back to top
21.8 C
Athens
Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2026

Εκπαιδευτική Συνάντηση της Interasco Α.Ε.Γ.Α. στη Β. Ελλάδα

Την Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024, μέσα σ’ ένα ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα, παρουσία 100 και πλέον συνεργατών Β. Ελλάδος, πραγματοποιήθηκε Εκπαιδευτική Συνάντηση της Interasco Α.Ε.Γ.Α, σε αίθουσα του Ξενοδοχείου Electra Palace στη Θεσσαλονίκη.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο κ. Κάρολος Σαΐας -Διευθύνων Σύμβουλος της Interasco Α.Ε.Γ.Α.  ο κ. Κωνσταντίνος Αρβανίτης – Διευθυντής Πωλήσεων & Marketing, η κα Αννη Βασιλιάγκου – Διευθύντρια Κλάδου Υγείας & Προσωπικών Ατυχημάτων, η κα Αντα Καμιτζάκη – Αναπληρώτρια Διευθύντρια Κλάδου Υγείας & Προσωπικών Ατυχημάτων – καθώς και ο κ. Κωνσταντίνος Παρτάλης – Διευθυντής Υποκαταστήματος Β. Ελλάδος.

- Advertisement -

O κ. Κάρολος Σαΐας, Διευθύνων Σύμβουλος της Interasco Α.Ε.Γ.Α. αφού ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες για την τεράστια ανταπόκρισή τους στο κάλεσμα της Interasco δήλωσε:

«Το 2024 είναι η χρονιά όπου η Interasco θα επικεντρωθεί σε όλους τους κλάδους των γενικών ασφαλίσεων, αλλά θα είναι μια χρονιά που θα δώσει ιδιαίτερη έμφαση στον κλάδο υγείας.
Οι εξελίξεις στην ιατρική και τα μεγάλα άλματα βελτίωσης στην αντιμετώπιση ασθενειών έχουν ως αποτέλεσμα την ανάπτυξη νέων τεχνικών αντιμετώπισης και θεραπείας, οι οποίες όμως συνεπάγονται και υψηλό κόστος για τους πολίτες/ασφαλισμένους.

- Advertisement -

Το 2023 η Ιnterasco συνέχισε την αναπτυξιακή της πορεία. Με θετικό πρόσημο στην αύξηση της παραγωγής μας και με έναν υψηλό αριθμό πελατών που φτάνει τους 100.000 πελάτες,  στοχεύουμε για το 2024 αλλά και για τα επόμενα έτη στη δημιουργία υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας και στην τοποθέτησή μας στην ελληνική ασφαλιστική αγορά ως μια απόλυτα ανθρώπινη και συνεχώς εξελισσόμενη εταιρεία.
Έχουμε την υποστήριξη της Harel, ενός χρηματοοικονομικού ομίλου παγκόσμιας εμβέλειας, με πάνω από 5 εκατομμύρια πελάτες και μια ετήσια παραγωγή που ξεπερνάει τα 9,98 δις ευρώ & AUM 101,7 δις ευρώ.»

Εν συνεχεία, διαδεχόμενος στο βήμα ο κ. Κωνσταντίνος Αρβανίτης-Διευθυντής Πωλήσεων & Marketing της Interasco ΑΕΓΑ, τόνισε:

«Στόχος μας, ήταν και θα εξακολουθεί να είναι, η δημιουργία καινοτόμων και άκρως ανταγωνιστικών προϊόντων καθώς και η παροχή κορυφαίου επιπέδου υπηρεσιών προς τους συνεργάτες και όλους τους ασφαλισμένους πελάτες μας.»

Μετά το τέλος των ομιλιών, η εκπαιδευτική ημερίδα ξεκίνησε με εισηγήτριες την κα Αννη Βασιλιάγκου – Διευθύντρια Κλάδου Υγείας & Προσωπικών Ατυχημάτων και την κα Αντα Καμιτζάκη – Αναπληρώτρια Διευθύντρια Κλάδου Υγείας & Προσωπικών Ατυχημάτων.

Αφού παρουσιάσθηκαν τα  Νοσοκομειακά Προγράμματα Κλάδου Υγείας της Interasco «CARE 4U & CARE 4FAMILY» καθώς και το Πρόγραμμα «IMMIGRANTS», οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν και για τα νέα Προϊόντα της εταιρείας «TRAVEL & TRAVEL PLUS», το Care4u@ Home  καθώς και το Πρόγραμμα Φοιτητών «ERASMUS».

Η παρουσίαση έκλεισε με την ενημέρωση του ανταποδοτικού προγράμματος επιβράβευσης «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ», για όλους τους ασφαλισμένους πελάτες της Interasco μέσα από την πλατφόρμα της εταιρείας «My Interasco Customer Portal».

Σχετικές δημοσιεύσεις

Κ. Σαΐας: «Η Κάλυμνος αποκτά ξεχωριστή θέση στην καρδιά της INTERASCO»

Στο πλαίσιο του προγράμματος ΕKE αλλά και της διαχρονικής δέσμευσης της εταιρείας να στηρίζει έμπρακτα τις τοπικές κοινωνίες

Interasco: Ασφάλιση αυτοκινήτου με επιλογές που προσαρμόζονται στις ανάγκες του οδηγού

Η φιλοσοφία του Easy Drive βασίζεται στην ευελιξία αλλά και στην ολοκληρωμένη προστασία

Καλοκαιρινές διακοπές με ασφάλεια: Η πρόληψη πριν από το ταξίδι κάνει τη διαφορά

Οι καλοκαιρινές αποδράσεις βρίσκονται στο επίκεντρο, όμως μαζί με τη χαλάρωση και την ξεγνοιασιά έρχεται και η ανάγκη για σωστή προετοιμασία.

Interasco: Ασφαλιστική κάλυψη για φοιτητές Erasmus με ολοκληρωμένη προστασία στο εξωτερικό

Η Interasco παρουσιάζει ένα εξειδικευμένο ασφαλιστικό πρόγραμμα για φοιτητές που συμμετέχουν στο πρόγραμμα Erasmus

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Το Health Voice της Εθνικής Ασφαλιστικής ανοίγει τη συζήτηση για την πρόληψη

Με επίκεντρο την πρόληψη και τη φροντίδα της υγείας στην καθημερινότητα κάνει πρεμιέρα το Health Voice, η νέα σειρά podcast και vidcast της Εθνικής Ασφαλιστικής

Όταν η ηλικία τρώει τις προμήθειες από ένα ασφαλιστήριο

Μία μεταξύ των ασφαλιστικών που μειώνει κατά το ήμισυ και παραπάνω τις αμοιβές των συνεργατών είναι η ΝΝ και μόνο όταν στο συμβόλαιο...

Η ANYTIME ανοίγει το παιχνίδι του CASCO στη Ρουμανία

Η ANYTIME ανεβάζει ταχύτητα στη Ρουμανία και επιχειρεί να διευρύνει το αποτύπωμά της πέρα από το RCA, ανοίγοντας το επόμενο κεφάλαιο της ανάπτυξής της

Έρευνα της ΤτΕ για τη δραστηριότητα διανομής ασφαλιστικών προϊόντων το 2025 – Υποχρεωτική η συμμετοχή των διαμεσολαβητών που θα επιλεγούν

Τον τρόπο με τον οποίο πραγματοποιείται στην πράξη η διανομή ασφαλιστικών προϊόντων από τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές επιχειρεί να χαρτογραφήσει η Τράπεζα

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Το Health Voice της Εθνικής Ασφαλιστικής ανοίγει τη συζήτηση για την πρόληψη

Με επίκεντρο την πρόληψη και τη φροντίδα της υγείας στην καθημερινότητα κάνει πρεμιέρα το Health Voice, η νέα σειρά podcast και vidcast της Εθνικής Ασφαλιστικής

Όταν η ηλικία τρώει τις προμήθειες από ένα ασφαλιστήριο

Μία μεταξύ των ασφαλιστικών που μειώνει κατά το ήμισυ και παραπάνω τις αμοιβές των συνεργατών είναι η ΝΝ και μόνο όταν στο συμβόλαιο...

Λεξικό Ασφαλιστικής Αγοράς: Το Insurance World εξηγεί την ασφαλιστική αγορά, λέξη προς λέξη!

Το Insurance World παρουσιάζει μια νέα σειρά 10 διαδοχικών άρθρων που αποκωδικοποιεί τη γλώσσα της ασφαλιστικής αγοράς και εξηγεί

Η ANYTIME ανοίγει το παιχνίδι του CASCO στη Ρουμανία

Η ANYTIME ανεβάζει ταχύτητα στη Ρουμανία και επιχειρεί να διευρύνει το αποτύπωμά της πέρα από το RCA, ανοίγοντας το επόμενο κεφάλαιο της ανάπτυξής της

Ετήσιο Συνέδριο ΠΣΕ 2026: «Η Νέα Εποχή της Ελληνικής Εξωστρέφειας»

Πολιτεία και κορυφαίες εξαγωγικές επιχειρήσεις στο Eurobank Hub