O Aλ. Κώτσαλος νέος Τεχνικός Διευθυντής στην Ευρώπη Ασφαλιστική

Η Ευρώπη Ασφαλιστική, προχωρά δυναμικά προς περαιτέρω ανάπτυξη και εδραίωση στην αγορά.

Στο πλαίσιο αυτής της στρατηγικής, η εταιρεία ενισχύει το ανθρώπινο δυναμικό της με έμπειρα και καταξιωμένα στελέχη, τα οποία θα συνεισφέρουν καθοριστικά στην επίτευξη των στόχων της, παρέχοντας υψηλής ποιότητας ασφαλιστικές υπηρεσίες στους συνεργάτες και στους πελάτες της, δημιουργώντας αξία για τους μετόχους της.

Με χαρά η εταιρεία ανακοίνωσε την πρόσληψη του κ. Αλέξη Κώτσαλου στη θέση του Τεχνικού Διευθυντή.

Ο κ. Α. Κώτσαλος έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Πειραιά και κατέχει μεταπτυχιακό στη Στρατηγική Διοίκηση Επιχειρήσεων από τα Πανεπιστήμια Staffordshire της Αγγλίας και Beijing Foreign Studies University στην Κίνα. Είναι κάτοχος Diploma του Chartered Insurance Institute του Λονδίνου (Cii) και πιστοποιημένος διαπραγματευτής από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΟΠΑ).

Διακεκριμένο στέλεχος της ασφαλιστικής αγοράς, με πολυετή και πολυεπίπεδη εμπειρία και γνώση στη διαχείριση και ανάληψη κινδύνων, ο κ. Α. Κώτσαλος ξεκίνησε την καριέρα του στον ασφαλιστικό χώρο από τη διαμεσολάβηση, στην Marsh Hellas και στη συνέχεια εργάστηκε σε διάφορες νευραλγικές θέσεις ευθύνης στην Εθνική Ασφαλιστική ως Underwriter μεγάλων εμπορικών και βιομηχανικών κινδύνων και υπεύθυνος στη Διεύθυνση Μεγάλων Πελατών. Τα τελευταία χρόνια διατέλεσε υπεύθυνος Underwriting και αποζημιώσεων Θαλασσίων Κινδύνων (Marine).

Ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος κ. Νίκος Μακρόπουλος  καλωσορίζει τον κ. Αλέξη Κώτσαλο και του εύχεται κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.