Στο Λονδίνο ταξίδεψαν οι κορυφαίοι του Δικτύου Πωλήσεων της Allianz

Οι κορυφαίοι του Δικτύου Πωλήσεων της Allianz βρέθηκαν σε ένα τετραήμερο ταξίδι στο Λονδίνο, μία από τις σημαντικότερες μητροπόλεις παγκοσμίως, το οποίο χαρακτηρίζεται από τη ζωντάνια του, τη μακρά ιστορία του, την αρχιτεκτονική και την πολυπολιτισμικότητά του. Από τις 3 έως τις 6 Ιουνίου και στο πλαίσιο της επιτυχίας τους στο Διαγωνισμό Πωλήσεων για το 2023, οι συνεργάτες της εταιρίας είχαν την ευκαιρία, μεταξύ άλλων, να κάνουν τις βόλτες τους σε εκπληκτικά πάρκα, σε μουσεία και σε ιδιαίτερες γειτονιές.

Τους συνεργάτες της Allianz στο ταξίδι, συνόδευσαν ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρίας κ. Βασίλης Χριστίδης, ο Γενικός Εμπορικός Διευθυντής κ. Στέφανος Μαλαχιάς, ο Αναπληρωτής Γενικός Εμπορικός Διευθυντής κ. Γιώργος Γκοτζαγεώργης, ο Διευθυντής Marketing, Επικοινωνίας, CRM & CCC κ. Χρήστος Θεοδωρίδης και ο Προϊστάμενος Marketing & Επικοινωνίας κ. Κώστας Χαλκιώτης.

Κατά την παραμονή τους στην πόλη του Λονδίνου, οι συνεργάτες επισκέφθηκαν αξιοθέατα μεγάλης ιστορικής σημασίας, εξερεύνησαν μια διαφορετική πτυχή της πόλης, όπως αυτή προσφέρεται μέσα από τις κάψουλες του London Eye, απόλαυσαν γαστρονομικές προτάσεις με την υπογραφή γνωστού chef και είχαν τη δυνατότητα να θαυμάσουν τη θέα της πόλης από ψηλά σε φημισμένο bar restaurant.

Η Allianz, δίνοντας πάντα προστιθέμενη αξία σε κάθε ταξίδι, πραγματοποίησε με κάθε επισημότητα και σε έναν ειδικό και εμβληματικό χώρο με μακρά ιστορία που φτάνει πίσω στο 1489, το Honourable Society of Lincoln’s Inn, τόσο την καθιερωμένη βραδιά βραβεύσεων και το gala dinner. 

Κατά τη διάρκεια των βραβεύσεων, οι Συνεργάτες ανανεώσαν το ραντεβού τους για τον επόμενο προορισμό, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στο δημοφιλές Miami.

Για ακόμη μια φορά, η Allianz βρίσκεται στο πλευρό των ανθρώπων της και ανταμείβει τους κορυφαίους συνεργάτες της. Πιστή στη δέσμευσή της να τους ενθαρρύνει να επιτυγχάνουν συνεχώς υψηλότερους στόχους, θα συνεχίσει να παρέχει όλα τα απαραίτητα εφόδια για την περεταίρω ανάπτυξή τους.