back to top
8.6 C
Athens
Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2026

Οι κορυφαίοι σύμβουλοι της MetLife στην Αυστραλία

Ένα μοναδικό ταξίδι στην μακρινή Αυστραλία προσφέρει η MetLife στους κορυφαίους ασφαλιστικούς συμβούλους της. Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία δίνει τη δυνατότητα στους συνεργάτες της που θα επιτύχουν τα καλύτερα αποτελέσματα στο πλαίσιο των ετήσιων στόχων πωλήσεων να ταξιδέψουν εκεί για να συμμετέχουν στο Περιφερειακό Συνέδριο EMEA 2017.

Η ενέργεια εντάσσεται στο μόνιμο και διαρκώς ενισχυόμενο πρόγραμμα ανάπτυξης των στελεχών και του δικτύου της μέσα από παροχή ευκαιριών και κινήτρων για επαγγελματική εξέλιξη και προσωπική ικανοποίηση: η Η MetLife εφαρμόζει στην πράξη δοκιμασμένες πολιτικές που εμπνέουν και κινητοποιούν το πολυτιμότερο στοιχείο της, που είναι οι άνθρωποι, ώστε να αποκτούν ικανότητες για επιδίωξη υψηλότερων στόχων.

- Advertisement -

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου οι επιτυχόντες θα έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν την πόλη του Σίδνεϊ, να περιηγηθούν στην περίφημη Ηarbour Bridge, στην εμβληματική Όπερα του Σίδνεϊ, αρχιτεκτονικό αριστούργημα και Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO, καθώς και σε μερικούς από τους πιο αριστοκρατικούς χώρους της πόλης.

Όσοι από τους συμμετέχοντες επιτύχουν την ανώτατη διάκριση σε παραγωγικό επίπεδο, τη συμμετοχή στο συνέδριο President’s Circle της εταιρείας, θα συνεχίσουν το ταξίδι τους στο νησί Χάιμαν, ένα ιδιωτικό νησί-θέρετρο με υπέροχες παραλίες και καταγάλανα νερά, και στον Μεγάλο Κοραλλιογενή Ύφαλο (Great Barrier Reef), τον μεγαλύτερο στον κόσμο, που προσφέρει την τέλεια ισορροπία μεταξύ πολυτέλειας και περιπέτειας.

- Advertisement -

Για μια ακόμα φορά, η MetLife «θέτει νέους, φιλόδοξους στόχους, τους οποίους υλοποιεί μέσα από πρωτότυπες πρακτικές που φέρνουν αποτελέσματα, αλλά δημιουργούν και εμπειρίες για το ανθρώπινο δυναμικό της». Με αυτόν τον τρόπο και παρά τις πιεστικές οικονομικές συνθήκες, η εταιρεία διευρύνει τον ηγετικό της ρόλο στην ασφαλιστική αγορά, δικαιώνει τις προσδοκίες των ανθρώπων της και προσελκύει φιλόδοξους συνεργάτες με σύγχρονο τρόπο σκέψης.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Η Έλενα Αννίνου νέα Insurance Relations & Partnerships Manager στον Όμιλο ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗ

Η προσθήκη της κ. Αννίνου αναμένεται να συμβάλει καθοριστικά στη στρατηγική ανάπτυξη των συνεργασιών του Ομίλου με την ασφαλιστική αγορά

6ο Συνέδριο Επαγγελματικής Ασφάλισης: Το Συνταξιοδοτικό Σύστημα της Αυστραλίας ως παράδειγμα

Ένα ενδιαφέρον Fireside Chat με ομιλητές με θέμα “Το Συνταξιοδοτικό Σύστημα της Αυστραλίας” και συντονιστή τον κ. Γεώργιο Κ. Μπήτρο

Mία μεγάλη γιορτή

Εικόνες με στιγμιότυπα από την γιορτή της ενοποιημένης πλέον NN Hellas, με την εξαγορασμένη πρώην Metlife

Σε «θέση μάχης» τα νέα σχήματα στην ασφαλιστική αγορά

Οι εσωτερικές και τεχνικές διαδικασίες που απαιτούνταν μετά τις πρόσφατες εξαγορές στον κλάδο βαίνουν προς ολοκλήρωση και οι μεγάλες εταιρείες παίρνουν θέση ενόψει του φθινοπώρου.

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Π. Ξένος για φυσικές καταστροφές: «Κάθε 1 ευρώ που δαπανάται στην πρόληψη ισοδυναμεί με 8 ευρώ σε μέτρα αποζημιώσεων»

Η Εθνική Ασφαλιστική δίνει το βήμα στον Επίκουρο Καθηγητή του Τμήματος Στατιστικής και Ασφαλιστικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιώς

Αντίστροφη μέτρηση για το 4th Greek Corporate Governance Summit

Την Πέμπτη 26/2 με φυσική παρουσία στο ξενοδοχείο Divani Caravel και online μέσα από την πλατφόρμα LiveOn Events+

ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ: Πρόγραμμα προετοιμασίας για τις εξετάσεις πιστοποίησης Ασφαλιστικού Πράκτορα

Το 30ωρο πρόγραμμα θα διεξαχθεί από την Τρίτη 10 Μαρτίου έως την Πέμπτη 19 Μαρτίου 2026

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

ΕΙΑΣ: Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Ασφαλίσεων Επιχειρήσεων και Επιχειρηματικών Κινδύνων

Σε υβριδικό περιβάλλον webinar και φυσικής τάξης την Τρίτη 3 και την Πέμπτη 5 Μαρτίου 2026

Allianz: Ρεκόρ κερδοφορίας στην έναρξη νέου στρατηγικού κύκλου

Δείτε τα αναλυτικά αποτελέσματα και το σχετικό βίντεο

Ανακλήσεις αδειών λειτουργίας στον δρόμο των ασφαλιστών

Σε στιγμές κρίσης βλέπουμε δυνατότητες που πριν μας ήταν αόρατες

ΕΑΣΚ Εργαζομένων στις Ασφαλιστικές: Κάλεσμα στο συλλαλητήριο της 28ης Φεβρουαρίου για τα Τέμπη

«Οι αιτίες που πριν τρία χρόνια επέτρεψαν να κινούνται για 12 λεπτά δύο τρένα στις ίδιες ράγες είναι εδώ!» επισημαίνει χαρακτηριστικά η συνδικαλιστική κίνηση

ΤτΕ: Αύξηση ενεργητικού και τεχνικών προβλέψεων το δ΄ τρίμηνο 2025 για τις ασφαλιστικές

Η συνολική αξία του ενεργητικού αυξήθηκε κατά 195  εκατ. ευρώ και οι ασφαλιστικές τεχνικές προβλέψεις κατά 62 εκατ. ευρώ σε σχέση με το προηγούμενο τρίμηνο