back to top
14.6 C
Athens
Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2026

Η Εθνική Ασφαλιστική στηρίζει την Κιβωτό του Κόσμου με την παροχή Ομαδικής Ασφάλισης Εργαζομένων

Σε χορηγία συμβολαίου Ομαδικής Ασφάλισης Ατυχήματος και Ζωής σε όλους τους εργαζομένους της Κιβωτού του Κόσμου προχώρησε η Εθνική Ασφαλιστική για το έτος 2024. Η εταιρεία ανταποκρίθηκε άμεσα σε αίτημα του οργανισμού για την διάθεση επιπλέον παροχών στους εργαζομένους του.

Η Εθνική Ασφαλιστική, έχοντας στο επίκεντρο της λειτουργίας της τον άνθρωπο, λειτουργεί με βασικό άξονα δραστηριοποίησης τη βιώσιμη ανάπτυξη και κύριους στόχους την καινοτομία και την ευημερία. Σκοπός της είναι να ανταποκρίνεται γρήγορα και αποτελεσματικά στις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες της κοινωνίας, καθιστώντας την εταιρεία έναν από τους κύριους πυλώνες της ιδιωτικής ασφάλισης, αλλά και της οικονομικής ανάπτυξης της χώρας.

- Advertisement -

Η Κιβωτός του Κόσμου, με στόχο την συμμόρφωση με την νομοθεσία για την παιδική προστασία, έχει ανανεώσει το 50% των εργαζομένων της το 2023, με προτεραιότητα την στελέχωση των σπιτιών κλειστής φιλοξενίας με εξειδικευμένο προσωπικό και στην ενίσχυση της ψυχοκοινωνικής υπηρεσίας και του παιδαγωγικού δυναμικού του φορέα.

Η κάλυψη που παρέχεται μέσω του Ομαδικού Ασφαλιστηρίου Ατυχήματος της Εθνικής Ασφαλιστικής είναι μοναδική στους οργανισμούς παιδικής προστασίας και αποτελεί σημαντική παροχή που συμπληρώνει την μισθοδοτική ικανότητα της Κιβωτού.

- Advertisement -

Η Μαρία Χατζηνικολάκη, Γενική Διευθύντρια της Κιβωτού του Κόσμου, δηλώνει: «Αυτή η πολύ σημαντική χορηγία της Εθνικής Ασφαλιστικής μας προσφέρει τη δυνατότητα να είμαστε ανταγωνιστικοί στην αγορά, όντας ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός. Αποτελεί  ένα σημαντικό εργαλείο προσέλκυσης και διατήρησης συνεργατών με αυξημένα προσόντα προς όφελος των παιδιών μας. Με την υποστήριξη της Εθνικής Ασφαλιστικής,  ανταμείβουμε καλύτερα τα στελέχη μας στο δύσκολο έργο της παιδικής προστασίας».

Ο CEO της Εθνικής Ασφαλιστικής, κ. Ρομπέρ Γκοσί, δήλωσε σχετικά: «Αναγνωρίζοντας το σημαντικό έργο αναδιάρθρωσης της Κιβωτού, είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι και χαρούμενοι που μπορέσαμε να ανταποκριθούμε στο αίτημα της διοίκησης και να προσφέρουμε αυτό το προϊόν σε όλους τους εργαζόμενους της. Στην Εθνική Ασφαλιστική πιστεύουμε ότι είναι υποχρέωσή μας, αλλά και προνόμιο, να βρισκόμαστε πάντα στο πλευρό των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων και ιδιαίτερα των παιδιών, που αποτελούν και το μέλλον της κοινωνίας μας».

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Εθνική Ασφαλιστική: Σχεδιάζει νέα κίνηση στον χώρο της υγείας

Κίνηση ματ απέναντι στις καταχρηστικές χρεώσεις των ιδιωτικών κλινικών, οι οποίες κυρίως ευθύνονται για τις αυξήσεις στα ασφάλιστρα

Όταν μια ασφαλιστική αποκτά ξανά κέντρο βάρους

Η Εθνική Ασφαλιστική δείχνει να κατακτά κεντρικό ρόλο όχι μόνο για τον όμιλο όπου ανήκει, αλλά και με τον τρόπο που αντιλαμβάνεται τον εαυτό της μέσα στην αγορά

Νέα ηγεσία, καθαρό στίγμα: Μαζαράκης – Κώτσαλος σκιαγραφούν τη νέα εποχή της Εθνικής Ασφαλιστικής

Η νέα ηγεσία της Εθνικής Ασφαλιστικής άνοιξε τα χαρτιά της σε συνάντηση με τον κλαδικό Τύπο

Cyberbullying: Η αθέατη απειλή στο διαδίκτυο που πλήττει παιδιά και εφήβους

Με δράσεις ενημέρωσης και τα προγράμματα Full Cyber Protection, η Εθνική Ασφαλιστική προάγει ένα ασφαλές online περιβάλλον για τα παιδιά

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Ξηρογιαννόπουλος Insurance Brokers: Ενημέρωση για την έκπτωση στον ΕΝΦΙΑ σε ασφαλισμένες κατοικίες

Η Ξηρογιαννόπουλος συμβουλεύει τους πελάτες της και δηλώνει στη διάθεσή τους για οτιδήποτε χρειαστούν

ERGO Ασφαλιστική: Top Employer σε Ελλάδα και Ευρώπη το 2026

Προσφέροντας ένα περιβάλλον «που προσαρμόζεται στις ανάγκες του σύγχρονου κόσμου της εργασίας και εξελίσσεται διαρκώς μαζί με τους ανθρώπους του»

Η NAK Insurance Brokers στηρίζει το Kaloskopi Restart Project

Ν. Κατσιμπέρης: «Η ενίσχυση της τοπικής παραγωγής, η αναβίωση ιστορικών κοινοτήτων και ο σεβασμός στο περιβάλλον ταυτίζονται με τη φιλοσοφία μας»

Η NN Hellas στη 2η θέση των Κορυφαίων Εργοδοτών για το 2026

Η εταιρεία πιστοποιείται ως Top Employer για 8η χρονιά, εξασφαλίζοντας τις κατάλληλες συνθήκες ώστε κάθε εργαζόμενος να είναι ο καλύτερος εαυτός του

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Βέλτιστη διάρκεια ορμονοθεραπείας στον καρκίνο του προστάτη: Νέα δεδομένα από μεγάλη μετα-ανάλυση

Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι η διάρκεια της ADT επηρεάζει ουσιαστικά τη συνολική επιβίωση

Ευρωβουλή: Αγώνας για να διατηρηθούν τα δικαιώματα των επιβατών στις αερομεταφορές

Το ΕΚ στοχεύει μεταξύ άλλων στη διασφάλιση του δικαιώματος αποζημίωσης μετά από τρίωρη καθυστέρηση

ΕΕΑ: Τη Δευτέρα 19/1 παρουσιάζεται έρευνα της RASS για ακρίβεια, αγορά, υγεία, ασφάλιση, τράπεζες

Τα αποτελέσματα θα σχολιάσει ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Γ. Χατζηθεοδοσίου και ο Πρόεδρος της Επιτροπής Καταναλωτών Β. Μουντάκης

Η επετειακή εκδήλωση της ΕΑΔΕ ανοίγει διάλογο με τη νέα γενιά για το μέλλον της ασφάλισης

Εκπρόσωποι της πολιτείας, των θεσμών, της αγοράς και κυρίως των νέων προσδίδουν ιδιαίτερο βάρος στο ραντεβού της 23ης Ιανουαρίου στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης

ΠΟΑΔ: Γενική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση 17 και 18 Ιανουαρίου 2026 στις Σέρρες

Κομβικό σημείο ανασυγκρότησης και χάραξης στρατηγικής για την επόμενη μέρα της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης στην Ελλάδα