back to top
19.7 C
Athens
Πέμπτη 28 Μαΐου 2026

Η Εθνική Ασφαλιστική στηρίζει την Κιβωτό του Κόσμου με την παροχή Ομαδικής Ασφάλισης Εργαζομένων

Σε χορηγία συμβολαίου Ομαδικής Ασφάλισης Ατυχήματος και Ζωής σε όλους τους εργαζομένους της Κιβωτού του Κόσμου προχώρησε η Εθνική Ασφαλιστική για το έτος 2024. Η εταιρεία ανταποκρίθηκε άμεσα σε αίτημα του οργανισμού για την διάθεση επιπλέον παροχών στους εργαζομένους του.

Η Εθνική Ασφαλιστική, έχοντας στο επίκεντρο της λειτουργίας της τον άνθρωπο, λειτουργεί με βασικό άξονα δραστηριοποίησης τη βιώσιμη ανάπτυξη και κύριους στόχους την καινοτομία και την ευημερία. Σκοπός της είναι να ανταποκρίνεται γρήγορα και αποτελεσματικά στις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες της κοινωνίας, καθιστώντας την εταιρεία έναν από τους κύριους πυλώνες της ιδιωτικής ασφάλισης, αλλά και της οικονομικής ανάπτυξης της χώρας.

- Advertisement -

Η Κιβωτός του Κόσμου, με στόχο την συμμόρφωση με την νομοθεσία για την παιδική προστασία, έχει ανανεώσει το 50% των εργαζομένων της το 2023, με προτεραιότητα την στελέχωση των σπιτιών κλειστής φιλοξενίας με εξειδικευμένο προσωπικό και στην ενίσχυση της ψυχοκοινωνικής υπηρεσίας και του παιδαγωγικού δυναμικού του φορέα.

Η κάλυψη που παρέχεται μέσω του Ομαδικού Ασφαλιστηρίου Ατυχήματος της Εθνικής Ασφαλιστικής είναι μοναδική στους οργανισμούς παιδικής προστασίας και αποτελεί σημαντική παροχή που συμπληρώνει την μισθοδοτική ικανότητα της Κιβωτού.

- Advertisement -

Η Μαρία Χατζηνικολάκη, Γενική Διευθύντρια της Κιβωτού του Κόσμου, δηλώνει: «Αυτή η πολύ σημαντική χορηγία της Εθνικής Ασφαλιστικής μας προσφέρει τη δυνατότητα να είμαστε ανταγωνιστικοί στην αγορά, όντας ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός. Αποτελεί  ένα σημαντικό εργαλείο προσέλκυσης και διατήρησης συνεργατών με αυξημένα προσόντα προς όφελος των παιδιών μας. Με την υποστήριξη της Εθνικής Ασφαλιστικής,  ανταμείβουμε καλύτερα τα στελέχη μας στο δύσκολο έργο της παιδικής προστασίας».

Ο CEO της Εθνικής Ασφαλιστικής, κ. Ρομπέρ Γκοσί, δήλωσε σχετικά: «Αναγνωρίζοντας το σημαντικό έργο αναδιάρθρωσης της Κιβωτού, είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι και χαρούμενοι που μπορέσαμε να ανταποκριθούμε στο αίτημα της διοίκησης και να προσφέρουμε αυτό το προϊόν σε όλους τους εργαζόμενους της. Στην Εθνική Ασφαλιστική πιστεύουμε ότι είναι υποχρέωσή μας, αλλά και προνόμιο, να βρισκόμαστε πάντα στο πλευρό των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων και ιδιαίτερα των παιδιών, που αποτελούν και το μέλλον της κοινωνίας μας».

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Η θέση της ΕΑΔΕ για το δικαίωμα συμβολαίου

Ανακοίνωση στον απόηχο της πρόσφατης συνάντησης με την Εθνική Ασφαλιστική, η οποία πραγματοποιήθηκε σε «ιδιαίτερα εποικοδομητικό κλίμα»

Εκδήλωση ΣΕΣΑΕ: «Μικροεκφράσεις προσώπου: Αναγνώρισε, Εφάρμοσε, Ωφελήσου»

Την Τρίτη 26/5 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εκπαιδευτικού Κέντρου της Εθνικής Ασφαλιστικής

Δ. Μαζαράκης από την Ύδρα: Καμία πρόοδος στην Υγεία

Τι απάντησε ο CEO της Εθνικής Ασφαλιστικής σε σχετική ερώτηση του «IW» στην 26η Συνάντηση των (Αντ)ασφαλιστών

Στην Trastor 3 ακίνητα της Εθνικής Ασφαλιστικής

Έναντι τιμήματος 38,6 εκατ. ευρώ – Δείτε τη σχετική ανακοίνωση

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Όταν το κράνος φαίνεται άθικτο αλλά δεν προστατεύει πλέον!

Το θέμα ανέδειξε με ενημερωτική παρέμβαση η Apeiron Insurance Project

30 δευτερόλεπτα που μπορούν να κάνουν τη διαφορά – Η INTERLIFE αναδεικνύει τη σημασία της ασφάλισης ποδηλάτου και πατινιού

Σε μια περίοδο έντονων συζητήσεων, η εταιρεία προωθεί καλύψεις που αφορούν την προσωπική ασφάλεια του χρήστη αλλά και πιθανές ζημιές σε τρίτους

Atradius: Βαρόμετρο Πρακτικών Β2Β Πληρωμών στην Ελλάδα για το 2026

Γ. Τζέης: Εντονότερη ανησυχία στην Ελλάδα, λόγω περιορισμένης ρευστότητας και μεγαλύτερης ευαισθησίας σε μεταβολές της οικονομικής δραστηριότητας

Allianz Greece: Εθελοντική αιμοδοσία στο πλαίσιο του Allianz Volunteer Day

Η πρωτοβουλία αποσκοπεί στην ευαισθητοποίηση του προσωπικού αλλά και στην έμπρακτη στήριξη των νοσοκομείων

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Ασφαλίσεις αυτοκινήτων: Αυξημένη κατά 7,3% η παραγωγή το 2025

Η πρώτη εκτίμηση της ΕΑΕΕ για τους βασικούς δείκτες του κλάδου

ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική: Νέος Διευθυντής Πωλήσεων ο Σπύρος Κροκίδης

«Η τεχνογνωσία και η εμπειρία του ενισχύουν την ηγετική μας ομάδα και αποτελούν εγγύηση για το μέλλον» δήλωσε ο CEO της εταιρείας Ν. Μακρόπουλος

Κλινική μελέτη δείχνει νέα δεδομένα για τον καρκίνο του πνεύμονα στην Ελλάδα

Η πρωτοποριακή μελέτη CLIMEDIN αποδεικνύει ότι η τεχνολογία μπορεί να ενισχύσει ουσιαστικά την ποιότητα ζωής των ασθενών

Όταν το κράνος φαίνεται άθικτο αλλά δεν προστατεύει πλέον!

Το θέμα ανέδειξε με ενημερωτική παρέμβαση η Apeiron Insurance Project

Sofos Insurance Agency: Ταξίδι επιβράβευσης πωλήσεων στη μεσαιωνική Μπριζ

Θρ. Σοφός: «Επαγγελματίες από όλη την Ελλάδα, με συνεργασία και ομαδική δουλειά, απέδειξαν ότι μπορούν να επιτύχουν κάθε στόχο»