Welcome Insurance: Μια αξιόπιστη και ταχύτατα αναπτυσσόμενη εταιρία ασφαλιστικής διαμεσολάβησης

Aνταποκρίνεται στις ανάγκες των συνεργατών και των πελατών της GOLD Member, Συνεργάτης INTERLIFE από το 2019

Η Welcome Insurance αποτελεί σήμερα μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρίες παροχής ασφαλιστικών υπηρεσιών στην Ελλάδα. Οι διαχειριστές της εταιρίας κ. Βλάσης Μηλιώνης και κ. Άννα Συκάλου έχουν εμπειρία πάνω από 20 χρόνια στην ασφαλιστική αγορά. Η Welcome Insurance απευθύνεται στον σύγχρονο ασφαλιστικό διαμεσολαβητή που θέλει να βλέπει την επαγγελματική του προοπτική να εξελίσσεται καθημερινά.

Κατέχοντας την απαιτούμενη τεχνογνωσία και αναλαμβάνοντας την έρευνα της αγοράς, επιδιώκει πάντα να προτείνει στους συνεργάτες της την καλύτερη δυνατή λύση για την υγεία, ή την περιουσία των πελατών τους. Προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και προϊόντα που καλύπτουν όλο το φάσμα των ασφαλίσεων, τόσο σε ιδιώτες, όσο και σε επιχειρήσεις. Στη επιτυχημένη πορεία της συμβάλουν οι 158 ενεργοί συνεργάτες που την εμπιστεύονται καθώς και οι διοικητικές υπηρεσίες της που ξεχωρίζουν για την αμεσότητα στην επικοινωνία αλλά και την βαθιά γνώση των ασφαλιστικών προϊόντων. Η Welcome Insurance έχει επενδύσει σε ιδιόκτητα γραφεία 320 τ.μ. με τα πιο σύγχρονα μέσα επικοινωνίας δίνοντας στους συνεργάτες της τη σιγουριά που πρέπει συνδέοντας τα συμφέροντά τους μαζί τους. Συνεργάζεται με το σύνολο των ασφαλιστικών εταιριών που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, καθώς και μέσω ανταποκριτών Lloyd’s όπου υπάρχει πρόσβαση στην ασφαλιστική αγορά του Λονδίνου για εξειδικευμένες ασφαλίσεις.

Δραστηριοποιείται σε όλους τους κλάδους ασφάλισης και πρόσφατα δημιούργησε το τμήμα ειδικών κινδύνων (Specialty). Τα στελέχη που απαρτίζουν το τμήμα ειδικών κινδύνων διαθέτουν άριστο ακαδημαϊκό υπόβαθρο και πολύχρονη εργασιακή εμπειρία σε πολυεθνικούς οργανισμούς. Παρέχουν υπηρεσίες Taylor Made προσαρμόζοντας τους όρους των συμβολαίων ώστε να ικανοποιούν τις ανάγκες των ασφαλισμένων τους.

Στόχος τους είναι να αποτελέσουν σημείο αναφοράς στις επιχειρηματικές ασφαλίσεις και έναν πολύτιμο σύμμαχο στις επαγγελματικές δραστηριότητες των συνεργατών τους.

Από το Interlife Magazine