Η Allianz Κύπρου στηρίζει το Ίδρυμα Αλκίνοος Αρτεμίου

Στο πλαίσιο της έμπρακτης στήριξής της στα παιδιά που το έχουν πραγματική ανάγκη, η Allianz Κύπρου συμβάλλει στο σημαντικό έργο του Ιδρύματος Αλκίνοος Αρτεμίου, παραχωρώντας ένα όχημα, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες των παιδιών νοσηλεύονται σε ογκολογικές και αιματολογικές κλινικές στην Κύπρο και το εξωτερικό.  

Η παραχώρηση του οχήματος πραγματοποιήθηκε στις 12 Ιουνίου από τον κ. Ανδρέα Τταφούνα, Γενικό Διευθυντή της Allianz Κύπρου, παρουσία του κ. Αρτέμη Αρτεμίου, Προέδρου του ΔΣ του Ιδρύματος. Η συγκεκριμένη παροχή αποσκοπεί στο να βελτιώσει τη ζωή των φιλοξενούμενων παιδιών αλλά και των οικογενειών τους. 

Ο κ. Ανδρέας Τταφούνας δήλωσε σχετικά: «Για την Allianz Κύπρου είναι αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα να κάνουμε έστω και λίγο ευκολότερη τη ζωή όσο περισσότερων παιδιών μπορούμε. Γι’ αυτό είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που στεκόμαστε στο πλευρό του Ιδρύματος Αλκίνοος Αρτεμίου, στηρίζοντας τις αξιόλογες δράσεις του που αποσκοπούν στο να κάνουν πιο ποιοτική την καθημερινότητα όσων παιδιών αντιμετωπίζουν σημαντικές προκλήσεις από πολύ νωρίς». 

Μέσα από ένα ευρύ φάσμα δράσεων Ε.Κ.Ε. το οποίο υλοποιεί σταθερά και με αφοσίωση η Allianz Κύπρου, η εταιρία εστιάζει στη φροντίδα των παιδιών και προσπαθεί συνεχώς να στηρίζει κοινωφελή ιδρύματα, επιβεβαιώνοντας τη δέσμευσή της για κοινωνική ευθύνη και αλληλεγγύη.