back to top
10.7 C
Athens
Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2026

Εκπαιδευτική Συνάντηση της Interasco Α.Ε.Γ.Α. στη Β. Ελλάδα

Την Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024, μέσα σ’ ένα ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα, παρουσία 100 και πλέον συνεργατών Β. Ελλάδος, πραγματοποιήθηκε Εκπαιδευτική Συνάντηση της Interasco Α.Ε.Γ.Α, σε αίθουσα του Ξενοδοχείου Electra Palace στη Θεσσαλονίκη.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο κ. Κάρολος Σαΐας -Διευθύνων Σύμβουλος της Interasco Α.Ε.Γ.Α.  ο κ. Κωνσταντίνος Αρβανίτης – Διευθυντής Πωλήσεων & Marketing, η κα Αννη Βασιλιάγκου – Διευθύντρια Κλάδου Υγείας & Προσωπικών Ατυχημάτων, η κα Αντα Καμιτζάκη – Αναπληρώτρια Διευθύντρια Κλάδου Υγείας & Προσωπικών Ατυχημάτων – καθώς και ο κ. Κωνσταντίνος Παρτάλης – Διευθυντής Υποκαταστήματος Β. Ελλάδος.

- Advertisement -

O κ. Κάρολος Σαΐας, Διευθύνων Σύμβουλος της Interasco Α.Ε.Γ.Α. αφού ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες για την τεράστια ανταπόκρισή τους στο κάλεσμα της Interasco δήλωσε:

«Το 2024 είναι η χρονιά όπου η Interasco θα επικεντρωθεί σε όλους τους κλάδους των γενικών ασφαλίσεων, αλλά θα είναι μια χρονιά που θα δώσει ιδιαίτερη έμφαση στον κλάδο υγείας.
Οι εξελίξεις στην ιατρική και τα μεγάλα άλματα βελτίωσης στην αντιμετώπιση ασθενειών έχουν ως αποτέλεσμα την ανάπτυξη νέων τεχνικών αντιμετώπισης και θεραπείας, οι οποίες όμως συνεπάγονται και υψηλό κόστος για τους πολίτες/ασφαλισμένους.

- Advertisement -

Το 2023 η Ιnterasco συνέχισε την αναπτυξιακή της πορεία. Με θετικό πρόσημο στην αύξηση της παραγωγής μας και με έναν υψηλό αριθμό πελατών που φτάνει τους 100.000 πελάτες,  στοχεύουμε για το 2024 αλλά και για τα επόμενα έτη στη δημιουργία υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας και στην τοποθέτησή μας στην ελληνική ασφαλιστική αγορά ως μια απόλυτα ανθρώπινη και συνεχώς εξελισσόμενη εταιρεία.
Έχουμε την υποστήριξη της Harel, ενός χρηματοοικονομικού ομίλου παγκόσμιας εμβέλειας, με πάνω από 5 εκατομμύρια πελάτες και μια ετήσια παραγωγή που ξεπερνάει τα 9,98 δις ευρώ & AUM 101,7 δις ευρώ.»

Εν συνεχεία, διαδεχόμενος στο βήμα ο κ. Κωνσταντίνος Αρβανίτης-Διευθυντής Πωλήσεων & Marketing της Interasco ΑΕΓΑ, τόνισε:

«Στόχος μας, ήταν και θα εξακολουθεί να είναι, η δημιουργία καινοτόμων και άκρως ανταγωνιστικών προϊόντων καθώς και η παροχή κορυφαίου επιπέδου υπηρεσιών προς τους συνεργάτες και όλους τους ασφαλισμένους πελάτες μας.»

Μετά το τέλος των ομιλιών, η εκπαιδευτική ημερίδα ξεκίνησε με εισηγήτριες την κα Αννη Βασιλιάγκου – Διευθύντρια Κλάδου Υγείας & Προσωπικών Ατυχημάτων και την κα Αντα Καμιτζάκη – Αναπληρώτρια Διευθύντρια Κλάδου Υγείας & Προσωπικών Ατυχημάτων.

Αφού παρουσιάσθηκαν τα  Νοσοκομειακά Προγράμματα Κλάδου Υγείας της Interasco «CARE 4U & CARE 4FAMILY» καθώς και το Πρόγραμμα «IMMIGRANTS», οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν και για τα νέα Προϊόντα της εταιρείας «TRAVEL & TRAVEL PLUS», το Care4u@ Home  καθώς και το Πρόγραμμα Φοιτητών «ERASMUS».

Η παρουσίαση έκλεισε με την ενημέρωση του ανταποδοτικού προγράμματος επιβράβευσης «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ», για όλους τους ασφαλισμένους πελάτες της Interasco μέσα από την πλατφόρμα της εταιρείας «My Interasco Customer Portal».

Σχετικές δημοσιεύσεις

Interasco: Η τηλεϊατρική Doctor 4U φέρνει τον γιατρό δίπλα σου με ένα κλικ

Η Interasco επενδύει στην πρόληψη και στην άμεση φροντίδα για τους ασφαλισμένους της, όπου κι αν βρίσκονται

Interasco: Νέα ψηφιακή πλατφόρμα για ασφαλισμένους

Παράλληλα, η εταιρεία επιβραβεύει τους χρήστες του My Interasco μέσω του προγράμματος «Ευχαριστώ»

Το «My Interasco Customer Portal» απλοποιεί τη διαχείριση ασφαλιστηρίων

Με ένα μόνο κλικ, οι πελάτες μπορούν να έχουν συγκεντρωτική ενημέρωση, να παρακολουθούν την επιβράβευσή τους, αλλά και να μειώνουν τη χρήση χαρτιού

Με ρεκόρ συμμετοχής η χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του ΣΕΣΑΕ

Στο εορταστικό κάλεσμα ανταποκρίθηκαν ανώτατα στελέχη ασφαλιστικών εταιρειών, διαμεσολαβητές, συνεργάτες και εκπρόσωποι του κλαδικού Τύπου

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

ΕΙΑΣ: Πολυθεματικό και επίκαιρο το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Ιανουαρίου

Με γνώμονα την ουσιαστική συμβολή του Ινστιτούτου στην ανάπτυξη της τεχνογνωσίας του ανθρώπινου δυναμικού της ασφαλιστικής αγοράς

ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ: Ψηφιακή επανάσταση στην εκπαίδευση των Ασφαλιστικών Πρακτόρων

Ποσοστό επιτυχίας άνω του 80% με το πλήρως ψηφιακό, διαδραστικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα της εταιρείας

ΕΙΑΣ: Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Ασφαλίσεων Κατοικίας

Σε υβριδικό περιβάλλον webinar και φυσικής τάξης, τη Δευτέρα 12 και την Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2026

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Ένταση στον ΕΟΔΥ μετά την επίσκεψη του υπουργού Υγείας: Αντιδράσεις για τις συμβάσεις ΚΟΜΥ και την υποστελέχωση

Οι δηλώσεις του υπουργού προκάλεσαν έντονη δυσαρέσκεια, καθώς –όπως υποστηρίζουν οι εργαζόμενοι– ήρθαν σε αντίθεση με προηγούμενες διαβεβαιώσεις

Οι τάσεις που διαμορφώνουν την παγκόσμια οικονομία

Ελαφρά επιβράδυνση αλλά και αξιοσημείωτη ανθεκτικότητα βλέπει η πρόσφατη έκθεση 2026 Global Economic Outlook της EY-Parthenon

Εθνική Ασφαλιστική: Στρατηγικός μετασχηματισμός με επίκεντρο τον πελάτη

Δ. Μαζαράκης: «Η νέα οργανωτική δομή θέτει τα σωστά θεμέλια για έναν πιο ευέλικτο, πελατοκεντρικό και ανθεκτικό οργανισμό»

ΕΚΠΟΙΖΩ: Καταχρηστικές οι αναπροσαρμογές ασφαλίστρων υγείας – Το Υπουργείο να αναλάβει ουσιαστική δράση

Καίριες επισημάνσεις τις Ένωσης προς ασφαλιστικές, καταναλωτές και αρμόδιες αρχές

ΕΑΕΕ: Εγκύκλιος για την καθολική εφαρμογή της ΣΣΕ στον κλάδο

Η απόφαση αυτή ισχύει από τη δημοσίευσή της στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, στις 08.01.2026