Prime Insurance: Αύξηση παραγωγής κατά 30% εν μέσω κρίσης

Σε μία κατάμεστη αίθουσα στην Αίγλη Ζαππείου έγινε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των Συνεργατών της Prime Insurance. Στο πλαίσιο της εορταστικής εκδήλωσης η Εταιρία βράβευσε τους καλύτερους της χρονιάς. Οι Συνεργάτες με την υψηλότερη παραγωγή έλαβαν τιμητική πλακέτα και καταχειροκροτήθηκαν από τους παρευρισκόμενους.

Αύξηση της παραγωγής κατά 30% -σε μία περίοδο που ο ασφαλιστικός κλάδος βάλλεται από την κρίση που μαστίζει τη χώρα- εμφάνισε η εταιρεία σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασαν στις ομιλίες τους ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Μ.Μιχαηλίδης, ο Γενικός Διευθυντής κ. Α. Ρούβας και ο Εμπορικός Διευθυντής κ. Σ. Αίσωπος.

Στην εκδήλωση έδωσε το παρόν ο Πρόεδρος του Ομίλου DEMCO κ. Δημήτρης Κοντομηνάς. Ο κ.Κοντομηνάς εξέφρασε την άποψη πως θεωρεί πάντα πρώτα από όλα τον εαυτό του ασφαλιστή. Όπως είπε χαρακτηριστικά αυτό γράφει η ταυτότητα και το διαβατήριό του. Επιπρόσθετα, συνεχάρη την Prime για την ανοδική της πορεία, εκφράζοντας τη βεβαιότητά του πως το 2020 θα είναι η πρώτη ασφαλιστκή εταιρία.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*