Αllianz: Ένα διαφορετικό σποτ για τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Η Allianz, υπερήφανος Παγκόσμιος Ασφαλιστικός Συνεργάτης του Ολυμπιακού και Παραολυμπιακού Κινήματος από το 2021 έως το 2028, γιορτάζει την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων, που λαμβάνουν χώρα στο Παρίσι με μια ξεχωριστή καμπάνια. Η καμπάνια της Allianz με τίτλο «Έτοιμοι», αποτελεί μια προσαρμογή της διεθνούς καμπάνιας της εταιρίας με τίτλο «Get Ready» και περιλαμβάνει τηλεοπτικό σποτ και δημιουργικό περιεχόμενο στα Social Media.

Ειδικότερα, μέσα από το τηλεοπτικό σποτ που προβάλλεται ήδη, η Allianz παρουσιάζει την προετοιμασία των αθλητών για το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός στον κόσμο, φωτίζοντας τόσο τις φυσικές, όσο και τις ψυχολογικές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν. Με εντυπωσιακές σκηνές προπόνησης, το σποτ μας ταξιδεύει πίσω από τα φώτα, στα αληθινά συναισθήματα και στις θυσίες που απαιτούνται για να φτάσει κανείς στην κορυφή.

Η Allianz συνολικά δεσμεύεται να στηρίζει τους αθλητές, όχι μόνο κατά τη διάρκεια των Αγώνων, αλλά και καθ’ όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας τους. Η εταιρία, αναγνωρίζοντας την αφοσίωση και το πάθος των αθλητών, προωθεί τις αξίες της αριστείας και της ανθρώπινης προσπάθειας για την κατάκτηση των στόχων τους, υπογραμμίζοντας τη σημασία της σκληρής δουλειάς και της συνεργασίας.

Η καμπάνια της Allianz δεν απευθύνεται μόνο στους επαγγελματίες αθλητές, αλλά και στο ευρύτερο κοινό. Στο πλαίσιο αυτό, η Allianz έχει δημιουργήσει εκτενείς τοπικές πρωτοβουλίες και δραστηριότητες σε όλο τον κόσμο για να συνδεθεί με τους αθλητές και τους φιλάθλους. Ένα από τα προγράμματα αυτά είναι το «Move Now», το οποίο ενθαρρύνει τη συμμετοχή νέων παιδιών σε αθλητικές δραστηριότητες, μια δράση που υποστηρίζει ήδη και στην Ελλάδα η Allianz.

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες Παρίσι 2024 θα ολοκληρωθούν στις 11 Αυγούστου, ενώ η Παραολυμπιάδα θα διαρκέσει από τις 28 Αυγούστου έως και τις 8 Σεπτεμβρίου 2024.