back to top
13.4 C
Athens
Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2025

Το ΠΑΡΟΝ ταξίδεψε στη μαγική Βαρκελώνη

Οι συνεργάτες του ΠΑΡΟΝ ταξίδεψαν στην ηλιόλουστη Βαρκελώνη, μία πόλη που παντρεύει αρμονικά τα δυτικά στοιχεία με τις αραβικές επιρροές. Η θάλασσα που είναι τόσο κοντά στο κέντρο αλλά και οι λόφοι που κυκλώνουν την πόλη δημιουργούν μία μοναδική αλλά και οικεία αίσθηση.

Οι συμμετέχοντες την πρώτη ημέρα ευχαριστήθηκαν το περπάτημα στο κέντρο της Βαρκελώνης θαυμάζοντας τα διαφορετικού ύφους κτήρια ως προς την αρχιτεκτονική, την τεχνοτροπία και το ύφος, περιπλανήθηκαν στα στενά σοκάκια της γοτθικής συνοικίας με τα αμέτρητα μαγαζάκια, γεύτηκαν υπέροχες γεύσεις στα tapas bars και επισκέφτηκαν τον επιβλητικό καθεδρικό ναό.

- Advertisement -

Την δεύτερη ημέρα επισκέφτηκαν το πάρκο Γκουέλ που δεσπόζει από τον λόφο Valkark. Το πάρκο κρύβει πολλές εκπλήξεις για τους επισκέπτες του ενώ η τεχνοτροπία trencadis -σήμα κατατεθέν του Γκαουντί- με τα πολύχρωμα μωσαϊκά είναι μοναδική. Στην συνέχεια επισκέφτηκαν το στολίδι της Βαρκελώνης την επιβλητική Sagrada Familia, το έργο ζωής του Γκαουντί για 40 ολόκληρα χρόνια. Η εκκλησία είναι πλέον επισκέψιμη και ο καθένας μπορεί να θαυμάσει το μεγαλείο της.

- Advertisement -

Η επόμενη ημέρα ξεκίνησε με επίσκεψη στο μουσείο Πικάσο, όπου όλοι θαύμασαν τα πρώιμα έργα του καλλιτέχνη και κατανόησαν την μεταμόρφωση του μέσα στα χρόνια. Επισκέφτηκαν την Barceloneta όπου περπάτησαν δίπλα στην θάλασσα και γεύτηκαν λαχταριστές λιχουδιές. 

Και εκεί που λες δεν γίνεται καλύτερο, γνώρισαν την λάμψη, τον ρυθμό και τον παλμό της πόλης το βράδυ.

Το ΠΑΡΟΝ συγχαίρει τους επιτυχόντες για αυτό το εξαιρετικό ταξίδι και ευχαριστεί θερμά την ασφαλιστική εταιρία EUROLIFE FFH και πιο συγκεκριμένα τον Δ/ντή Πωλήσεων κύριο Νίκο Χουλιάρα που συνόδευσε την αποστολή.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Στην Πράγα ταξίδεψαν οι συνεργάτες του ΠΑΡΟΝ

Το ΠΑΡΟΝ επιβράβευσε τους συνεργάτες για την εξαιρετική τους απόδοση - Προσωπικές ευχαριστίες στον Ν. Χουλιάρα της Eurolife

Το ασφαλιστικό γραφείο ΠΑΡΟΝ στηρίζει με προσφορά σχολικών ειδών την Απάνεμη Στέγη

Γιατί, όπως σημειώνει συνιδρύτρια Χ. Φυτέα, «κάθε παιδικό χαμόγελο είναι η πιο δυνατή μορφή ασφάλειας»

Η ΠΑΡΟΝ φέρνει τον «Πελάτη του Μέλλοντος» στο σήμερα – Καινοτόμο σεμινάριο για την ανάπτυξη χαρτοφυλακίου με δράση και ΤΝ

Σύμφωνα με τη Χ. Φυτέα, το νέο σεμινάριο φιλοδοξεί να αποτελέσει γέφυρα ανάμεσα στην παραδοσιακή ασφάλιση και στις μελλοντικές προοπτικές

Οι συνεργάτες του ΠΑΡΟΝ συμμετείχαν στο διεθνές πρόγραμμα Σπουδών «AI & Technology Architect in Risk Management and Financial Planning» του IFAAcademy

Χ. Φυτέα: «Εξελίσσουμε συνεχώς τους συνεργάτες μας, ώστε να πρωταγωνιστούν στην ψηφιακή εποχή και να προσφέρουν υπηρεσίες που κάνουν τη διαφορά»

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Infotrust: Ταξίδι επιβράβευσης στο Βουκουρέστι – Μία ομάδα, μια κουλτούρα επιτυχίας

Στη διάρκεια του ταξιδιού, στελέχη και συνεργάτες γιόρτασαν την ολοκλήρωση μιας χρονιάς γεμάτης ανάπτυξη και δημιουργικότητα

Commercial Value: Προσωρινές διανομές στους δικαιούχους ασφαλίσματος κατά ζημιών

Σε ποιες περιπτώσεις χρειάζονται να προσκομιστούν νέα δικαιολογητικά έως 12.12.2025

The Fair Five: Η Eurolife FFH μεταμορφώνει τη διαδικασία των αποζημιώσεων οχήματος με ΤΝ

Το προηγμένο σύστημα σημαίνει «λιγότερη γραφειοκρατία και περισσότερο χρόνο για ουσιαστική, ανθρώπινη εξυπηρέτηση»

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Συνεχίζονται οι αναταράξεις στον ασφαλιστικό κλάδο από την επιβολή του δικαιώματος συμβολαίου

Τι προβληματίζει διαμεσολαβητές και θεσμικούς φορείς, τι απαντούν οι ασφαλιστικές εταιρείες

Περιφέρεια Δ. Ελλάδας και Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» ενώνουν δυνάμεις για την κυκλοφοριακή εκπαίδευση

Παρουσιάστηκε το νέο πρόγραμμα εκπαιδευτικών δράσεων για παιδιά και εφήβους, που θα τρέξουν σε τουλάχιστον 200 σχολεία της Περιφέρειας

Τι συνέργειες με τα νοσοκομεία ετοιμάζει η Πειραιώς;

Θα δουλέψει ο ανταγωνισμός ή θα γίνουν συμφωνίες με όλους, ώστε να μη θιχτεί κανένα νοσοκομείο;

Η Eurolife FFH διακρίθηκε στα Bravo Sustainability Dialogue & Awards 2025

Η ασφαλιστική βραβεύτηκε για την κοινή της δράση με τη HOPEgenesis ενάντια στην υπογεννητικότητα

Οι στόχοι της Swiss Re για το 2026

Εισαγωγή βιώσιμου ετήσιου προγράμματος επαναγοράς μετοχών – Η ΤΝ θα ενισχύσει την παραγωγικότητα και τη λήψη αποφάσεων