back to top
17.4 C
Athens
Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2026

Εκπαιδευτική Συνάντηση της Interasco Α.Ε.Γ.Α. στη Β. Ελλάδα

Την Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024, μέσα σ’ ένα ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα, παρουσία 100 και πλέον συνεργατών Β. Ελλάδος, πραγματοποιήθηκε Εκπαιδευτική Συνάντηση της Interasco Α.Ε.Γ.Α, σε αίθουσα του Ξενοδοχείου Electra Palace στη Θεσσαλονίκη.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο κ. Κάρολος Σαΐας -Διευθύνων Σύμβουλος της Interasco Α.Ε.Γ.Α.  ο κ. Κωνσταντίνος Αρβανίτης – Διευθυντής Πωλήσεων & Marketing, η κα Αννη Βασιλιάγκου – Διευθύντρια Κλάδου Υγείας & Προσωπικών Ατυχημάτων, η κα Αντα Καμιτζάκη – Αναπληρώτρια Διευθύντρια Κλάδου Υγείας & Προσωπικών Ατυχημάτων – καθώς και ο κ. Κωνσταντίνος Παρτάλης – Διευθυντής Υποκαταστήματος Β. Ελλάδος.

- Advertisement -

O κ. Κάρολος Σαΐας, Διευθύνων Σύμβουλος της Interasco Α.Ε.Γ.Α. αφού ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες για την τεράστια ανταπόκρισή τους στο κάλεσμα της Interasco δήλωσε:

«Το 2024 είναι η χρονιά όπου η Interasco θα επικεντρωθεί σε όλους τους κλάδους των γενικών ασφαλίσεων, αλλά θα είναι μια χρονιά που θα δώσει ιδιαίτερη έμφαση στον κλάδο υγείας.
Οι εξελίξεις στην ιατρική και τα μεγάλα άλματα βελτίωσης στην αντιμετώπιση ασθενειών έχουν ως αποτέλεσμα την ανάπτυξη νέων τεχνικών αντιμετώπισης και θεραπείας, οι οποίες όμως συνεπάγονται και υψηλό κόστος για τους πολίτες/ασφαλισμένους.

- Advertisement -

Το 2023 η Ιnterasco συνέχισε την αναπτυξιακή της πορεία. Με θετικό πρόσημο στην αύξηση της παραγωγής μας και με έναν υψηλό αριθμό πελατών που φτάνει τους 100.000 πελάτες,  στοχεύουμε για το 2024 αλλά και για τα επόμενα έτη στη δημιουργία υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας και στην τοποθέτησή μας στην ελληνική ασφαλιστική αγορά ως μια απόλυτα ανθρώπινη και συνεχώς εξελισσόμενη εταιρεία.
Έχουμε την υποστήριξη της Harel, ενός χρηματοοικονομικού ομίλου παγκόσμιας εμβέλειας, με πάνω από 5 εκατομμύρια πελάτες και μια ετήσια παραγωγή που ξεπερνάει τα 9,98 δις ευρώ & AUM 101,7 δις ευρώ.»

Εν συνεχεία, διαδεχόμενος στο βήμα ο κ. Κωνσταντίνος Αρβανίτης-Διευθυντής Πωλήσεων & Marketing της Interasco ΑΕΓΑ, τόνισε:

«Στόχος μας, ήταν και θα εξακολουθεί να είναι, η δημιουργία καινοτόμων και άκρως ανταγωνιστικών προϊόντων καθώς και η παροχή κορυφαίου επιπέδου υπηρεσιών προς τους συνεργάτες και όλους τους ασφαλισμένους πελάτες μας.»

Μετά το τέλος των ομιλιών, η εκπαιδευτική ημερίδα ξεκίνησε με εισηγήτριες την κα Αννη Βασιλιάγκου – Διευθύντρια Κλάδου Υγείας & Προσωπικών Ατυχημάτων και την κα Αντα Καμιτζάκη – Αναπληρώτρια Διευθύντρια Κλάδου Υγείας & Προσωπικών Ατυχημάτων.

Αφού παρουσιάσθηκαν τα  Νοσοκομειακά Προγράμματα Κλάδου Υγείας της Interasco «CARE 4U & CARE 4FAMILY» καθώς και το Πρόγραμμα «IMMIGRANTS», οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν και για τα νέα Προϊόντα της εταιρείας «TRAVEL & TRAVEL PLUS», το Care4u@ Home  καθώς και το Πρόγραμμα Φοιτητών «ERASMUS».

Η παρουσίαση έκλεισε με την ενημέρωση του ανταποδοτικού προγράμματος επιβράβευσης «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ», για όλους τους ασφαλισμένους πελάτες της Interasco μέσα από την πλατφόρμα της εταιρείας «My Interasco Customer Portal».

Σχετικές δημοσιεύσεις

Interasco: Ιατρική εξυπηρέτηση μέσω του Doctor 4U

Την ψηφιακή πρόσβαση σε υπηρεσίες ιατρικής εξυπηρέτησης αναδεικνύει η Interasco μέσω του Doctor 4U

Κ. Σαΐας: «Η Κάλυμνος αποκτά ξεχωριστή θέση στην καρδιά της INTERASCO»

Στο πλαίσιο του προγράμματος ΕKE αλλά και της διαχρονικής δέσμευσης της εταιρείας να στηρίζει έμπρακτα τις τοπικές κοινωνίες

Interasco: Ασφάλιση αυτοκινήτου με επιλογές που προσαρμόζονται στις ανάγκες του οδηγού

Η φιλοσοφία του Easy Drive βασίζεται στην ευελιξία αλλά και στην ολοκληρωμένη προστασία

Καλοκαιρινές διακοπές με ασφάλεια: Η πρόληψη πριν από το ταξίδι κάνει τη διαφορά

Οι καλοκαιρινές αποδράσεις βρίσκονται στο επίκεντρο, όμως μαζί με τη χαλάρωση και την ξεγνοιασιά έρχεται και η ανάγκη για σωστή προετοιμασία.

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

50 φοιτητές της Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ στο Ωνάσειο Νοσοκομείο: Γνωρίζοντας από κοντά την ιατρική του αύριο

Πενήντα φοιτητές της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών επισκέφθηκαν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το Ωνάσειο Νοσοκομείο

Την αποσαφήνιση των κανόνων προστασίας προσωπικών δεδομένων ζητά η ευρωπαϊκή ασφαλιστική ομοσπονδία 

Την ανάγκη να περιοριστεί η νομική αβεβαιότητα κατά την εφαρμογή του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Δεδομένων (GDPR) αναδεικνύει η Insurance Europe

Έρευνα ΕΑΕΕ : Περισσότερες από 521.000 ασφαλιστικές καλύψεις Αστικής Ευθύνης για την Ασφάλιση Αστικής Ευθύνης

Η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος (ΕΑΕΕ) ολοκλήρωσε την ετήσια έρευνα για τα στατιστικά στοιχεία της Ασφάλισης Γενικής Αστικής Ευθύνης

Ερρίκος Μοάτσος: Ανάγκη περιορισμού του ασφαλιστικού κενού απέναντι στις φυσικές καταστροφές

Την ανάγκη περιορισμού του ασφαλιστικού κενού απέναντι στις φυσικές καταστροφές ανέδειξε ο Ερρίκος Μοάτσος, διευθύνων σύμβουλος της ERGO Ασφαλιστικής

Δημοφιλή Άρθρα

Sorry. No data so far.

Ροή Ειδήσεων

Ευρώπη Holdings: Την απορρόφηση από την CrediaBank ενέκρινε η ΓΣ

Η Γενική Συνέλευση έλαβε τις εξής αποφάσεις επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης

Γιώργος και Θράσος Σοφός: Δύο αδέλφια, διαφορετικοί ρόλοι, κοινή πορεία

Το 11ο επεισόδιο και πρώτο του νέου κύκλου της σειράς «αν ήξερες!» του InsuranceWorld.gr φιλοξενεί τους αδελφούς Γιώργο και Θράσο Σοφό, από τη Sofos Insurance Agency

Η ΕΑΕΕ διοργανώνει την εκδήλωση “Cyber Insurance: A Changing Risk. A Changing Market”

Στόχος αυτής της πρωτοβουλίας είναι η ανάδειξη των σύγχρονων προκλήσεων στον τομέα της κυβερνοασφάλειας, με έμφαση στον καθοριστικό ρόλο της ασφάλισης

50 φοιτητές της Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ στο Ωνάσειο Νοσοκομείο: Γνωρίζοντας από κοντά την ιατρική του αύριο

Πενήντα φοιτητές της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών επισκέφθηκαν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το Ωνάσειο Νοσοκομείο

Η Tina Weeks στο 2ο Financial Planning Forum –  Ο οικονομικός σχεδιασμός ξεκινά από τον άνθρωπο και τους στόχους ζωής του

Τη μετάβαση από την πώληση χρηματοοικονομικών προϊόντων σε ένα μοντέλο οικονομικού σχεδιασμού με επίκεντρο τον άνθρωπο ανέδειξε η Tina Weeks