ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική: EXCLUSIVE BONUS για τους κορυφαίους συνεργάτες της

Ο κ. Νίκος Μακρόπουλος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική, στα πλαίσια του Διαγωνισμού Exclusive Bonus του Κανονισμού Πωλήσεων παρέδωσε στον Συνεργάτη της Εταιρείας κ. Μάρκο Μπενβενίστε ένα ολοκαίνουργο αυτοκίνητο μάρκας BMW 118i Sport Line.

Ο κ. Μάρκος Μπενβενίστε, πετυχαίνοντας τον στόχο παραγωγής που προέβλεπε ο διαγωνισμός, αναδείχθηκε ο μεγάλος νικητής και σε μια όμορφη τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο της Αθήνας παρέλαβε ως έπαθλο το αυτοκίνητο το οποίο θα μεταβιβαστεί στο όνομά του εφόσον η παραγωγή του στόχου διατηρηθεί στη εταιρεία για μία τριετία.

Με την πρωτοβουλία της αυτή, η ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική επενδύει σε μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης με τους συνεργάτες της προσφέροντας καινοτόμες ανταμοιβές που αναγνωρίζουν και επιβραβεύουν την εξαιρετική τους επίδοση.

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ και CEO Ν. ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΥ

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Ευρώπη Ασφαλιστικής, κ. Νίκος Μακρόπουλος, παραδίδοντας τα κλειδιά του αυτοκινήτου στον κ. Μάρκο Μπενβενίστε δήλωσε:

«Είμαι ιδιαίτερα περήφανος για την επιτυχία του Μάρκου. Η αφοσίωσή του στην επίτευξη του στόχου παραγωγής αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για όλους τους συνεργάτες μας. Αυτή η βράβευση αποτελεί αναγνώριση της σκληρής δουλειάς του και της σημαντικής συμβολής του στην ανάπτυξη της εταιρείας μας.

Η ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική, μια αμιγώς ελληνική εταιρεία, θα συνεχίσει να είναι δίπλα στους Συνεργάτες της, παρέχοντάς τους νέα κίνητρα και καινοτόμες ανταμοιβές, ενισχύοντας το Ανθρώπινο Δυναμικό της με έμπειρα και υψηλού επιπέδου κατάρτισης στελέχη και αναβαθμίζοντας συνεχώς τις υπηρεσίες, τα προϊόντα και τις μηχανογραφικές της υποδομές ώστε να ανταποκρίνεται πλήρως στις τρέχουσες ανάγκες κάθε επαγγελματία και κάθε επιχείρησης στην ελληνική αγορά.».