Η Syndea χορηγός στο Athens Run 2024!

Η Syndea επιβεβαιώνοντας έμπρακτα τη σύνδεσή της με την κοινωνία και την πάγια δέσμευση της για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, χορηγεί τον αγώνα «ΕΕΑ Athens Run 2024» που θα πραγματοποιηθεί, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής εβδομάδας αθλητισμού, στις 29 Σεπτεμβρίου που είναι και η Παγκόσμια Ημέρα Καρδιάς.

Ο αγώνας, που διοργανώνεται από το Εμπορικό Επιμελητήριο Ελλάδος, περιλαμβάνει διαδρομές τριών και έξι χιλιομέτρων, καθώς και ενός χιλιομέτρου για τα παιδιά, και απευθύνεται τόσο στα μέλη του Εμπορικού Επιμελητηρίου όσο και σε όποιον απλά ενδιαφέρεται να συμμετάσχει, ερασιτέχνες δρομείς, αθλητές, φίλους του δρομικού κινήματος, μαθητές κ.α.

Η Syndea στηρίζει την αξιέπαινη πρωτοβουλία του ΕΕΑ αναγνωρίζοντας τη σπουδαιότητα και τη σημασία που έχει η άσκηση στη βελτίωση της καθημερινότητας όλων μας αλλά και στη μακροπρόθεσμη προστασία της υγείας που είναι το πολυτιμότερο αγαθό του ανθρώπου. Γι΄αυτό και προτρέπει όσες και όσους έχουν τη δυνατότητα, να κάνουν άμεσα την εγγραφή τους και να απολαύσουν μια ημέρα άσκησης και ελευθερίας, με μόνο στόχο τη συμμετοχή!