SAS: 5η συνεχή χρονιά στα καλύτερα εργασιακά περιβάλλοντα της Ελλάδας

Η SAS, η μεγαλύτερη ιδιωτική εταιρεία λογισμικού στον κόσμο και ηγέτιδα στο χώρο των τεχνολογικών λύσεων και υπηρεσιών Business Analytics και Business Intelligence, ξεχώρισε για μια ακόμη φορά για το εξαιρετικό της εργασιακό περιβάλλον και διακρίθηκε μεταξύ των εταιρειών που συμμετείχαν στην έρευνα Best Workplaces 2016.

Η εταιρεία συμμετείχε για 5η φορά στην ετήσια έρευνα του Great Place to Work® Hellas και κατάφερε να αναδειχθεί στην 1η τετράδα των εταιρειών με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον, στην κατηγορία επιχειρήσεων που απασχολούν από 20 έως 49 εργαζόμενους.

Με βάση τη διαδικασία, εργαζόμενοι της SAS Eλλάδoς έλαβαν μέρος στην έρευνα και μοιράστηκαν τη δική τους εμπειρία για τις πρακτικές και τις πολιτικές που εφαρμόζει η εταιρεία και αφορούν το εργασιακό τους περιβάλλον, με την ανταπόκρισή τους να αγγίζει το 100%.

Σχολιάζοντας τη νέα σημαντική αυτή διάκριση του τοπικού γραφείου, ο Νίκος Πέππας, διευθύνων σύμβουλος της SAS Ελλάδας, Κύπρου και Βουλγαρίας, δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι και για τη φετινή διάκριση, καθώς η διαμόρφωση ενός άριστου εργασιακού περιβάλλοντος και η υλοποίηση ενός προγράμματος ανταμοιβής και παροχών είναι μια σταθερή δέσμευση για εμάς. Πιστεύουμε ότι η δύναμή μας δεν είναι άλλη από τα εξαιρετικά ταλέντα που βρίσκονται μαζί μας και είναι πρωταρχικό μέλημά μας να επενδύουμε στο ανθρώπινο κεφάλαιο της SAS Ελλάδας. Είμαστε, λοιπόν, πολύ περήφανοι και ευχαριστούμε όλους τους ανθρώπους της εταιρείας μας που ανέδειξαν τη SAS για ακόμη μια χρονιά ανάμεσα στα κορυφαία εργασιακά περιβάλλοντα στην Ελλάδα για το 2016».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*