ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ: Eκπαιδεύει το προσωπικό της σε θέματα Οδικής Ασφάλειας και Συμπεριφοράς

Η ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ, πιστή στη δέσμευσή της για τη συνεχή ανάπτυξη και εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού της, διοργάνωσε, μέσω του Εκπαιδευτικού της Κέντρου «Δημήτρης Βαρσάμης» σεμινάρια Οδικής Ασφάλειας και Συμπεριφοράς.

Εργαζόμενοι από όλες τις Διευθύνσεις της εταιρίας, παρακολούθησαν διαδικτυακά την εκπαίδευση που πραγματοποιήθηκε από εξειδικευμένο εκπρόσωπο της Σχολής Οδικής Συμπεριφοράς και Ασφάλειας «Ιαβέρης», και ενημερώθηκαν για ζητήματα οδικής αγωγής, με στόχο την ορθότερη, και κυρίως, ασφαλέστερη συμβίωση όλων στο οδικό δίκτυο.

Η ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ, αναγνωρίζοντας τη σημαντικότητα της οδικής ασφάλειας, ενσωματώνει στη στρατηγική της την εκπαίδευση του προσωπικού της για την προώθηση της υπεύθυνης και ασφαλούς οδήγησης.

Με τον τρόπο αυτό, επιδιώκει να διασφαλίσει ότι οι εργαζόμενοί της παραμένουν ενημερωμένοι και ευαισθητοποιημένοι απέναντι στις απαιτήσεις του σύγχρονου οδικού περιβάλλοντος, συμβάλλοντας ενεργά στην πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων και στη βελτίωση της οδικής ασφάλειας και συμπεριφοράς.
Επισκεφθείτε την ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ και στα:

intersalonica.gr/
linkedin.com/company/intersalonica
facebook.com/intersalonica
instagram.com/intersalonica
youtube.com/@intersalonicagroup