Ο κ. Θ. Τερζής, πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας, παραδίδει το τιμητικό βραβείο στον διευθύνοντα σύμβουλο της Ευρωπαϊκής Πίστης, κ. Χ. Γεωργακόπουλο

Υπερήφανος Υποστηρικτής της ελληνικής ολυμπιακής αποστολής η Ευρωπαϊκή Πίστη

Τη συνεργασία της με την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, με σκοπό να ενισχύσει τις προσπάθειες των αθλητών που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στη μεγαλύτερη παγκόσμια αθλητική οργάνωση, τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016, ανακοίνωσε η Ευρωπαϊκή Πίστη ΑΕΓΑ.

Η συγκεκριμένη συνεργασία αφορά την ομαδική ασφάλιση των μελών της αποστολής που θα ταξιδέψει στο Ρίο της Βραζιλίας και θα καλύπτει όλες τις μετακινήσεις τους στο εξωτερικό, από τον χώρο διαμονής ως τους αγωνιστικούς-προπονητικούς χώρους στις διάφορες πόλεις όπου θα αγωνίζονται. Επιπρόσθετα, θα καλύπτει τα ατυχήματα κατά τη διάρκεια των αγώνων και των προπονήσεων.

Εξάλλου, ως «Υποστηρικτής της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας», η Ευρωπαϊκή Πίστη βραβεύτηκε μαζί με τους πλέον διακεκριμένους αθλητές και αθλήτριες σε ειδική εκδήλωση της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 27 Ιανουαρίου στο αμφιθέατρο της ΕΟΕ.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής Τόμας Μπαχ, ο πρόεδρος των Ευρωπαϊκών Ολυμπιακών Επιτροπών Πάτρικ Χίκεϊ και ο επίτιμος πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής Ζακ Ρογκ, οι οποίοι επίσης τιμήθηκαν από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή για την προσφορά τους στον ολυμπισμό και στον αθλητισμό.

Παραλαμβάνοντας το τιμητικό βραβείο από τον Θ. Τερζή, πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας, ο διευθύνων σύμβουλος της Ευρωπαϊκής Πίστης Χ. Γεωργακόπουλος δήλωσε: «Στην Ευρωπαϊκή Πίστη είμαστε υπερήφανοι που ως “Υποστηρικτής της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας” κρατάμε ζωντανό το όνειρο της εκπροσώπησης της Ελλάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Ευχόμαστε η ελληνική αποστολή να πανηγυρίσει επιτυχίες και να προβάλει σε όλο τον κόσμο ένα θετικό πρόσωπο, κρατώντας ψηλά την ελληνική σημαία με μεγάλες επιτυχίες και διακρίσεις κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων, προωθώντας το αθλητικό ιδεώδες».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*