Γ. Χατζηθεοδοσίου: Η MEGA, στην 1η θέση των πωλήσεων μεταξύ των Μεσιτικών Επιχειρήσεων

Με κεντρικό μήνυμα «τίποτα δεν είναι αδύνατο» η MEGA BROKERS SA στο καθιερωμένο ετήσιο Συνέδριό της στις 6 Μαρτίου 2015 βράβευσε τους κορυφαίους συνεργάτες της που διακρίθηκαν παραγωγικά το 2014 στην μουσική σκηνή του FEVER.2015-03-06 Mega Broker βÏ-αβεÏ-σεις συνεÏ-γατών IMG_0444

Την εκδήλωση της εταιρίας χαιρέτησε η Γενική Διευθύντρια της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος, κυρία Μαργαρίτα Αντωνάκη.

Την βραδιά συντόνισε η Διευθύντρια Πωλήσεων κυρία Ιφιγένεια Τσακίρη και ο Διευθυντής Κλάδου Ζωής κύριος Ιωάννης Παππάς, οι οποίοι αναφέρθηκαν στα εξαιρετικά αποτελέσματα της εταιρίας για το 2014 παρουσιάζοντας την αύξηση κατά ποσοστό 2,66% σε σχέση με την προηγούμενη, αγγίζοντας τα 34.600.000 € καθαρά εισπραγμένα ασφάλιστρα και φτάνοντας σε τζίρο τα 45.000.000 €.

Τον κύκλο ομιλιών έκλεισε ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος κύριος Γιάννης Χατζηθεοδοσίου ο οποίος ανακοίνωσε ότι για 5η συνεχή χρονιά η MEGA BROKERS SA παραμένει στην 1η θέση των πωλήσεων μεταξύ των Μεσιτικών Επιχειρήσεων της χώρας, ενώ τόνισε πως η εταιρία είναι η μόνη επιχείρηση στην Ελλάδα σήμερα που συνεργάζεται με 30 ασφαλιστικές εταιρίες και που οι συνεργάτες της μας αποδίδουν τα ασφάλιστρα σε όλες τις ασφαλιστικές εταιρίες στον Κλάδο Αυτοκινήτων με το καθεστώς «μικτά μείον προμήθειες», επιβεβαιώνοντας την οικονομική ευρωστία της εταιρίας, καθώς η συνολική διαδικασία είναι αυτοχρηματοδοτούμενη.2015-03-06 Mega Broker βÏ-αβεÏ-σεις συνεÏ-γατών IMG_0421

Παράλληλα, ανακοίνωσε πως αυτή τη χρόνια η MEGA BROKERS SA σκοπεύει να διαθέσει στους συνεργάτες της και στο ανθρώπινο δυναμικό της, νέα ιδιόκτητα γραφεία, εκτάσεως 1.500τμ στα οποία θα δημιουργήσει και σύγχρονο εκπαιδευτικό κέντρο.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν όλοι οι συνεργάτες της MEGA BROKERS S.A., το Διοικητικό Προσωπικό, καθώς και Στελέχη Ασφαλιστικών Εταιρειών, εκπρόσωποι του Κλαδικού Τύπου, των Σωματείων και των Κοινωνικών Φορέων.2015-03-06 Mega Broker βÏ-αβεÏ-σεις συνεÏ-γατών 1-2

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τις βραβεύσεις των συνεργατών όπου εκπρόσωποι ασφαλιστικών εταιρειών τίμησαν τους κορυφαίους συνεργάτες της MEGA BROKERS SA παραδίδοντάς τους τα βραβεία και χαιρετίζοντας την εκδήλωση.

Το Τιμητικό Βραβείο ιδιαίτερης συναισθηματικής αξίας για τη MEGA BROKERS SA “Γ. ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ” δόθηκε με τη μορφή δωρεάς, στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρίας, σε ίδρυμα μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Επιβραβεύοντας και αναγνωρίζοντας τη δράση και την προσπάθεια για συνεχή ενημέρωση, πρόληψη και αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού, επιλέχθηκε η επιστημονική, αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία Ε.Μ.Ε.Ι.Σ.

Τέλος, παρουσιάστηκε ο Διαγωνισμός Πωλήσεων της εταιρίας στην ΚΥΑΝΗ ΑΚΤΗ 2014-2015 ενώ στη συνέχεια διασκέδασαν όλοι μαζί μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*