back to top
19 C
Athens
Τετάρτη 13 Μαΐου 2026

Η Eurolife ERB επενδύει σταθερά στην επιμόρφωση των συνεργατών της

Αφουγκραζόμενη τις ανάγκες του επαγγελματία του ασφαλιστικού κλάδου και με στόχο να ανταποκριθεί σε αυτές και να αναπτυχθούν μαζί, η Eurolife ERB υλοποιεί νέο κύκλο εκπαιδευτικών ημερίδων για τους συνεργάτες της, από τον Σεπτέμβριο μέχρι τον Δεκέμβριο του 2016.

Ο Όμιλος Eurolife ERB έχει θέσει ως πρωταρχικό στόχο τη διατήρηση και διεύρυνση του επίλεκτου, εκπαιδευμένου, σύγχρονου και εναρμονισμένου με τις απαιτήσεις της νομοθεσίας δικτύου συνεργατών του. Η κατάρτιση κάθε νέου συνεργάτη αποτελεί ουσιαστική επένδυση στη συνολική ανάπτυξη του Ομίλου, γι’ αυτό και στο τελευταίο τετράμηνο του έτους το αντίστοιχο εκπαιδευτικό πλάνο περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα προγραμμάτων που εστιάζονται στις ανάγκες των συνεργατών της.

- Advertisement -

Σκοπός του εκπαιδευτικού προγράμματος της Eurolife ERB είναι η δημιουργία ενός εκπαιδευτικού πλάνου που θα ανταποκρίνεται αποτελεσματικά στις επιμέρους ανάγκες των συνεργατών, στοχεύοντας στην σε βάθος επαγγελματική τους κατάρτιση. Όπως άλλωστε επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση, τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του ασφαλιστικού κλάδου και το συνεχώς εναλλασσόμενο ασφαλιστικό περιβάλλον και ανάγκες των ασφαλισμένων καθιστούν αναγκαία τη συνεχή επιμόρφωση και ανάπτυξη του εκάστοτε συνεργάτη.

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα των επόμενων μηνών θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα και το περιεχόμενό τους θα εστιαστεί κυρίως:

- Advertisement -
  • σε προγράμματα επανεκπαίδευσης και επαναπιστοποίησης που καλύπτουν και τους τρεις τομείς (Τομέας Α΄: προϊόντα τα οποία ο εκπαιδευόμενος προωθεί στην αγορά, Τομέας Β΄: θεσμικά θέματα της ασφαλιστικής αγοράς και Τομέας Γ΄: ανάπτυξη ατομικών δεξιοτήτων και ικανοτήτων)
  • σε εξειδικευμένα εργαστήρια ανάπτυξης δεξιοτήτων
  • στην προετοιμασία υποψηφίων εξετάσεων πιστοποίησης (επίπεδα Α΄ & Δ΄) της ΤτΕ
  • στον τρόπο λειτουργίας του διαδικτυακού χώρου My Spot.

Με ανάλογες εκπαιδευτικές δράσεις η Eurolife ERB υποστηρίζει ενεργά και τους συνεργάτες που δραστηριοποιούνται εκτός Αττικής. Παράλληλα, στο πλαίσιο του προγράμματος «Advanced Program in Management for Insurance Executives» θα υλοποιηθούν 3 επιμορφωτικές ημερίδες, ανοιχτές σε όλους τους συνεργάτες. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα υλοποιείται για 5η χρονιά σε συνεργασία με το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς και με εισηγητές αναγνωρισμένου κύρους καθηγητές του Μεταπτυχιακού Προγράμματος του πανεπιστημίου.

Αναφορικά με το τρέχον πρόγραμμα εκπαιδευτικών ημερίδων, ο γενικός διευθυντής Πωλήσεων & Εκπαίδευσης της Eurolife ERB Νίκος Δελένδας τόνισε: «Οι άνθρωποι της Eurolife ERB αποτελούν τον πυρήνα της δύναμής της και τη βασική προτεραιότητα στον σχεδιασμό και τη χάραξη μακροπρόθεσμης στρατηγικής. Είναι εκείνοι που λειτουργούν ως πρεσβευτές, πρωταγωνιστώντας ουσιαστικά στη λειτουργία και ανάπτυξη του Ομίλου. Κάθε προσπάθεια μας είναι ομαδική και αποτελεί ολοκληρωμένη δράση προσφέροντας προστιθέμενη αξία για τους ίδιους τους πελάτες μας».

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.eurolife.gr/el/Cooperate/Externals/Epimorfosi.

Σχετικές δημοσιεύσεις

SOFMEDICA: Επέκταση στη Σλοβενία και ενίσχυση της πρόσβασης σε καινοτόμες λύσεις υγείας στη Νέα Ευρώπη

Mέρος της αποστολής της εταιρείας να φέρνει την τεχνολογία που σώζει ζωές πιο κοντά σε ασθενείς και επαγγελματίες υγείας

Η Eurolife FFH επενδύει με συνέπεια στην εκπαίδευση των συνεργατών της

Περισσότερες από 550 εκπαιδευτικές συναντήσεις, με πάνω από 12.800 συμμετέχοντες, πραγματοποιήθηκαν εξ αποστάσεως ή διά ζώσης το 2025

Η Howden Hellas στον τελικό του Athens Negotiations Tournament 2026

H εταιρεία ανέλαβε ενεργό ρόλο ως μεγάλος χορηγός αλλά και συγκροτώντας επιτροπή αξιολόγησης των διαγωνιζόμενων ομάδων

Η 19η Πανελλαδική Εβδομάδα Οδικής Ασφάλειας ανέδειξε τη σημασία της εκπαίδευσης και της ενημέρωσης

Ενισχύοντας με δράσεις σε όλη τη χώρα την ευαισθητοποίηση για την πρόληψη των τροχαίων συμβάντων και την καλλιέργεια κυκλοφοριακής παιδείας

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

ΕΑΕΕ και ΕΙΑΣ ενισχύουν τις διεθνείς συνεργασίες τους με 2 εξειδικευμένα σεμινάρια

Σε συνεργασία με τη Miller Insurance και την International Underwriting Association της Αγγλίας, και επίκεντρο τις νέες προκλήσεις

Η ΕΑΕΕ στηρίζει τη νέα γενιά επιστημόνων μέσα από υποτροφίες του ΟΠΑ

Στρατηγικό ρόλο αποδίδει η Ένωση στη σύνδεση της στατιστικής επιστήμης με τον ασφαλιστικό κλάδο

Συνεχίζεται ο κύκλος σεμιναρίων του ΕΕΑ με έμφαση στην ψυχική ανθεκτικότητα των ασφαλιστικών πρακτόρων

Το webinar με τίτλο «Από την πίεση στην απόδοση – Ψυχικό σθένος και ανθεκτικότητα» θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 6 Μαΐου

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Διεθνής συνεργασία και προστασία θυμάτων – Το Επικουρικό Κεφάλαιο στο ευρωπαϊκό σύστημα ασφάλισης

Το επετειακό συνέδριο του Επικουρικού Κεφαλαίου ολοκληρώθηκε με το Fireside Chat μεταξύ του Γ. Βαλαή και του S. Greceanu (COB, BAAR)

Beyond the Regulations: Η Εθνική Ασφαλιστική συνδέει τη διεθνή ακαδημαϊκή κοινότητα με την σύγχρονη ασφαλιστική πρακτική

Workshop για φοιτητές που συμμετέχουν στο Master 2 Droit des assurances του Université Paris Dauphine-PSL

Ασφαλισμένη οδήγηση στην πράξη: θεσμοί, έλεγχοι και προστασία των θυμάτων

Όσα ειπώθηκαν στο 2ο πάνελ του επετειακού συνεδρίου του Επικουρικού Κεφαλαίου

Φ. Ζέρβας: Το ΕΚ εγγυητής και αρωγός των συμπολιτών μας που επλήγησαν οικονομικά και σωματικά

Συνεντεύξεις πολιτών που αποζημιώθηκαν από το Επικουρικό Κεφάλαιο προβλήθηκαν στη σχετική ενότητα του επετειακού συνεδρίου

Η Eurolife FFH επεκτείνει το δίκτυο του My Health F1rst

Με την προσθήκη των νοσοκομείων του Ομίλου HHG η ασφαλιστική προσφέρει ακόμη περισσότερες επιλογές και προνόμια στους ασφαλισμένους της