back to top
17.7 C
Athens
Τρίτη 21 Απριλίου 2026

Εκπαιδευτική Συνάντηση της Interasco Α.Ε.Γ.Α. στη Β. Ελλάδα

Την Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024, μέσα σ’ ένα ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα, παρουσία 100 και πλέον συνεργατών Β. Ελλάδος, πραγματοποιήθηκε Εκπαιδευτική Συνάντηση της Interasco Α.Ε.Γ.Α, σε αίθουσα του Ξενοδοχείου Electra Palace στη Θεσσαλονίκη.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο κ. Κάρολος Σαΐας -Διευθύνων Σύμβουλος της Interasco Α.Ε.Γ.Α.  ο κ. Κωνσταντίνος Αρβανίτης – Διευθυντής Πωλήσεων & Marketing, η κα Αννη Βασιλιάγκου – Διευθύντρια Κλάδου Υγείας & Προσωπικών Ατυχημάτων, η κα Αντα Καμιτζάκη – Αναπληρώτρια Διευθύντρια Κλάδου Υγείας & Προσωπικών Ατυχημάτων – καθώς και ο κ. Κωνσταντίνος Παρτάλης – Διευθυντής Υποκαταστήματος Β. Ελλάδος.

- Advertisement -

O κ. Κάρολος Σαΐας, Διευθύνων Σύμβουλος της Interasco Α.Ε.Γ.Α. αφού ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες για την τεράστια ανταπόκρισή τους στο κάλεσμα της Interasco δήλωσε:

«Το 2024 είναι η χρονιά όπου η Interasco θα επικεντρωθεί σε όλους τους κλάδους των γενικών ασφαλίσεων, αλλά θα είναι μια χρονιά που θα δώσει ιδιαίτερη έμφαση στον κλάδο υγείας.
Οι εξελίξεις στην ιατρική και τα μεγάλα άλματα βελτίωσης στην αντιμετώπιση ασθενειών έχουν ως αποτέλεσμα την ανάπτυξη νέων τεχνικών αντιμετώπισης και θεραπείας, οι οποίες όμως συνεπάγονται και υψηλό κόστος για τους πολίτες/ασφαλισμένους.

- Advertisement -

Το 2023 η Ιnterasco συνέχισε την αναπτυξιακή της πορεία. Με θετικό πρόσημο στην αύξηση της παραγωγής μας και με έναν υψηλό αριθμό πελατών που φτάνει τους 100.000 πελάτες,  στοχεύουμε για το 2024 αλλά και για τα επόμενα έτη στη δημιουργία υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας και στην τοποθέτησή μας στην ελληνική ασφαλιστική αγορά ως μια απόλυτα ανθρώπινη και συνεχώς εξελισσόμενη εταιρεία.
Έχουμε την υποστήριξη της Harel, ενός χρηματοοικονομικού ομίλου παγκόσμιας εμβέλειας, με πάνω από 5 εκατομμύρια πελάτες και μια ετήσια παραγωγή που ξεπερνάει τα 9,98 δις ευρώ & AUM 101,7 δις ευρώ.»

Εν συνεχεία, διαδεχόμενος στο βήμα ο κ. Κωνσταντίνος Αρβανίτης-Διευθυντής Πωλήσεων & Marketing της Interasco ΑΕΓΑ, τόνισε:

«Στόχος μας, ήταν και θα εξακολουθεί να είναι, η δημιουργία καινοτόμων και άκρως ανταγωνιστικών προϊόντων καθώς και η παροχή κορυφαίου επιπέδου υπηρεσιών προς τους συνεργάτες και όλους τους ασφαλισμένους πελάτες μας.»

Μετά το τέλος των ομιλιών, η εκπαιδευτική ημερίδα ξεκίνησε με εισηγήτριες την κα Αννη Βασιλιάγκου – Διευθύντρια Κλάδου Υγείας & Προσωπικών Ατυχημάτων και την κα Αντα Καμιτζάκη – Αναπληρώτρια Διευθύντρια Κλάδου Υγείας & Προσωπικών Ατυχημάτων.

Αφού παρουσιάσθηκαν τα  Νοσοκομειακά Προγράμματα Κλάδου Υγείας της Interasco «CARE 4U & CARE 4FAMILY» καθώς και το Πρόγραμμα «IMMIGRANTS», οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν και για τα νέα Προϊόντα της εταιρείας «TRAVEL & TRAVEL PLUS», το Care4u@ Home  καθώς και το Πρόγραμμα Φοιτητών «ERASMUS».

Η παρουσίαση έκλεισε με την ενημέρωση του ανταποδοτικού προγράμματος επιβράβευσης «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ», για όλους τους ασφαλισμένους πελάτες της Interasco μέσα από την πλατφόρμα της εταιρείας «My Interasco Customer Portal».

Σχετικές δημοσιεύσεις

Νέα πρόταση ασφάλισης αυτοκινήτου «Easy Drive» από την Interasco

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει από βασικές έως εξειδικευμένες καλύψεις, που ενισχύουν την ασφάλεια του οδηγού και του οχήματος

Νέα ψηφιακή εμπειρία για τους ασφαλισμένους από την Interasco

Οι χρήστες της πλατφόρμας My Interasco αποκτούν άμεση και ασφαλή πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες της εταιρείας

Αυξημένο ενδιαφέρον και ευρεία συμμετοχή στη Γενική Συνέλευση του ΣΕΣΑΕ

Στο πλαίσιο της ΓΣ, παρέθεσε ομιλία ο καθ. Ν. Βέττας και βραβεύθηκαν οι επιτυχόντες του προγράμματος επιμόρφωσης στελεχών σε συνεργασία με το ΟΠΑ

Ταξίδι επιβράβευσης στο Μπουένος Άιρες για τους κορυφαίους συνεργάτες της Interasco

Κατά τη βραδιά των βραβεύσεων ο Κ. Σαΐας έθεσε μακροπρόθεσμο παραγωγικό στόχο τα €100 εκατ., με υψηλά τεχνικά αποτελέσματα, φερεγγυότητα και αξιοπιστία

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Νέα εκπαιδευτική πρωτοβουλία για τη διαμεσολάβηση

Professional Diploma in Financial and Insurance Advice από τον ΠΣΑΣ, σε συνεργασία με το ΕΙΑΣ και με τη στήριξη του ΕΕΑ

Πρόγραμμα προετοιμασίας για τις εξετάσεις πιστοποίησης Ασφαλιστικού Πράκτορα από τον Όμιλο ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ

Το Εκπαιδευτικό Κέντρο του Ομίλου ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ ανακοινώνει τη διοργάνωση νέου εξ αποστάσεως προγράμματος προετοιμασίας για τις εξετάσεις

Η ενίσχυση της Επαγγελματικής Ασφάλισης

Τη σημασία της ενίσχυσης της Επαγγελματικής Ασφάλισης στην Ελλάδα, μέσα από την αξιοποίηση της ευρωπαϊκής στρατηγικής...

Atradius: Ισχυρή ανάπτυξη το 2025 παρά τη διεθνή αβεβαιότητα

Σε τροχιά ανάπτυξης παρέμεινε το 2025 η Atradius, επιβεβαιώνοντας την ανθεκτικότητά της σε ένα περιβάλλον αυξημένης αβεβαιότητας και γεωοικονομικών προκλήσεων.

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Η Visa ανοίγει τον δρόμο για αγορές με τεχνητή νοημοσύνη

Το Intelligent Commerce Connect λειτουργεί ως γέφυρα προς το agentic commerce για δημιουργούς ψηφιακών agents, εμπόρους και παρόχους υπηρεσιών

Ατλαντική Ένωση: Αποτελέσματα 2025, στόχοι για το 2026

Το εταιρικό πλάνο περιλαμβάνει επενδύσεις σε ανθρώπινο δυναμικό, νέα προϊόντα και δυναμικούς κλάδους

MEGA BROKERS: Τριπλή διάκριση από τη MINETTA για τις επιδόσεις του 2025

Μεταξύ αυτών το 1ο Βραβείο Συνολικού Χαρτοφυλακίου

Generali: Η κυβερνοασφάλεια ξεκινά από την ανθρώπινη συμπεριφορά

Οι συμβουλές της εταιρείας για ένα «upgrade» που δεν αφορά μόνο τα εργαλεία, αλλά κυρίως τον τρόπο με τον οποίο τα χρησιμοποιούμε

Σύσταση Εθνικού Μητρώου Ασθενών ΝΟΣΠΙ – Παρακολούθηση της Νοσοκομειακής Φροντίδας στο Σπίτι

Το Μητρώο επιδιώκει να εξασφαλίσει ισότιμη πρόσβαση στις υπηρεσίες ΝΟΣΠΙ, ανεξάρτητα από τον τόπο διαμονής ή την προσωπική κατάσταση του ασθενούς