Aσφαλισμένες ιστορίες τέχνης: Η Karavias Art Insurance σε δράση

Η Karavias Underwriting Agency βρίσκεται για ακόμη μία χρονιά δίπλα στα εικαστικά δρόμενα, παρέχοντας κάλυψη και φέτος στην Art Athina μέσω του εξειδικευμένου ασφαλιστηρίου συμβολαίου Κατά Παντός Κινδύνου Έργων Τέχνης.

Η Karavias Art Insurance για το 2024, παρουσιάζει μια καινοτόμα και πρωτότυπη προσέγγιση, προσφέροντας στο κοινό μια μοναδική εμπειρία μέσα  από 5 εικονογραφημένες ασφαλισμένες ιστορίες τέχνης.

Οι ιστορίες αυτές συνδυάζουν τη φαντασία με την πραγματικότητα και προσφέρουν έντονη δράση, ανατροπές και χιουμοριστικά στοιχεία, αναδεικνύοντας  την προστασία της τέχνης με έναν εντελώς ξεχωριστό τρόπο.

Ο σούπερ ήρωας της Karavias Art Insurance αντιμετωπίζει απρόβλεπτες προκλήσεις και κινδύνους, ωστόσο καταφέρνει με την διορατικότητα του, σε συνδυασμό με την ολοκληρωμένη ασφαλιστική κάλυψη μέσω του ασφαλιστηρίου συμβολαίου ‘’Κατά Παντός Κινδύνου’’ να διασφαλίσει τα πολύτιμα έργα τέχνης.

 Η έκθεση θα ανοίξει τις πόρτες της για το κοινό την Παρασκευή 20/09/2024 και ώρα 12:00μμ – 21:00μμ και θα διαρκέσει έως τη Δευτέρα 23/09/2024.