MEGA Brokers: Συναρπαστικό ταξίδι επιβράβευσης στο μαγευτικό Μπαλί

Σε μια ατμόσφαιρα ενθουσιασμού και χαράς, 27 νικητές του ετήσιου διαγωνισμού πωλήσεων 2023-2024, μαζί με τον CEO της εταιρείας, Τάσο Χατζηθεοδοσίου, και τον Διευθυντή Διοικητικών Λειτουργιών και Οργάνωσης, Μιχάλη Κωστή, βίωσαν μοναδικές στιγμές και δημιούργησαν αξέχαστες εμπειρίες σε αυτό το εξωτικό και ειδυλλιακό νησί.

Το ταξίδι αποτέλεσε την τέλεια επιβράβευση για τους συνεργάτες που ξεπέρασαν τους στόχους τους, συμβάλλοντας σημαντικά στην ανάπτυξη της MEGA Brokers.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο Μπαλί, οι νικητές είχαν την ευκαιρία να:

Εξερευνήσουν τους εντυπωσιακούς ναούς Uluwatu και Tanah Lot, μνημεία πλούσιας ιστορίας και πολιτισμού να περιηγηθούν στα καταπράσινα ρυζοέρια Jatiluwih, ένα τοπίο απαράμιλλης ομορφιάς.

Να ανακαλύψουν το γραφικό χωριό Ubud, γεμάτο με καλλιτέχνες και artisans, και να έρθουν σε επαφή με την αυθεντική κουλτούρα του νησιού και να χαλαρώσουν στις πανέμορφες παραλίες Nusa Dua και Seminyak, απολαμβάνοντας τον ήλιο και τη θάλασσα.

Πέρα από την ανακάλυψη των ομορφιών του Μπαλί, το ταξίδι αποτέλεσε και μια πολύτιμη ευκαιρία για τους συνεργάτες να ενισχύσουν τις σχέσεις συνεργασίας τους, να μοιραστούν εμπειρίες και να ανταλλάξουν ιδέες.

Η MEGA Brokers, αναγνωρίζοντας την αξία της σκληρής δουλειάς και της αφοσίωσης, θέτει ως προτεραιότητα την επιβράβευση των συνεργατών της.

Στο ετήσιο συνέδριο της Εταιρείας στις 4 Ιουλίου, θα ανακοινωθεί ο νέος διαγωνισμός πωλήσεων 2024-2025, με έπαθλο ένα ταξίδι σε έναν ακόμα πιο συναρπαστικό και ξεχωριστό προορισμό!