back to top
8.7 C
Athens
Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2026

2ο ING Live Well event την Κυριακή 22 Ιουνίου στο Σύνταγμα

H ING, η κορυφαία ασφαλιστική εταιρία με μεγάλη ιστορία στο χώρο παροχής υπηρεσιών ασφάλισης υγείας, διοργανώνει για ακόμη μία χρονιά μια μεγάλη γιορτή για την υγεία. Την Κυριακή 22 Ιουνίου στην πλατεία Συντάγματος, θα διεξαχθεί το 2ο ING Live Well event, σε συνέχεια της εξαιρετικά επιτυχημένης αντίστοιχης εκδήλωσης που έγινε το 2013 συγκεντρώνοντας περισσότερους από 5.000 συμμετέχοντες.

Το ING Live Well event συνδιοργανώνεται από την ING και τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (Ο.Π.Α.Ν.Δ.Α.), με στόχο την προώθηση ενός υγιεινού τρόπου ζωής, ως μέσο πρόληψης και διατήρησης της υγείας.

- Advertisement -

Σημείο συνάντησης την Κυριακή 22 Ιουνίου στις 7 το απόγευμα, θα είναι η πλατεία Συντάγματος, όπου οι συμμετέχοντες θα διανύσουν μια συμβολική απόσταση 4 χιλιομέτρων. Το κέντρο της πόλης μας θα είναι άδειο, χωρίς κυκλοφορία οχημάτων, ώστε να απολαύσουν οι συμμετέχοντες τη διαδρομή όπως εκείνοι επιθυμούν: με τα ποδήλατά τους, τρέχοντας, ή περπατώντας. Το ING Live Well event, άλλωστε, δεν έχει αγωνιστικό χαρακτήρα, δεν απαιτείται προεγγραφή ή κόστος συμμετοχής, δεν έχει χρονομέτρηση και βραβεύσεις νικητών, δίνοντας με αυτόν τον τρόπο, την ευκαιρία σε όλους όσους επιθυμούν, να συμμετέχουν.

Την εκδήλωση θα παρουσιάσει η Μαρία Μπακοδήμου, ενώ η γνωστή γυμνάστρια Σόφη Πασχάλη με την ομάδα της θα προετοιμάσει γυμναστικά τους συμμετέχοντες πριν την εκκίνηση. Οι μικροί μας φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν παιδικές δραστηριότητες που θα τους διασκεδάσουν. Η εκδήλωση θα κλείσει με μεγάλη κλήρωση και πλούσια δώρα.

- Advertisement -

Ευαισθητοποιημένη και ενεργή στον τομέα της εταιρικής υπευθυνότητας, η ING έχει ως  στόχο, μέσω της  εκδήλωσης ING Live Well, να ενισχύσει το φιλανθρωπικό σωματείο «Φίλοι του Παιδιού», το οποίο δραστηριοποιείται ενεργά για τη φροντίδα παιδιών που βρίσκονται σε ανάγκη. Στο πλαίσιο αυτό, θα προσκαλέσει τους ανθρώπους της εταιρίας – εργαζόμενοι και Ασφαλιστικοί Σύμβουλοι – καθώς και τους συμμετέχοντες στη μεγάλη αυτή γιορτή για την υγεία, να υποστηρίξουν και οι ίδιοι τους σκοπούς του σωματείου, κάνοντας έτσι τη φιλοσοφία “Live Well” πράξη και για τους συνανθρώπους μας.

Τέλος, μέσω της σελίδας στο facebook.comINGGreece, η ING διεξάγει προωθητικές ενέργειες με πλούσια δώρα, ενώ στην ιστοσελίδα της ING ing.gr  υπάρχουν  χρήσιμες πληροφορίες για την διοργάνωση της εκδήλωσης.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Ξεκινά η υποβολή αιτήσεων για το Επίδομα Παιδιού 2026 μέσω της πλατφόρμας Α21

Η AIG Greece υπενθυμίζει ότι ο Φεβρουάριος είναι ο μήνας υποβολής και επικαιροποίησης των αιτήσεων

Διάκριση για την πλατφόρμα EurolifeEnter της Eurolife FFH

Bronze βραβείο στην κατηγορία «Best in Finance & Insurance» των e-volution Awards για την ψηφιοποίηση της διαχείρισης ομαδικών συμβολαίων υγείας

Τα Greek Risk Management Awards 2026 έρχονται στις 13 Μαρτίου

Τα βραβεία του HARIMA, σε συνεργασία με την ethosEvents, φιλοδοξούν να αναδείξουν ως θεσμός τα λαμπρότερα παραδείγματα στη διαχείριση κινδύνου

Στις 6 Μαρτίου και με σημαντικές παρουσίες η ετήσια εκδήλωση της ΕΑΕΕ

Η εκδήλωση «BEYOND RISK | Η Ασφάλιση μοχλός σταθερότητας & ανάπτυξης» θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της Τακτικής ΓΣ στη Μεγάλη Βρεταννία

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Νέα εφαρμογή για εντοπισμό ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ

Οι χρήστες της εφαρμογής θα μπορούν να εντοπίζουν σε πραγματικό χρόνο το ασθενοφόρο που έχουν καλέσει

Ημέρα Σπανίων Παθήσεων 2026: Φωνή σε μια αόρατη κοινότητα

Παρότι κάθε σπάνια πάθηση αφορά μικρό αριθμό ασθενών, συνολικά επηρεάζουν σημαντικό ποσοστό του πληθυσμού

Οι γυναίκες στην Ελλάδα παραμένουν στο περιθώριο της επενδυτικής δραστηριότητας

Νέα ευρωπαϊκή μελέτη αναδεικνύει τις προκλήσεις, τις αντιλήψεις και τις ευκαιρίες για την ενίσχυση της συμμετοχής των γυναικών στις επενδύσεις

Kaspersky: Νέα εκστρατεία phishing κλέβει στοιχεία διασύνδεσης εταιρειών μέσω του Google Tasks

Τα θύματα λαμβάνουν μια ειδοποίηση που φαίνεται απολύτως αυθεντική, με θέμα «Έχετε μια νέα εργασία»

Ξεκινά η υποβολή αιτήσεων για το Επίδομα Παιδιού 2026 μέσω της πλατφόρμας Α21

Η AIG Greece υπενθυμίζει ότι ο Φεβρουάριος είναι ο μήνας υποβολής και επικαιροποίησης των αιτήσεων