back to top
12.3 C
Athens
Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2026

Η Εθνική Ασφαλιστική στηρίζει την Κιβωτό του Κόσμου με την παροχή Ομαδικής Ασφάλισης Εργαζομένων

Σε χορηγία συμβολαίου Ομαδικής Ασφάλισης Ατυχήματος και Ζωής σε όλους τους εργαζομένους της Κιβωτού του Κόσμου προχώρησε η Εθνική Ασφαλιστική για το έτος 2024. Η εταιρεία ανταποκρίθηκε άμεσα σε αίτημα του οργανισμού για την διάθεση επιπλέον παροχών στους εργαζομένους του.

Η Εθνική Ασφαλιστική, έχοντας στο επίκεντρο της λειτουργίας της τον άνθρωπο, λειτουργεί με βασικό άξονα δραστηριοποίησης τη βιώσιμη ανάπτυξη και κύριους στόχους την καινοτομία και την ευημερία. Σκοπός της είναι να ανταποκρίνεται γρήγορα και αποτελεσματικά στις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες της κοινωνίας, καθιστώντας την εταιρεία έναν από τους κύριους πυλώνες της ιδιωτικής ασφάλισης, αλλά και της οικονομικής ανάπτυξης της χώρας.

- Advertisement -

Η Κιβωτός του Κόσμου, με στόχο την συμμόρφωση με την νομοθεσία για την παιδική προστασία, έχει ανανεώσει το 50% των εργαζομένων της το 2023, με προτεραιότητα την στελέχωση των σπιτιών κλειστής φιλοξενίας με εξειδικευμένο προσωπικό και στην ενίσχυση της ψυχοκοινωνικής υπηρεσίας και του παιδαγωγικού δυναμικού του φορέα.

Η κάλυψη που παρέχεται μέσω του Ομαδικού Ασφαλιστηρίου Ατυχήματος της Εθνικής Ασφαλιστικής είναι μοναδική στους οργανισμούς παιδικής προστασίας και αποτελεί σημαντική παροχή που συμπληρώνει την μισθοδοτική ικανότητα της Κιβωτού.

- Advertisement -

Η Μαρία Χατζηνικολάκη, Γενική Διευθύντρια της Κιβωτού του Κόσμου, δηλώνει: «Αυτή η πολύ σημαντική χορηγία της Εθνικής Ασφαλιστικής μας προσφέρει τη δυνατότητα να είμαστε ανταγωνιστικοί στην αγορά, όντας ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός. Αποτελεί  ένα σημαντικό εργαλείο προσέλκυσης και διατήρησης συνεργατών με αυξημένα προσόντα προς όφελος των παιδιών μας. Με την υποστήριξη της Εθνικής Ασφαλιστικής,  ανταμείβουμε καλύτερα τα στελέχη μας στο δύσκολο έργο της παιδικής προστασίας».

Ο CEO της Εθνικής Ασφαλιστικής, κ. Ρομπέρ Γκοσί, δήλωσε σχετικά: «Αναγνωρίζοντας το σημαντικό έργο αναδιάρθρωσης της Κιβωτού, είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι και χαρούμενοι που μπορέσαμε να ανταποκριθούμε στο αίτημα της διοίκησης και να προσφέρουμε αυτό το προϊόν σε όλους τους εργαζόμενους της. Στην Εθνική Ασφαλιστική πιστεύουμε ότι είναι υποχρέωσή μας, αλλά και προνόμιο, να βρισκόμαστε πάντα στο πλευρό των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων και ιδιαίτερα των παιδιών, που αποτελούν και το μέλλον της κοινωνίας μας».

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Εθνική Ασφαλιστική: Silver βραβείο για τη στρατηγική «Best Leads Generation Strategy in Home Insurance»

Η διάκριση στα e-volution awards επιβεβαιώνει τη στρατηγική επιλογή της εταιρείας να συνδέει την επιχειρηματική ανάπτυξη με ένα ουσιαστικό κοινωνικό αποτύπωμα

2025: Σε ιστορικά υψηλά η παγκόσμια θερμοκρασία

Οι επιστήμονες επισημαίνουν την ανάγκη άμεσης λήψης μέτρων ενίσχυσης της ανθεκτικότητας των κοινωνιών απέναντι στα νέα κλιματικά δεδομένα

Χρ. Μεγάλου: «Νέο επιχειρηματικό σχέδιο, με διευρυμένες φιλοδοξίες στο πεδίο των τραπεζικών υπηρεσιών και της ασφάλισης»

Τι αναφέρει ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Πειραιώς με αφορμή την ανακοίνωση των ετήσιων αποτελεσμάτων

Π. Ξένος για φυσικές καταστροφές: «Κάθε 1 ευρώ που δαπανάται στην πρόληψη ισοδυναμεί με 8 ευρώ σε μέτρα αποζημιώσεων»

Η Εθνική Ασφαλιστική δίνει το βήμα στον Επίκουρο Καθηγητή του Τμήματος Στατιστικής και Ασφαλιστικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιώς

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Ξεκινά η υποβολή αιτήσεων για το Επίδομα Παιδιού 2026 μέσω της πλατφόρμας Α21

Η AIG Greece υπενθυμίζει ότι ο Φεβρουάριος είναι ο μήνας υποβολής και επικαιροποίησης των αιτήσεων

Π. Ξένος για φυσικές καταστροφές: «Κάθε 1 ευρώ που δαπανάται στην πρόληψη ισοδυναμεί με 8 ευρώ σε μέτρα αποζημιώσεων»

Η Εθνική Ασφαλιστική δίνει το βήμα στον Επίκουρο Καθηγητή του Τμήματος Στατιστικής και Ασφαλιστικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιώς

ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ: Πρόγραμμα προετοιμασίας για τις εξετάσεις πιστοποίησης Ασφαλιστικού Πράκτορα

Το 30ωρο πρόγραμμα θα διεξαχθεί από την Τρίτη 10 Μαρτίου έως την Πέμπτη 19 Μαρτίου 2026

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Νέα εφαρμογή για εντοπισμό ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ

Οι χρήστες της εφαρμογής θα μπορούν να εντοπίζουν σε πραγματικό χρόνο το ασθενοφόρο που έχουν καλέσει

Ημέρα Σπανίων Παθήσεων 2026: Φωνή σε μια αόρατη κοινότητα

Παρότι κάθε σπάνια πάθηση αφορά μικρό αριθμό ασθενών, συνολικά επηρεάζουν σημαντικό ποσοστό του πληθυσμού

Οι γυναίκες στην Ελλάδα παραμένουν στο περιθώριο της επενδυτικής δραστηριότητας

Νέα ευρωπαϊκή μελέτη αναδεικνύει τις προκλήσεις, τις αντιλήψεις και τις ευκαιρίες για την ενίσχυση της συμμετοχής των γυναικών στις επενδύσεις

Kaspersky: Νέα εκστρατεία phishing κλέβει στοιχεία διασύνδεσης εταιρειών μέσω του Google Tasks

Τα θύματα λαμβάνουν μια ειδοποίηση που φαίνεται απολύτως αυθεντική, με θέμα «Έχετε μια νέα εργασία»

Ξεκινά η υποβολή αιτήσεων για το Επίδομα Παιδιού 2026 μέσω της πλατφόρμας Α21

Η AIG Greece υπενθυμίζει ότι ο Φεβρουάριος είναι ο μήνας υποβολής και επικαιροποίησης των αιτήσεων