Η κα. Μαρκέλλα Τσουρουγιάννη Διευθύντρια Εταρικής Επικοινωνίας και Βιωσιμότητας της ERGO Ασφαλιστικής

Μια γιορτή αθλητισμού, αλληλεγγύης και συνεργασίας με μεγάλο χορηγό την ERGO Ασφαλιστική

Λίγες μέρες απομένουν για τον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Μαρτίου, το σημαντικότερο δρομικό γεγονός της Άνοιξης στην Ελλάδα, με Μεγάλο Χορηγό την ERGO Ασφαλιστική. Ο ημιμαραθώνιος της Αθήνας, του οποίου η απήχηση εκτείνεται όχι μόνο σε πανελλαδικό αλλά και σε διεθνές επίπεδο, προσελκύει κάθε χρόνο όλο και περισσότερους ερασιτέχνες και επαγγελματίες δρομείς.

Η επίσημη έναρξη των εορτασμών ενόψει του Ημιμαραθωνίου έλαβε χώρα την Τετάρτη 6 Μαρτίου, σε συνέντευξη Τύπου στο Δημαρχείο της Αθήνας.

Ο Δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας, εξέφρασε την πεποίθησή του πως ο φετινός, 12ος Ημιμαραθώνιος Αθήνας, θα είναι ο καλύτερος στην ιστορία του, σημειώνοντας πως αποτελεί μία μεγάλη γιορτή, αφιερωμένη στον αθλητισμό, την κοινωνική αλληλεγγύη, τη συνεργασία και τη διεθνή φιλία.

Η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα, ευχαρίστησε θερμά όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, τους 1.200 εθελοντές και τον Μεγάλο Χορηγό, την ERGO Ασφαλιστική, καθώς η διαχρονική συμβολή τους είναι πολύτιμη για τη διεξαγωγή του Ημιμαραθωνίου της Αθήνας.

Από την πλευρά της ERGO Ασφαλιστικής, η Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας και Βιωσιμότητας, Μαρκέλλα Τσουρουγιάννη, ανέφερε πως «νιώθουμε ιδιαίτερα περήφανοι που είμαστε για ακόμα μια φορά ο Μεγάλος Χορηγός του Ημιμαραθωνίου της Αθήνας, του δεύτερου μεγαλύτερου δρομικού αγώνα της χώρας. Αναγνωρίζοντας την ευθύνη μας προς την κοινωνία και το περιβάλλον, συνδέουμε τη χορηγία μας με δράσεις εστιασμένες στην προστασία του περιβάλλοντος. Ως ERGO Ασφαλιστική, προσφέρουμε σε όλους τους δρομείς την τσάντα του αγώνα κατασκευασμένη από ανακυκλώσιμο υλικό. Παράλληλα, υλοποιούμε μια πρωτοποριακή πρωτοβουλία σε συνεργασία με την Aegean Rebreath, με τίτλο “Κάθε βήμα σου, Ανάσα Ζωής”. Στο περίπτερό μας, έχουμε δημιουργήσει μια διαδραστική εμπειρία όπου μετατρέπουμε τα βήματα των συμμετεχόντων σε πράξεις για την προστασία των Ελληνικών θαλασσών, απομακρύνοντας πλαστικό και απορρίμματα από τον βυθό τους.»

Χθες πραγματοποιήθηκαν και τα εγκαίνια της ERGO Athens Half Marathon Expo στο κλειστό γήπεδο Παλαιού Φαλήρου, όπου ο γενικός γραμματέας του ΣΕΓΑΣ Γιώργος Γιατρουδάκης, η Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας και Βιωσιμότητας της ERGO, Μαρκέλλα Τσουρουγιάννη, ο ειδικός γραμματέας του ΣΕΓΑΣ, Παναγιώτης Δημάκος και ο τεχνικός διευθυντής του αγώνα, Δημήτρης Χαλβατζάρας έκοψαν την κορδέλα και σηματοδότησαν την έναρξη του φετινού Ημιμαραθωνίου της Αθήνας.

Στιγμιότυπο από τα εγκαίνια της ERGO Athens Half Marathon Expo

Η ERGO Athens Half Marathon Expo 2024, η οποία θα διαρκέσει έως και τις 9 Μαρτίου, αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του Ημιμαραθωνίου της Αθήνας, καθώς από τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της οι δρομείς παραλαμβάνουν το kit της συμμετοχής τους.

Ο Ημιμαραθώνιος της Αθήνας θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Κυριακής (10/3) στο κέντρο της Αθήνας με περισσότερους από 20.000 δρομείς σε όλες τις αποστάσεις. Όπως κάθε χρόνο, η ERGO θα συμμετέχει ενεργά με τη δική της ERGO Running Team, η οποία φέτος αριθμεί 335 μέλη.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*