η αυλαία

ERGO My Fund: Αποταμίευση από σήμερα για τους στόχους του παιδιού αύριο

Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, η ERGO Hellas αναδεικνύει τη σημασία του οικονομικού προγραμματισμού για το μέλλον των παιδιών, μέσα από το ERGO My Fund.

Η Τειρεσίας στη ΔΕΘ σε διάλογο με τράπεζες και επιχειρήσεις της Βόρειας Ελλάδας

Επίκεντρο των συναντήσεων, η αξιόπιστη πληροφορία, οι σύγχρονες ανάγκες του χρηματοπιστωτικού-επιχειρηματικού οικοσυστήματος και οι νέες της υπηρεσίες

ERGO Hellas: Καλή σχολική χρονιά με έμφαση στα παιδιά και στις νέες εμπειρίες

Το μήνυμα τις εταιρείας προς μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Ταξίδι στη Μαδρίτη για την Career Sales Force της Eurolife FFH

Για τη Eurolife FFH αξία έχει να αναγνωρίζει και να επιβραβεύει τους ανθρώπους που συμβάλλουν καθημερινά στην ανάπτυξή της.

Επίτιμη πρόεδρος της ΕΕΑΕ η Δήμητρα Λύχρου – Με μεγάλη συμμετοχή η εκδήλωση για το μέλλον της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης

Η προσέλευση των επαγγελματιών επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης για τις εξελίξεις...

ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ: Επένδυση άνω των €7 εκατ. για την ανανέωση και επέκταση του στόλου Οδικής Βοήθειας

Σε μια σημαντική επένδυση για την ανανέωση και την περαιτέρω ενίσχυση του στόλου Οδικής Βοήθειας προχωρά η ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ

Επιχειρηματικά Βραβεία ΧΡΗΜΑ 2026: Ψηφίστε τις καλύτερες εταιρίες για το 2026!

Η λαμπερή τελετή #hraw26, θα διεξαχθεί στις 5 Φεβρουαρίου του 2027 με φυσική παρουσία στο ξενοδοχείο Divani Caravel.

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Η ΕΕΑΕ άνοιξε τον διάλογο για τον Ασφαλιστικό Διαμεσολαβητή της επόμενης ημέρας

Με ισχυρή συμμετοχή του κλάδου, θεσμικές και ευρωπαϊκές παρεμβάσεις και ένα σαφές μήνυμα: γνώση, εμπιστοσύνη, συνεργασία και ανθρώπινη συμβουλή αποτελούν τη βάση για μια πιο ανθεκτική κοινωνία.

Ετήσιο Συνέδριο του Ινστιτούτου Εσωτερικών Ελεγκτών Ελλάδας

Tην Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2026, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, θα πραγματοποιηθεί το Ετήσιο Συνέδριο του Ινστιτούτου Εσωτερικών Ελεγκτών Ελλάδας

Ταξίδι στη Μαδρίτη για την Career Sales Force της Eurolife FFH

Για τη Eurolife FFH αξία έχει να αναγνωρίζει και να επιβραβεύει τους ανθρώπους που συμβάλλουν καθημερινά στην ανάπτυξή της.

Νέα συνεργασία του incharge με την Ayvens

Η Ayvens, παγκόσμιος ηγέτης στις λύσεις βιώσιμης κινητικότητας, προχωρά σε στρατηγική συνεργασία με το incharge, μέλος του ομίλου Motor Oil

Επίτιμη πρόεδρος της ΕΕΑΕ η Δήμητρα Λύχρου – Με μεγάλη συμμετοχή η εκδήλωση για το μέλλον της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης

Η προσέλευση των επαγγελματιών επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης για τις εξελίξεις...