Η Eurolife ERB επενδύει σταθερά στην επιμόρφωση των συνεργατών της

Αφουγκραζόμενη τις ανάγκες του επαγγελματία του ασφαλιστικού κλάδου και με στόχο να ανταποκριθεί σε αυτές και να αναπτυχθούν μαζί, η Eurolife ERB υλοποιεί νέο κύκλο εκπαιδευτικών ημερίδων για τους συνεργάτες της, από τον Σεπτέμβριο μέχρι τον Δεκέμβριο του 2016.

Ο Όμιλος Eurolife ERB έχει θέσει ως πρωταρχικό στόχο τη διατήρηση και διεύρυνση του επίλεκτου, εκπαιδευμένου, σύγχρονου και εναρμονισμένου με τις απαιτήσεις της νομοθεσίας δικτύου συνεργατών του. Η κατάρτιση κάθε νέου συνεργάτη αποτελεί ουσιαστική επένδυση στη συνολική ανάπτυξη του Ομίλου, γι’ αυτό και στο τελευταίο τετράμηνο του έτους το αντίστοιχο εκπαιδευτικό πλάνο περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα προγραμμάτων που εστιάζονται στις ανάγκες των συνεργατών της.

Σκοπός του εκπαιδευτικού προγράμματος της Eurolife ERB είναι η δημιουργία ενός εκπαιδευτικού πλάνου που θα ανταποκρίνεται αποτελεσματικά στις επιμέρους ανάγκες των συνεργατών, στοχεύοντας στην σε βάθος επαγγελματική τους κατάρτιση. Όπως άλλωστε επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση, τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του ασφαλιστικού κλάδου και το συνεχώς εναλλασσόμενο ασφαλιστικό περιβάλλον και ανάγκες των ασφαλισμένων καθιστούν αναγκαία τη συνεχή επιμόρφωση και ανάπτυξη του εκάστοτε συνεργάτη.

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα των επόμενων μηνών θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα και το περιεχόμενό τους θα εστιαστεί κυρίως:

  • σε προγράμματα επανεκπαίδευσης και επαναπιστοποίησης που καλύπτουν και τους τρεις τομείς (Τομέας Α΄: προϊόντα τα οποία ο εκπαιδευόμενος προωθεί στην αγορά, Τομέας Β΄: θεσμικά θέματα της ασφαλιστικής αγοράς και Τομέας Γ΄: ανάπτυξη ατομικών δεξιοτήτων και ικανοτήτων)
  • σε εξειδικευμένα εργαστήρια ανάπτυξης δεξιοτήτων
  • στην προετοιμασία υποψηφίων εξετάσεων πιστοποίησης (επίπεδα Α΄ & Δ΄) της ΤτΕ
  • στον τρόπο λειτουργίας του διαδικτυακού χώρου My Spot.

Με ανάλογες εκπαιδευτικές δράσεις η Eurolife ERB υποστηρίζει ενεργά και τους συνεργάτες που δραστηριοποιούνται εκτός Αττικής. Παράλληλα, στο πλαίσιο του προγράμματος «Advanced Program in Management for Insurance Executives» θα υλοποιηθούν 3 επιμορφωτικές ημερίδες, ανοιχτές σε όλους τους συνεργάτες. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα υλοποιείται για 5η χρονιά σε συνεργασία με το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς και με εισηγητές αναγνωρισμένου κύρους καθηγητές του Μεταπτυχιακού Προγράμματος του πανεπιστημίου.

Αναφορικά με το τρέχον πρόγραμμα εκπαιδευτικών ημερίδων, ο γενικός διευθυντής Πωλήσεων & Εκπαίδευσης της Eurolife ERB Νίκος Δελένδας τόνισε: «Οι άνθρωποι της Eurolife ERB αποτελούν τον πυρήνα της δύναμής της και τη βασική προτεραιότητα στον σχεδιασμό και τη χάραξη μακροπρόθεσμης στρατηγικής. Είναι εκείνοι που λειτουργούν ως πρεσβευτές, πρωταγωνιστώντας ουσιαστικά στη λειτουργία και ανάπτυξη του Ομίλου. Κάθε προσπάθεια μας είναι ομαδική και αποτελεί ολοκληρωμένη δράση προσφέροντας προστιθέμενη αξία για τους ίδιους τους πελάτες μας».

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.eurolife.gr/el/Cooperate/Externals/Epimorfosi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*