back to top
13.8 C
Athens
Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2026

2ο ING Live Well event την Κυριακή 22 Ιουνίου στο Σύνταγμα

H ING, η κορυφαία ασφαλιστική εταιρία με μεγάλη ιστορία στο χώρο παροχής υπηρεσιών ασφάλισης υγείας, διοργανώνει για ακόμη μία χρονιά μια μεγάλη γιορτή για την υγεία. Την Κυριακή 22 Ιουνίου στην πλατεία Συντάγματος, θα διεξαχθεί το 2ο ING Live Well event, σε συνέχεια της εξαιρετικά επιτυχημένης αντίστοιχης εκδήλωσης που έγινε το 2013 συγκεντρώνοντας περισσότερους από 5.000 συμμετέχοντες.

Το ING Live Well event συνδιοργανώνεται από την ING και τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (Ο.Π.Α.Ν.Δ.Α.), με στόχο την προώθηση ενός υγιεινού τρόπου ζωής, ως μέσο πρόληψης και διατήρησης της υγείας.

- Advertisement -

Σημείο συνάντησης την Κυριακή 22 Ιουνίου στις 7 το απόγευμα, θα είναι η πλατεία Συντάγματος, όπου οι συμμετέχοντες θα διανύσουν μια συμβολική απόσταση 4 χιλιομέτρων. Το κέντρο της πόλης μας θα είναι άδειο, χωρίς κυκλοφορία οχημάτων, ώστε να απολαύσουν οι συμμετέχοντες τη διαδρομή όπως εκείνοι επιθυμούν: με τα ποδήλατά τους, τρέχοντας, ή περπατώντας. Το ING Live Well event, άλλωστε, δεν έχει αγωνιστικό χαρακτήρα, δεν απαιτείται προεγγραφή ή κόστος συμμετοχής, δεν έχει χρονομέτρηση και βραβεύσεις νικητών, δίνοντας με αυτόν τον τρόπο, την ευκαιρία σε όλους όσους επιθυμούν, να συμμετέχουν.

Την εκδήλωση θα παρουσιάσει η Μαρία Μπακοδήμου, ενώ η γνωστή γυμνάστρια Σόφη Πασχάλη με την ομάδα της θα προετοιμάσει γυμναστικά τους συμμετέχοντες πριν την εκκίνηση. Οι μικροί μας φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν παιδικές δραστηριότητες που θα τους διασκεδάσουν. Η εκδήλωση θα κλείσει με μεγάλη κλήρωση και πλούσια δώρα.

- Advertisement -

Ευαισθητοποιημένη και ενεργή στον τομέα της εταιρικής υπευθυνότητας, η ING έχει ως  στόχο, μέσω της  εκδήλωσης ING Live Well, να ενισχύσει το φιλανθρωπικό σωματείο «Φίλοι του Παιδιού», το οποίο δραστηριοποιείται ενεργά για τη φροντίδα παιδιών που βρίσκονται σε ανάγκη. Στο πλαίσιο αυτό, θα προσκαλέσει τους ανθρώπους της εταιρίας – εργαζόμενοι και Ασφαλιστικοί Σύμβουλοι – καθώς και τους συμμετέχοντες στη μεγάλη αυτή γιορτή για την υγεία, να υποστηρίξουν και οι ίδιοι τους σκοπούς του σωματείου, κάνοντας έτσι τη φιλοσοφία “Live Well” πράξη και για τους συνανθρώπους μας.

Τέλος, μέσω της σελίδας στο facebook.comINGGreece, η ING διεξάγει προωθητικές ενέργειες με πλούσια δώρα, ενώ στην ιστοσελίδα της ING ing.gr  υπάρχουν  χρήσιμες πληροφορίες για την διοργάνωση της εκδήλωσης.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης: 1η Φεβρουαρίου τα αποκαλυπτήρια του πρώτου ανδριάντα του Ι. Καποδίστρια στην Αττική

Παράλληλα, η Πλατεία Δημαρχείου Ελληνικού-Αργυρούπολης μετονομάζεται σε Πλατεία Κυβερνήτη Ιωάννη Καποδίστρια

Η HDI παρουσιάζει τη νέα υπηρεσία «Climate Risk Consulting Service»

Mια επιστημονική λύση πρόγνωσης νέας γενιάς, που αξιοποιεί την ΤΝ και τα πιο σύγχρονα γεωχωρικά εργαλεία της εταιρείας

Η ανατροφή ενός παιδιού στην Ελλάδα: Κόστος, προκλήσεις και ο ρόλος του οικονομικού σχεδιασμού

Σύμφωνα με πρόσφατα στοιχεία της Generali Greece, το συγκεκριμένο κόστος μέχρι την ενηλικίωση αγγίζει κατά μέσο όρο τις 233.000 ευρώ

Νέο εξ αποστάσεως πρόγραμμα προετοιμασίας ασφαλιστικών πρακτόρων από τον Όμιλο ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να προετοιμαστούν οργανωμένα και αποτελεσματικά για τις εξετάσεις πιστοποίησης του Φεβρουαρίου

Δημοφιλή Άρθρα

Sorry. No data so far.

Ροή Ειδήσεων

Δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης: 1η Φεβρουαρίου τα αποκαλυπτήρια του πρώτου ανδριάντα του Ι. Καποδίστρια στην Αττική

Παράλληλα, η Πλατεία Δημαρχείου Ελληνικού-Αργυρούπολης μετονομάζεται σε Πλατεία Κυβερνήτη Ιωάννη Καποδίστρια

Τερέζα Σκαρλάτου: «Η Ασφάλιση Πιστώσεων και Εγγυήσεων από την Allianz Trade προσφέρει στις επιχειρήσεις την αυτοπεποίθηση που χρειάζονται» 

Η CEO της Allianz Trade αποκαλύπτει στο «IW» μια φιλοσοφία ηγεσίας που στηρίζεται στην εμπιστοσύνη, στη συνεργασία αλλά και στη δύναμη των δεδομένων

Τι διαβλέπει η Munich Re, τα στραβοπατήματα

Στο επίκεντρο οι γεωπολιτικοί κίνδυνοι και η αβεβαιότητα που περιβάλλει την πολιτική των ΗΠΑ – Προβλέψεις για Ευρώπη, Κίνα αλλά και τεχνολογικές μετοχές

Η HDI παρουσιάζει τη νέα υπηρεσία «Climate Risk Consulting Service»

Mια επιστημονική λύση πρόγνωσης νέας γενιάς, που αξιοποιεί την ΤΝ και τα πιο σύγχρονα γεωχωρικά εργαλεία της εταιρείας

Η ανατροφή ενός παιδιού στην Ελλάδα: Κόστος, προκλήσεις και ο ρόλος του οικονομικού σχεδιασμού

Σύμφωνα με πρόσφατα στοιχεία της Generali Greece, το συγκεκριμένο κόστος μέχρι την ενηλικίωση αγγίζει κατά μέσο όρο τις 233.000 ευρώ