ACCESS TO JUSTICE – ARAG DAY 2024

Πέμπτη 26.9.2024 ώρα 15:00

Για πρώτη φορά πέρυσι τον Σεπτέμβριο μιλήσαμε για το ACCESS TO JUSTICE όταν οργανώσαμε το πρώτο ARAG DAY 2023. Στην αίθουσα τελετών του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών δεσμευθήκαμε τότε να συμβάλλουμε με τις μικρές μας δυνάμεις ώστε να διευκολυνθεί η πρόσβαση στη δικαιοσύνη των τυφλών συνανθρώπων μας.

Παρόμοιες δράσεις έγιναν ταυτόχρονα στις δεκαεννέα χώρες όπου έχει παρουσία η ARAG.

Συμπαραστάτης μας στην προσπάθεια ήταν ο γνωστός τυφλός δικηγόρος Αθηνών κ. Βαγγέλης Αυγουλάς, μέλος του Δ.Σ. του Δ.Σ.Α. και ιδρυτής του οργανισμού «ΜΕ ΑΛΛΑ ΜΑΤΙΑ»* που έχει αφιερωθεί στην ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης και στην ανάδειξη των δυσκολιών που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι με οπτική αναπηρία. Έκτοτε το ARAG DAY με το παραπάνω περιεχόμενο έγινε θεσμός στον όμιλό μας αφού το ACCESS TO JUSTICE και η διευκόλυνση της πρόσβασης των ανθρώπων στη δικαιοσύνη είναι η θεμελιώδης βάση της εταιρικής μας κουλτούρας και της φιλοσοφίας μας έχοντας διατυπωθεί ήδη ξεκάθαρα προπολεμικά από τον ιδρυτή της.

Φέτος συνεχίζουμε με το ARAG DAY 2024 και διοργανώνουμε την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2024 και ώρα 15:00 μία διαδικτυακή παρουσίαση του στενού πλέον συνεργάτη μας κ. Βαγγέλη Αυγουλά. Σκοπός όλων μας είναι να γίνει μία εκπαιδευτική ενημέρωση και παράλληλα να διαμορφωθεί μία συνείδηση ευαισθητοποίησης απέναντι στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν ευρύτερα οι ανάπηροι συνάνθρωποί μας.

Θα είμαστε όλοι εκεί και θα σας περιμένουμε.