back to top
10.1 C
Athens
Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2026

Η Εθνική Ασφαλιστική στηρίζει την Κιβωτό του Κόσμου με την παροχή Ομαδικής Ασφάλισης Εργαζομένων

Σε χορηγία συμβολαίου Ομαδικής Ασφάλισης Ατυχήματος και Ζωής σε όλους τους εργαζομένους της Κιβωτού του Κόσμου προχώρησε η Εθνική Ασφαλιστική για το έτος 2024. Η εταιρεία ανταποκρίθηκε άμεσα σε αίτημα του οργανισμού για την διάθεση επιπλέον παροχών στους εργαζομένους του.

Η Εθνική Ασφαλιστική, έχοντας στο επίκεντρο της λειτουργίας της τον άνθρωπο, λειτουργεί με βασικό άξονα δραστηριοποίησης τη βιώσιμη ανάπτυξη και κύριους στόχους την καινοτομία και την ευημερία. Σκοπός της είναι να ανταποκρίνεται γρήγορα και αποτελεσματικά στις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες της κοινωνίας, καθιστώντας την εταιρεία έναν από τους κύριους πυλώνες της ιδιωτικής ασφάλισης, αλλά και της οικονομικής ανάπτυξης της χώρας.

- Advertisement -

Η Κιβωτός του Κόσμου, με στόχο την συμμόρφωση με την νομοθεσία για την παιδική προστασία, έχει ανανεώσει το 50% των εργαζομένων της το 2023, με προτεραιότητα την στελέχωση των σπιτιών κλειστής φιλοξενίας με εξειδικευμένο προσωπικό και στην ενίσχυση της ψυχοκοινωνικής υπηρεσίας και του παιδαγωγικού δυναμικού του φορέα.

Η κάλυψη που παρέχεται μέσω του Ομαδικού Ασφαλιστηρίου Ατυχήματος της Εθνικής Ασφαλιστικής είναι μοναδική στους οργανισμούς παιδικής προστασίας και αποτελεί σημαντική παροχή που συμπληρώνει την μισθοδοτική ικανότητα της Κιβωτού.

- Advertisement -

Η Μαρία Χατζηνικολάκη, Γενική Διευθύντρια της Κιβωτού του Κόσμου, δηλώνει: «Αυτή η πολύ σημαντική χορηγία της Εθνικής Ασφαλιστικής μας προσφέρει τη δυνατότητα να είμαστε ανταγωνιστικοί στην αγορά, όντας ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός. Αποτελεί  ένα σημαντικό εργαλείο προσέλκυσης και διατήρησης συνεργατών με αυξημένα προσόντα προς όφελος των παιδιών μας. Με την υποστήριξη της Εθνικής Ασφαλιστικής,  ανταμείβουμε καλύτερα τα στελέχη μας στο δύσκολο έργο της παιδικής προστασίας».

Ο CEO της Εθνικής Ασφαλιστικής, κ. Ρομπέρ Γκοσί, δήλωσε σχετικά: «Αναγνωρίζοντας το σημαντικό έργο αναδιάρθρωσης της Κιβωτού, είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι και χαρούμενοι που μπορέσαμε να ανταποκριθούμε στο αίτημα της διοίκησης και να προσφέρουμε αυτό το προϊόν σε όλους τους εργαζόμενους της. Στην Εθνική Ασφαλιστική πιστεύουμε ότι είναι υποχρέωσή μας, αλλά και προνόμιο, να βρισκόμαστε πάντα στο πλευρό των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων και ιδιαίτερα των παιδιών, που αποτελούν και το μέλλον της κοινωνίας μας».

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Εθνική Ασφαλιστική: Σχεδιάζει νέα κίνηση στον χώρο της υγείας

Κίνηση ματ απέναντι στις καταχρηστικές χρεώσεις των ιδιωτικών κλινικών, οι οποίες κυρίως ευθύνονται για τις αυξήσεις στα ασφάλιστρα

Όταν μια ασφαλιστική αποκτά ξανά κέντρο βάρους

Η Εθνική Ασφαλιστική δείχνει να κατακτά κεντρικό ρόλο όχι μόνο για τον όμιλο όπου ανήκει, αλλά και με τον τρόπο που αντιλαμβάνεται τον εαυτό της μέσα στην αγορά

Νέα ηγεσία, καθαρό στίγμα: Μαζαράκης – Κώτσαλος σκιαγραφούν τη νέα εποχή της Εθνικής Ασφαλιστικής

Η νέα ηγεσία της Εθνικής Ασφαλιστικής άνοιξε τα χαρτιά της σε συνάντηση με τον κλαδικό Τύπο

Cyberbullying: Η αθέατη απειλή στο διαδίκτυο που πλήττει παιδιά και εφήβους

Με δράσεις ενημέρωσης και τα προγράμματα Full Cyber Protection, η Εθνική Ασφαλιστική προάγει ένα ασφαλές online περιβάλλον για τα παιδιά

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Μέλι ελπίδας μετά τις πλημμύρες: η ERGO Hellas επενδύει στη ζωή και στη φύση

Συνεργαζόμενη με την Bee for Planet, η ασφαλιστική προσφέρει ζωντανό παράδειγμα βιωσιμότητας, αποκατάστασης της φύσης και στήριξης της τοπικής κοινωνίας

Συστάσεις της Νέας Οδού για ασφαλή οδήγηση στη βροχή

Η τήρηση των οδηγιών μειώνει δραστικά τον κίνδυνο εμφάνισης του φαινομένου της υδρολίσθησης

Η νέα εποχή της ΕΥΡΩΠΗ Holdings

Αποτέλεσμα της στρατηγικής απόφασης της εταιρείας να επενδύσει σε εξαγορές και συνεργασίες στον ασφαλιστικό κλάδο

Από την αποζημίωση στην πρόληψη: Πώς η ERGO στηρίζει με υπευθυνότητα την κοινωνική ανθεκτικότητα

Οι πρωτοβουλίες αυτές δεν αποτελούν αποσπασματικές ενέργειες, αλλά μέρος ενός ευρύτερου αξιακού πλαισίου που ορίζει την ταυτότητα της εταιρείας

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Με δικό της συνδικάτο στα Lloyd’s η Zurich, αν δεν κλείσει το ντιλ με την Beazley

O CEO Mario Greco δήλωσε μάλιστα στους FT ότι κάτι τέτοιο θα ήταν εφικτό ήδη από τις 2 Απριλίου 2026

Μια μεγάλη παραγγελία για ψαλίδι κοπής και αραίωσης στις ασφαλίσεις υγείας

Tο έδαφος μετά τις περικοπές, τις αλλαγές και τα πολλά κλαδέματα έχει διαβρωθεί και κινείται όπως η άμμος

Αποχωρούν τα τρακτέρ από τα μπλόκα

Η κινητοποίηση δεν εγκαταλείπεται, αλλά επαναξιολογείται, δηλώνουν οι αγρότες

«Παγώνει» η Mercosur

Στο Δικαστήριο της ΕΕ στέλνει την εμπορική συμφωνία το Ευρωκοινοβούλιο λίγες ημέρες μετά την επίτευξή της

DGTAL και Profia επιστρατεύουν πράκτορες ΤΝ στις αποζημιώσεις οχημάτων

Η αυτοματοποίηση μέσω AI agents φέρνει μικρότερο κόστος διαχείρισης, ταχύτερες διαδικασίες και περιορισμό της ασφαλιστικής απάτης