Ευρωπαϊκή Πίστη: Ενημερωτικές συναντήσεις του Δικτύου Πωλήσεων σε ολόκληρη την Ελλάδα

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε σειρά Ενημερωτικών Συναντήσεων σε ολόκληρη την Ελλάδα, με κεντρικό μήνυμα «Γιατί στην Ευρωπαϊκή Πίστη;» και με τη συμμετοχή περισσότερων των 2.000 Συνεργατών της Εταιρίας.

Πιο συγκεκριμένα, οι Ενημερωτικές Συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν στην Ξάνθη, στη Θεσσαλονίκη, στη Λάρισα, στην Πάτρα, στο Ηράκλειο Κρήτης αλλά και στην Αθήνα, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, με τη συμμετοχή 1.100 Συνεργατών.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, κατά τη διάρκεια της συναντήσεων δόθηκαν πειστικές απαντήσεις, με την αδιάψευστη μαρτυρία των αριθμών στο ερώτημα «Γιατί στην Ευρωπαϊκή Πίστη;», όπως ενδεικτικά η στρατηγική ανάπτυξης αποκλειστικά μέσω του Ασφαλιστικού Διαμεσολαβητή, η προστασία των χαρτοφυλακίων των Συνεργατών, η πληρότητα, η ποιότητα και η διάθεση καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών, τα εξαιρετικά οικονομικά αποτελέσματα, η φερεγγυότητα και η αξιοπιστία της Εταιρίας, που επιβεβαιώθηκε πρόσφατα από τη συμμετοχή της EBRD, αλλά και τέλος το γεγονός ότι η Ευρωπαϊκή Πίστη είναι Ελληνική Εταιρία και αποτελεί κέντρο λήψης αποφάσεων.

Τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε ο Διευθυντής Marketing & Υποστήριξης Δικτύου Πωλήσεων κ. Γ. Γκοτζαγεώργης, ο οποίος αναφέρθηκε στις προοπτικές του Κλάδου παρουσιάζοντας στατιστικά στοιχεία της Ασφαλιστικής Αγοράς, αλλά και στο τρόπο με τον οποίο οι νέες ψηφιακές τεχνολογίες ενσωματώνονται στην καθημερινότητα του Ασφαλιστικού Διαμεσολαβητή.

Στη συνέχεια, ο Αντιπρόεδρος Δ.Σ. & Γενικός Διευθυντής Χαρτοφυλακίου κ. Ν. Χαλκιόπουλος αναφέρθηκε στις καινοτόμες υπηρεσίες της Εταιρίας. Υπηρεσίες που έχουν διαφοροποιήσει την Ευρωπαϊκή Πίστη από το σύνολο της Αγοράς και έχουν ενισχύσει σημαντικά το μερίδιό της. Ο κ. Χαλκιόπουλος αναφέρθηκε επίσης στις προοπτικές και στο «Όνειρο» της Εταιρίας.

Ακολούθησε το Μέλος Δ.Σ. & Γενικός Διευθυντής Οικονομικών & Διοικητικών Υπηρεσιών κ. Σ. Βερζοβίτης, ο οποίος έκανε εκτενή αναφορά στα οικονομικά αποτελέσματα και στην αναπτυξιακή πορεία της Ευρωπαϊκής Πίστης. Αποτελέσματα τα οποία στηρίζονται στις Αρχές, στη Φιλοσοφία και στις Πολιτικές της Εταιρίας.

Την ενημερωτική συνάντηση έκλεισε με την ομιλία του ο Διευθύνων Σύμβουλος, κ. Χ. Γεωργακόπουλος, ο οποίος μεταλαμπάδευσε «πρακτικές προσωπικής και επαγγελματικής ευτυχίας και επιτυχίας», ενώ κάλεσε τους συμμετέχοντες να συμβάλλουν με την προσωπική τους προσπάθεια στην περαιτέρω εδραίωση και ανάπτυξη της Ευρωπαϊκής Πίστης.

Στο κλείσιμο της ομιλίας του ο κ. Γεωργακόπουλος, επεσήμανε ότι το ερώτημα «Γιατί στην Ευρωπαϊκή Πίστη;» παύει να είναι ερώτημα. Είναι καταφατική πρόταση. «Στην Ευρωπαϊκή Πίστη». Στην Εταιρία που δημιουργεί αξίες για τους Ασφαλισμένους, τους Εργαζομένους και τους Μετόχους της. Στην Εταιρία που βρίσκεται το μεγαλύτερο και καλύτερο Δίκτυο Πωλήσεων της αγοράς όπως αποδεικνύεται από την αδιάψευστη μαρτυρία των αριθμών.

Με τις συγκεκριμένες Ενημερωτικές Συναντήσεις, η Ευρωπαϊκή Πίστη ενισχύει την επικοινωνία της με το Δίκτυο Πωλήσεων της σε ολόκληρη την Ελλάδα, αποδεικνύοντας παράλληλα με έμπρακτο τρόπο ότι βρίσκεται δίπλα στους Συνεργάτες της.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*