back to top
25.5 C
Athens
Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2026

Η Eurolife ERB επενδύει σταθερά στην επιμόρφωση των συνεργατών της

Αφουγκραζόμενη τις ανάγκες του επαγγελματία του ασφαλιστικού κλάδου και με στόχο να ανταποκριθεί σε αυτές και να αναπτυχθούν μαζί, η Eurolife ERB υλοποιεί νέο κύκλο εκπαιδευτικών ημερίδων για τους συνεργάτες της, από τον Σεπτέμβριο μέχρι τον Δεκέμβριο του 2016.

Ο Όμιλος Eurolife ERB έχει θέσει ως πρωταρχικό στόχο τη διατήρηση και διεύρυνση του επίλεκτου, εκπαιδευμένου, σύγχρονου και εναρμονισμένου με τις απαιτήσεις της νομοθεσίας δικτύου συνεργατών του. Η κατάρτιση κάθε νέου συνεργάτη αποτελεί ουσιαστική επένδυση στη συνολική ανάπτυξη του Ομίλου, γι’ αυτό και στο τελευταίο τετράμηνο του έτους το αντίστοιχο εκπαιδευτικό πλάνο περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα προγραμμάτων που εστιάζονται στις ανάγκες των συνεργατών της.

- Advertisement -

Σκοπός του εκπαιδευτικού προγράμματος της Eurolife ERB είναι η δημιουργία ενός εκπαιδευτικού πλάνου που θα ανταποκρίνεται αποτελεσματικά στις επιμέρους ανάγκες των συνεργατών, στοχεύοντας στην σε βάθος επαγγελματική τους κατάρτιση. Όπως άλλωστε επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση, τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του ασφαλιστικού κλάδου και το συνεχώς εναλλασσόμενο ασφαλιστικό περιβάλλον και ανάγκες των ασφαλισμένων καθιστούν αναγκαία τη συνεχή επιμόρφωση και ανάπτυξη του εκάστοτε συνεργάτη.

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα των επόμενων μηνών θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα και το περιεχόμενό τους θα εστιαστεί κυρίως:

- Advertisement -
  • σε προγράμματα επανεκπαίδευσης και επαναπιστοποίησης που καλύπτουν και τους τρεις τομείς (Τομέας Α΄: προϊόντα τα οποία ο εκπαιδευόμενος προωθεί στην αγορά, Τομέας Β΄: θεσμικά θέματα της ασφαλιστικής αγοράς και Τομέας Γ΄: ανάπτυξη ατομικών δεξιοτήτων και ικανοτήτων)
  • σε εξειδικευμένα εργαστήρια ανάπτυξης δεξιοτήτων
  • στην προετοιμασία υποψηφίων εξετάσεων πιστοποίησης (επίπεδα Α΄ & Δ΄) της ΤτΕ
  • στον τρόπο λειτουργίας του διαδικτυακού χώρου My Spot.

Με ανάλογες εκπαιδευτικές δράσεις η Eurolife ERB υποστηρίζει ενεργά και τους συνεργάτες που δραστηριοποιούνται εκτός Αττικής. Παράλληλα, στο πλαίσιο του προγράμματος «Advanced Program in Management for Insurance Executives» θα υλοποιηθούν 3 επιμορφωτικές ημερίδες, ανοιχτές σε όλους τους συνεργάτες. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα υλοποιείται για 5η χρονιά σε συνεργασία με το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς και με εισηγητές αναγνωρισμένου κύρους καθηγητές του Μεταπτυχιακού Προγράμματος του πανεπιστημίου.

Αναφορικά με το τρέχον πρόγραμμα εκπαιδευτικών ημερίδων, ο γενικός διευθυντής Πωλήσεων & Εκπαίδευσης της Eurolife ERB Νίκος Δελένδας τόνισε: «Οι άνθρωποι της Eurolife ERB αποτελούν τον πυρήνα της δύναμής της και τη βασική προτεραιότητα στον σχεδιασμό και τη χάραξη μακροπρόθεσμης στρατηγικής. Είναι εκείνοι που λειτουργούν ως πρεσβευτές, πρωταγωνιστώντας ουσιαστικά στη λειτουργία και ανάπτυξη του Ομίλου. Κάθε προσπάθεια μας είναι ομαδική και αποτελεί ολοκληρωμένη δράση προσφέροντας προστιθέμενη αξία για τους ίδιους τους πελάτες μας».

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.eurolife.gr/el/Cooperate/Externals/Epimorfosi.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Η επόμενη ημέρα της διαμεσολάβησης περνά από τη νέα γενιά 

Η ασφαλιστική διαμεσολάβηση βρίσκεται μπροστά σε μια σημαντική γενεακή μετάβαση. Η είσοδος της δεύτερης και τρίτης γενιάς στις οικογενειακές ασφαλιστικές επιχειρήσεις

Η συνεργασία της Eurolife FFH με το ΟΠΑ φέρνει την εμπειρία της ασφαλιστικής αγοράς στην εκπαίδευση

Προσομοίωση της λειτουργίας ενός μεγάλου ασφαλιστικού οργανισμού σχεδιάστηκε από το Τμήμα Στατιστικής του πανεπιστημίου με την αρωγή της ασφαλιστικής

To μέλλον των ασφαλιστικών δικτύων

Η θέση της NP Ασφαλιστικής, όπως την καταγράφει ο Γενικός Διευθυντής Νίκος Ζάχος

Eurolife FFH: Ξεκινά ο 15ος κύκλος του Advanced Program in Management for Insurance Executives

Η εταιρεία συνεχίζει δυναμικά την υλοποίηση του προγράμματος και το 2026, επενδύοντας με συνέπεια στην ενδυνάμωση των συνεργατών της

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Παράταση προθεσμίας εγγραφής στο πρόγραμμα «EIAS Certified Specialist in Group Insurance and Corporate Risk Underwriting»

Δυνατότητα εγγραφής έως Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου στις 14:00 αλλά και έκπτωσης μέσω εγγραφής στην EIAS Alumni Society

Στρατηγική συνεργασία ΕΑΔΕ-ΠΑΠΕΙ για την παραγωγική σύνδεση εκπαίδευσης, έρευνας και επαγγελματικής πρακτικής

Τι προβλέπει το Μνημόνιο που υπεγράφη με πρωτοβουλία του Τμήματος Στατιστικής και Ασφαλιστικής Επιστήμης

Νέα κοινή πρωτοβουλία ΕΑΕΕ και ΕΙΑΣ για την πρόληψη και αντιμετώπιση της ασφαλιστικής απάτης

Το Ολοκληρωμένο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Πρόληψης, Αποτροπής και Αντιμετώπισης Ασφαλιστικής Απάτης ξεκινά στις 12/10

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Σεπτεμβρίου 2026 του ΕΙΑΣ

Σεμινάρια, ολοκληρωμένα προγράμματα αλλά και διαλέξεις σε συνεργασία με το CII και την ΕΑΕΕ

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Την Κυριακή το μεσημέρι τα εγκαίνια του περιπτέρου του ΕΕΑ στην 90ή ΔΕΘ

Με τη συμμετοχή εκπροσώπων της πολιτικής, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, των Επιμελητηρίων και της επιχειρηματικής κοινότητας

Παράταση προθεσμίας εγγραφής στο πρόγραμμα «EIAS Certified Specialist in Group Insurance and Corporate Risk Underwriting»

Δυνατότητα εγγραφής έως Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου στις 14:00 αλλά και έκπτωσης μέσω εγγραφής στην EIAS Alumni Society

Στην κορυφή της ψηφιακής καινοτομίας η Anytime Romania – Το βραβείο παρέλαβε ο Αντώνης Τσακνάκης

Μια στιγμή που επιβεβαιώνει τη θέση της Anytime στη νέα γενιά των ψηφιακών ασφαλιστικών μοντέλων

Χαμηλότερη η τιμολόγηση των ομολογιών της Εθνικής Ασφαλιστικής, πάνω από 600 εκατ. οι εντολές

Υπερκάλυψη συναλλαγής x 3, θεσμικοί επενδυτές κυρίως από Γαλλία, Βρετανία, την 9η Σεπτεμβρίου στο Euro MTF Market