H ΝΑΚ Katsiberis Insurance Brokers ενώνει τις δυνάμεις της με τον πρωταθλητή Ευρώπης

Την έναρξη της χορηγικής τους συνεργασίας ανακοινώνουν η ΝΑΚ Katsiberis Insurance Brokers S.A και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR.

Η ΝΑΚ Katsiberis Insurance Brokers S.A. ιδρύθηκε το 1935. Στα σχεδόν 90 χρόνια της διαδρομής της, εξελίχθηκε σε μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες μεσιτών ασφαλίσεων στην Ελλάδα, με τις πλέον ολοκληρωμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες σε θέματα επιχειρηματικής ασφάλισης και διαχείρισης ρίσκου και με συνεργασίες που εκτείνονται στο εγχώριο αλλά και διεθνές περιβάλλον.

Η ΝΑΚ Katsiberis έχει συνδέσει το όνομά της με την καινοτομία, φέρνοντας πρώτη στην ελληνική αγορά ασφαλιστικά προϊόντα για εξειδικευμένους επιχειρηματικούς κινδύνους. Επενδύοντας διαρκώς στην ανάπτυξη των υπηρεσιών της, χαρακτηρίζεται δικαίως ως πρωτοπόρος στη χαρτογράφηση ειδικών ασφαλιστικών αναγκών και την παροχή εστιασμένων λύσεων.

Μερικές από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις στην Ελλάδα –σε μια σειρά αγορών, από το Εμπόριο και τις Κατασκευές έως την Ενέργεια, τον Τουρισμό και τις Υπηρεσίες– έχουν επιλέξει τη ΝΑΚ Katsiberis για τις αξιόπιστες και προηγμένες ασφαλιστικές υπηρεσίες της.

Με τη συνεργασία Παναθηναϊκός AKTOR-ΝΑΚ Katsiberis ανοίγονται νέοι δρόμοι συμπόρευσης δυο ιστορικών οργανισμών, μέσα από στρατηγική προσέγγιση και διάθεση για πρωτοπορία και εξέλιξη.

Ο CEO της NAK Katsiberis, Νίκος Κατσιμπέρης, δήλωσε σχετικά:  «Είμαστε ενθουσιασμένοι που ενώνουμε τις δυνάμεις μας με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR, γιατί έχουμε μακρά πορεία και κοινές αξίες. Η αξιοπιστία και η υπευθυνότητα, σε συνδυασμό με την αφοσίωση και τη σταθερή επιδίωξη να γινόμαστε διαρκώς η καλύτερη εκδοχή μας, κάνουν τη συνεργασία αυτή ορόσημο. H συμπόρευση μας με τον Παναθηναϊκό, την ηγέτιδα ομάδα μπάσκετ σε ευρωπαϊκό επίπεδο είναι ένα νέο πεδίο, ένας νέος δρόμος για την εταιρεία μας, που όμως συνάδει με την «σταθερά» της, τη διαρκή της εξέλιξη. Στεκόμαστε δίπλα στον Παναθηναϊκό AKTOR και του ευχόμαστε καλή επιτυχία»