Αλλαγές στην στελεχιακή δομή της ανακοίνωσε η CA Holdings

Η Ν. ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ Χ. ΑΔΑΜΑΝΤΙΑΔΗΣ Α.Ε.) ανακοινώνει ότι ο κ Γιάννης Πετρίδης Διευθύνων Σύμβουλος ) των εταιριών CA Insurance Agents και Globalnet Μεσιτική Ασφαλειών αποχωρεί στις Σεπτεμβρίου από την ηγεσία των εταιριών αυτών. 

Ο Γιάννης Πετρίδης ανέλαβε τη διοίκηση των παραπάνω εταιριών τον Μάρτιο του 2021, σε μία ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο. Υπό την ηγεσία του ως Διευθύνων Σύμβουλος κατάφερε να ενισχύσει ουσιαστικά την εικόνα και την θέση των εταιριών στην ασφαλιστική αγορά και να αυξήσει σημαντικά τα παραγωγικά και οικονομικά αποτελέσματά τους 

Άλλωστε η πολυετής συνεργασία της CA Holdings με τον Γ. Πετρίδη στοιχειοθετεί την προοπτική μίας συνεργασίας σε άλλο πλαίσιο στο μέλλον . 

Τον κ. Γ. Πετρίδη θα διαδεχθεί η κα Ελίνα Ιωάννου ώστε να συνεχιστεί η εύρυθμη λειτουργική και εμπορική ανάπτυξη των εταριών. Η Ε. Ιωάννου εντάχθηκε στην εταιρία τον Ιούλιο του σήμερα κατέχει την θέση της Εμπορικής Διευθύντριας και θα έχει στο εξής ενεργό ρόλο και σε θέματα στρατηγικής ανάπτυξης 

Η CA Holdings ευχαριστεί θερμά τον Γιάννη Πετρίδη για την συνεργασία του και εύχεται στην Ελίνα Ιωάννου κάθε επιτυχία στα νέα της καθήκοντα.