Στιγμιότυπο από την εκδήλωση της Αθήνας

Βράβευση της Prime Insurance για την κοινωνική της δράση

Η Prime Insurance Ελλάδος, η ταχύτερα αναπτυσσόμενη εγχώρια ασφαλιστική εταιρεία, και ο γενικός διευθυντής της Ανδρέας Ρούβας βραβεύτηκαν για την ενεργή κοινωνική δράση και τις πρωτότυπες πρωτοβουλίες της εταιρείας σε δύο ειδικές εκδηλώσεις που έλαβαν χώρα τον Ιούνιο στο Προεδρικό Μέγαρο της Λευκωσίας και στην Αίγλη Ζαππείου της Αθήνας.

AIGLH 2

Από την εκδήλωση της Αθήνας

Τις εκδηλώσεις τίμησαν με την παρουσία τους η σύζυγος του προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Άντρη Αναστασιάδη, ο διευθύνων σύμβουλος της Prime Insurance Μ. Μιχαηλίδης, ο εμπορικός διευθυντής Π. Παναγιώτου, κρατικοί αξιωματούχοι, δημοσιογράφοι κλαδικών μέσων και ειδικού τύπου (αυτοκινήτου).

KYPROS

Από την εκδήλωση της Λευκωσίας

Αναλυτικότερα, ο γενικός διευθυντής της Prime Insurance Ελλάδος κ. Ρούβας βραβεύτηκε για την προσφορά και διαρκή στήριξη της εταιρείας στις δράσεις της κυπριακής ΜΚΟ REACTION, όπως οι φιλικοί έλεγχοι αλκοόλ (φιλικά αλκοτέστ). Στις σύντομες τοποθετήσεις του, ο κ. Ρούβας εξήρε το έργο της REACTION, τόνισε τη διαρκή και υψηλή προτεραιότητα που δίνει η εταιρεία σε δράσεις με έντονο θετικό κοινωνικό αποτύπωμα και υπογράμμισε τη σημασία της υποστήριξης των εθελοντικών οργανώσεων με πρωτότυπες ενέργειες.

Στην Αθήνα, επ’ ευκαιρία της βράβευσης της εταιρείας, ανακοινώθηκε σε ειδική δημοσιογραφική εκδήλωση που ακολούθησε ο απολογισμός της 1ης φάσης φιλικών αλκοτέστ, καθώς και ο σχεδιασμός της 2ης φάσης στα ελληνικά νησιά το καλοκαίρι 2016.

Στην ημερίδα παρουσιάστηκαν στατιστικά στοιχεία από την πρώτη φάση φιλικών ελέγχων στην Αττική και στη Θεσσαλονίκη, μεταξύ των οποίων ξεχώρισε η μαζική προσέλευση πολιτών (περίπου 6.800 σε 10 δράσεις από το τέλος Ιανουαρίου έως τις 10 Απριλίου 2016), καθώς και το γεγονός ότι περίπου το 37,5% των ελεγχθέντων βρέθηκαν πάνω από το επιτρεπόμενο όριο. Οι μισοί εξ αυτών δεν δήλωσαν τη δέσμευσή τους για επιστροφή στο σπίτι με άλλο μέσο, κάτι που αποτελεί πρόκληση και αφορμή για τη δεύτερη φάση των ελέγχων, στα ελληνικά νησιά.

Σε δράσεις που θα λάβουν χώρα σε Πάρο, Νάξο, Μύκονο και Σαντορίνη τον Ιούλιο και τον Αύγουστο βασικός στόχος θα είναι η ενημέρωση και η αποτροπή της οδήγησης υπό την επήρεια οινοπνεύματος, αλλά και η γενικότερη πληροφόρηση σχετικά με τις βλαβερές συνέπειες της υπερκατανάλωσης οινοπνεύματος από τους πολυάριθμους Έλληνες και ξένους επισκέπτες των νησιών.

Αποκλειστικός χορηγός και της 2ης φάσης φιλικών ελέγχων είναι η Prime Insurance, εταιρεία του ομίλου DEMCO, ενώ αποκλειστικός χορηγός επικοινωνίας είναι το ραδιόφωνο του Alpha σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*