back to top
17.6 C
Athens
Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2026

H Allianz συμμετέχει στα «Ποσειδώνια 2016»

Στη διεθνή έκθεση ναυτιλίας Ποσειδώνια 2016, που θα πραγματοποιηθεί στο Athens Metropolitan Expo από 6 έως 10 Ιουνίου 2016, θα συμμετάσχει η Allianz Ελλάδος.

Οι εξειδικευμένες εταιρείες του ομίλου Allianz Global Assistance (A.G.A.) και Allianz Global Corporate & Specialty (A.G.C.S.) θα παρουσιάσουν νέες, πρωτοποριακές υπηρεσίες που αφορούν την τηλεϊατρική (Telemedicine & Assistance), καθώς και λύσεις που αφορούν την ασφάλιση πλοίων (Hull & Machinery) με παγκόσμια κάλυψη και δίκτυο συνεργατών σε όλο τον κόσμο.

- Advertisement -

Όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση, η Allianz Global Assistance δραστηριοποιείται εδώ και 60 σχεδόν χρόνια στις υπηρεσίες βοήθειας και ταξιδιωτικής ασφάλισης. Με δίκτυο συνεργατών που ανέρχεται στους 400.000 σε όλο τον κόσμο και περιλαμβάνει όλων των ειδών τις υπηρεσίες, παρέχει λύσεις 24x7x365, εξυπηρετώντας σε παγκόσμιο επίπεδο πάνω από 60.000 ιατρικά περιστατικά ετησίως.

Η νέα υπηρεσία Telemedicine & Assistance περιλαμβάνει τρεις πυλώνες: τηλεΐατρική εν πλω, βοήθεια για Deviation Optimization και υπηρεσίες βοήθειας, επαναπατρισμού και διαχείρισης νοσηλείας στα λιμάνια.

- Advertisement -

Η Allianz Global Corporate & Specialty, θυγατρική του ομίλου Allianz, είναι μια από τις λίγες εταιρείες με εξειδίκευση στις εταιρικές ασφαλίσεις και ολοκληρωμένη παρουσία στην παγκόσμια αγορά, προσφέροντας ασφαλιστικές λύσεις σε όλο το φάσμα των εταιρικών και ειδικών κινδύνων. Το δίκτυό της καλύπτει περισσότερες από 160 χώρες, γεγονός που της επιτρέπει να παρέχει εξειδικευμένες λύσεις, άριστη υποστήριξη και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους πελάτες της σε όλο τον κόσμο.

Ειδικότερα, στον τομέα της ναυτιλίας η Allianz Global Corporate & Specialty προσφέρει ασφάλιση μεταφοράς εμπορευμάτων με εξειδίκευση στον εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας και έχει περισσότερα από 10.000 ασφαλισμένα ποντοπόρα πλοία.

Περισσότερα για τις υπηρεσίες και τις λύσεις που προσφέρει η Allianz στον τομέα της ναυτιλίας, στο Stand 2.525 (Hall 2) της έκθεσης Ποσειδώνια 2016.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Allianz Olympic Day 2026: Στις 1 Οκτωβρίου η ετήσια διοργάνωση της Allianz Ελλάδος

Στις 1 Οκτωβρίου 2026, στο Αθλητικό Κέντρο Δαΐς στο Μαρούσι, θα πραγματοποιηθεί το ετήσιο Allianz Olympic Day 2026, που διοργανώνει η Allianz Ελλάδος.

Matthias Trüstedt, Allianz: Πώς μπορεί να διασφαλιστεί η ασφάλεια στην αυτόνομη οδήγηση

Ο Head of Global P&C εξηγεί γιατί τα σαφή πρότυπα, τα δεδομένα και η ασφάλιση αποτελούν καθοριστικούς παράγοντες στην αυτόνομη κινητικότητα

Allianz: Από τα αυτοκίνητα του ’73 στα έξυπνα αυτοκίνητα του σήμερα… H ανάγκη για προστασία, όμως, παραμένει σταθερή

Την εξέλιξη αυτή αναδεικνύει η ασφαλιστική μέσα από μια σύντομη αναδρομή στην πορεία της αυτοκίνησης μέχρι σήμερα

Το «IW» στο Αμβούργο, καταγράφει τη μετάβαση της Globus Versicherungs στον όμιλο Allianz

Η θέση της Allianz ήταν σχεδόν επάλληλα με τις μεγαλύτερες αποθήκες του κόσμου στην πόλη της Χανσεατικής Ένωσης –της ελεύθερης ζώνης εμπορίου– στο Αμβούργο

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Allianz Olympic Day 2026: Στις 1 Οκτωβρίου η ετήσια διοργάνωση της Allianz Ελλάδος

Στις 1 Οκτωβρίου 2026, στο Αθλητικό Κέντρο Δαΐς στο Μαρούσι, θα πραγματοποιηθεί το ετήσιο Allianz Olympic Day 2026, που διοργανώνει η Allianz Ελλάδος.

Το Σάββατο 17 Οκτωβρίου ο 3ος Αγώνας Δρόμου “E.E.A. ATHENS RUN”

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών διοργανώνει για τρίτη χρονιά τον Αγώνα Δρόμου “EEA ATHENS RUN“, προσκαλώντας επαγγελματίες – επιχειρηματίες μέλη του Επιμελητηρίου

Ο Π.Σ.Α.Σ. στηρίζει το MDRT DAY by MCC Hellas 2026 ως Strategic Partner

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Συμβούλων (Π.Σ.Α.Σ.) ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά τη συμμετοχή του ως Strategic Partner του MDRT DAY

Νέο τεύχος του περιοδικού VOICE της Υδρογείου Ασφαλιστικής – Με το βλέμμα στην καινοτομία και τη συνεργασία

Το νέο τεύχος του εταιρικού περιοδικού VOICE της Υδρογείου Ασφαλιστικής κυκλοφόρησε, παρουσιάζοντας τις τελευταίες εξελίξεις

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Νέα έκθεση της KPMG αναδεικνύει τη φορολογική ετοιμότητα ως καθοριστικό παράγοντα δημιουργίας της εταιρικής αξίας

Η KPMG International δημοσίευσε την έκθεση “2026 KPMG Global Tax Readiness Dividend”, η οποία αναδεικνύει την επιχειρησιακή ετοιμότητα των φορολογικών

Στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής ατζέντας η Ελλάδα – Επίσκεψη ευρωβουλευτών της Επιτροπής Δημόσιας Υγείας σε Αθήνα και Τρίπολη

Στην Ελλάδα βρίσκονται από τις 21 έως τις 23 Σεπτεμβρίου ευρωβουλευτές της Επιτροπής Δημόσιας Υγείας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου

ΜΙΝΕΤΤΑ: Δεν κατάφερε να αποφύγει τις αυξήσεις στα ασφάλιστρα υγείας και ζωής

Στο ντόμινο των αυξήσεων ασφαλίστρων υγείας, μεταξύ άλλων ασφαλιστικών, όπως έγραψε σε πρόσφατα δημοσιεύματα του το IW.gr έχει μπει και η MINETTA

Τέλη κυκλοφορίας 2021: Η ΑΑΔΕ ανοίγει τον φάκελο – Μαζικές ειδοποιήσεις για παλιές οφειλές  

Συναγερμός για χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων που εμφανίζονται με απλήρωτα τέλη κυκλοφορίας του 2021.

Allianz Olympic Day 2026: Στις 1 Οκτωβρίου η ετήσια διοργάνωση της Allianz Ελλάδος

Στις 1 Οκτωβρίου 2026, στο Αθλητικό Κέντρο Δαΐς στο Μαρούσι, θα πραγματοποιηθεί το ετήσιο Allianz Olympic Day 2026, που διοργανώνει η Allianz Ελλάδος.