Η INTERLIFE στηρίζει το Θέατρο και τον Πολιτισμό

Ανανέωση χορηγικής συνεργασίας με το Θέατρο ΑΥΛΑΙΑ στο πλαίσιο του Προγράμματος ΕΚΕ «προσφέρω …αλλιώς» που υλοποιεί η INTERLIFE

Η INTERLIFE Ασφαλιστική αναγνωρίζει τον σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει το Θέατρο καθώς προωθεί την καλλιτεχνική έκφραση και τη δημιουργικότητα αποδίδοντας αξία στον πολιτισμό, ενώ προάγει την πνευματική καλλιέργεια των πολιτών μέσω της θεατρικής τέχνης.

Ως αναπόσπαστο κομμάτι του κοινωνικού και οικονομικού ιστού της χώρας, η Εταιρία υποστηρίζει ως χορηγός την Τέχνη και τον Πολιτισμό, προωθώντας δυναμικά την έννοια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης. Επιπλέον, η στήριξη του Θεάτρου ΑΥΛΑΙΑ σηματοδοτεί την ευαισθησία της και το σεβασμό που τρέφει η INTERLIFE για τα καλλιτεχνικά δρώμενα και τους χώρους πολιτισμού με μακρόχρονη προσφορά. Αξίζει να σημειωθεί ότι, με τη χορηγία αυτή, η Εταιρία στοχεύει να στείλει το μήνυμα στην τοπική κοινωνία ότι συνυπάρχει και μοιράζεται αξίες και προβληματισμούς με τους πολίτες.

Λίγα λόγια για το ΑΥΛΑΙΑ

Το Θέατρο ΑΥΛΑΙΑ είναι ένας χώρος πολιτισμού με δραστηριότητα από το 1936 και στεγάζεται στο κτίριο της ΧΑΝΘ. Την περίοδο 1960 έως αρχές του 1980 παρέλασαν από το θέατρο μεγάλοι ηθοποιοί, όπως ο Αλέξης Μινωτής, η Κατίνα Παξινού, η Έλλη Λαμπέτη, ο Δημήτρης Χορν, ο Μάνος Κατράκης, η Αλίκη Βουγιουκλάκη, ο Ντίνος Ηλιόπουλος, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, η Ρένα Βλαχοπούλου, η Ξένια Καλογεροπούλου κ.ά.

Έχουν φιλοξενηθεί επίσης παραστάσεις του ΚΘΒΕ, της Πειραματικής Σκηνής της «Τέχνης», αλλά και άλλων σχημάτων της πόλης. Σήμερα αποτελεί έναν ανανεωμένο χώρο πολιτισμού στην καρδιά της πόλης που φιλοξενεί θεατρικές παραστάσεις, συναντήσεις με ανθρώπους της τέχνης, του χορού, της μουσικής κ.ά

Aπό το INTERLIFE MAGAZINE