26.6 C
Athens
Κυριακή 8 Ιουνίου 2025

O Mιχάλης Τζωρτζωρής, πρόεδρος του ΣΕΜΑ, εφ’ όλης της ύλης στο IWtalks

Μια ιδιωτική ασφάλιση που θα αποδίδει μετρήσιμα οφέλη στην κοινωνία και την οικονομία, με περισσότερη ανταποδοτικότητα στους ευάλωτους πολίτες, σε στενή συνεργασία με την πολιτεία και σε ένα πλαίσιο που οι μεσίτες ασφαλίσεων θα έχουν καθοριστικό ρόλο οραματίζεται ο κ. Μιχάλης Τζωρτζωρής.

Ως πρόεδρος του ΣΕΜΑ και σε συνεργασία με κάθε αρμόδιο θεσμικό και συνδικαλιστικό φορέα ηγείται μιας προσπάθειας συντονισμένης με σαφείς στόχους και προσανατολισμό προκειμένου να επέλθουν αυτές οι ουσιαστικές αλλαγές που θα αποδώσουν υπεραξία στην αγορά και σε όσους συντελούν σε αυτή επαγγελματικά.

- Advertisement -

Υπέρμαχος μιας νέας διευρυμένης αντίληψης για την συνεισφορά της ιδιωτικής ασφάλισης προσδιορίζει μέσα από ένα σχέδιο δράσεων του ΣΕΜΑ τα όσα θα πρέπει να επέλθουν προκειμένου να γίνει η αναγκαία μετάβαση σε μια νέα εποχή όπου η ιδιωτική ασφάλιση στην Ελλάδα θα συνεισφέρει στην συλλογική πρόοδο του κράτους και της κοινωνίας συγκλίνοντας ταυτόχρονα με τα όσα ισχύουν στις άλλες ευρωπαϊκές χώρες.   Μιλά για θέσπιση κινήτρων και άρση υφιστάμενων εμποδίων, προσδιορίζει την σημερινή κατάσταση, και περιγράφει ένα διαφορετικό «μοντέλο» ανάπτυξης της αγοράς.

Πρεμιέρα κάνει το IWtalks με τον κ. Μιχάλη Τζωρτζωρή, Πρόεδρο, Συνδέσμου Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων (ΣΕΜΑ) & Πρόεδρο, Ένωσης Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ελλάδος (ΕΑΔΕ) και τον δημοσιογράφο Λάμπρο Ρόδη.

- Advertisement -

 

Ο Μιχάλης Τζωρτζωρής, Πρόεδρος του ΣΕΜΑ και της ΕΑΔΕ, μιλά στο “IW” και απαντά εάν είναι ικανοποιημένοι από την θέσπιση του μέτρου  υπέρ της ασφάλισης κατοικιών μέσω της έκπτωσης στο φόρο του ΕΝΦΙΑ

 

Ο Μιχάλης Τζωρτζωρής, Πρόεδρος του ΣΕΜΑ και της ΕΑΔΕ, μιλά στο “IW” και απαντά πως θα προαχθεί ο ασφαλιστικός πολιτισμός στη χώρα μας  μέσω των επαγγελματικών ασφαλίσεων και με συγκεκριμένο κίνητρο.

 

Ο Μιχάλης Τζωρτζωρής, Πρόεδρος του ΣΕΜΑ και της ΕΑΔΕ, μιλά στο “IW” και εξηγεί τι έχει κάνει ο κλάδος τους για τον διαχωρισμό των Μεσιτών από τους Πράκτορες Ασφαλίσεων, μέσω της συνεργασίας τους με την ΤτΕ.

 

Ο Μιχάλης Τζωρτζωρής, Πρόεδρος του ΣΕΜΑ και της ΕΑΔΕ, μιλά στο “IW” και ενημερώνει τι έχει κάνει ο ΣΕΜΑ για την κατοχύρωση του επαγγέλματος των Μεσιτών και την ευθυγράμμιση τους με την εγχώρια και ευρωπαϊκή νομοθεσία.

 

 

 

Αποκαλυπτικές συνεντεύξεις και σπάνιες δηλώσεις των σημαντικότερων εκπροσώπων της ασφαλιστικής αγοράς μόνο στο iw talks! 

Παρακολουθήστε πρώτοι το αποκλειστικό περιεχόμενο των iw talks και αποκτήστε το προβάδισμα στην ενημέρωση!

Ολόκληρη η συνέντευξη είναι διαθέσιμη στο ασφαλιστικό περιοδικό Insurance World, με ηγετική θέση στην ασφαλιστική αγορά από το 2009. 

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ για να επιλέξετε την έντυπη ή ψηφιακή συνδρομή σας.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Καταλυτικός στη διαχείριση ρίσκου είναι ο ρόλος του broker

Η τρέχουσα οικονομική συγκυρία χαρακτηρίζεται από πληθωριστικές πιέσεις, γεωπολιτικές εντάσεις και διακυμάνσεις στις αγορές

Ο Σ. Λαθούρης, Howden Hellas, μιλά στο IWtalks για την ανάγκη επέκτασης κινήτρων προς τις επαγγελματικές ασφαλίσεις

O Chief Operating Officer της Howden Hellas κ. Σπύρος Λαθούρης μιλά στο IWtalks και αναφέρεται στην ανάγκη επέκτασης των κινήτρων

Ο Νίκος Ζάχος, NP Ασφαλιστική, εφ΄όλης της ύλης στο IWTalks

Ο Γενικός Διευθυντής της NP Ασφαλιστικής, κ. Νίκος Ζάχος, μιλά εφ΄όλης της ύλης στο IWtalks για όλα τα θέματα...

ΕΝΦΙΑ: Αναρτήθηκαν τα εκκαθαριστικά, τι ισχύει για τις ασφαλισμένες κατοικίες

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία ανάρτησης των νέων εκκαθαριστικών του ΕΝΦΙΑ του 2025, όπως ανακοίνωσε η ΑΑΔΕ.

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

INFOTRUST: Από τα μεγαλύτερα και συνεχώς αναπτυσσόμενα, ανεξάρτητα δίκτυα ασφαλιστικών συμβούλων

Η INFOTRUST ιδρύθηκε το 1998 στη Θεσσαλονίκη και, από την έναρξη των εργασιών της, καθιερώθηκε στην Ασφαλιστική Αγορά ως πρωτοπόρος

Στη Θεσσαλονίκη 13/6 η ΓΣ της Interlife,  αλλαγές στο ΔΣ (;), στο 29% το δικαίωμα ψήφου του Ι. Βοτσαρίδη

 Tο υφιστάμενο ΔΣ εξελέγην από την ΓΣ Μετόχων στις 16 /6/ 2021 και η θητεία του διήρκησε μέχρι 16 Ιουνίου του έτους 2026

NN. Σχεδιάζει να καταρρίψει το νέο ρεκόρ πωλήσεων το 2025 με επενδύσεις εκατομμυρίων

Επενδύσεις ύψους 25 εκατομμυρίων ευρώ ετοιμάζει η ΝΝ στην Ελλάδα για να ενισχύσει το προφίλ της και τις επιδόσεις των 1500 συνεργατών της, αναμένοντας το 2025

Πάνος Δημητρίου/Generali: Σήμερα έχουμε πάρτι, είμαστε μπροστά από τον ανταγωνισμό

H Generali  αποφασίζει δυναμικά, τώρα ‘να κάνει ένα limit up,  αλλάζοντας όλα στο customer care, είπε ο Πάνος Δημητρίου.

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

INFOTRUST: Από τα μεγαλύτερα και συνεχώς αναπτυσσόμενα, ανεξάρτητα δίκτυα ασφαλιστικών συμβούλων

Η INFOTRUST ιδρύθηκε το 1998 στη Θεσσαλονίκη και, από την έναρξη των εργασιών της, καθιερώθηκε στην Ασφαλιστική Αγορά ως πρωτοπόρος

MEGA Brokers: Φυτεύουμε σήμερα για το αύριο που αξίζουμε

Όποιος περνά από το Πάρκο Δημήτρη Μπέη της Αθήνας,...

Στη Θεσσαλονίκη 13/6 η ΓΣ της Interlife,  αλλαγές στο ΔΣ (;), στο 29% το δικαίωμα ψήφου του Ι. Βοτσαρίδη

 Tο υφιστάμενο ΔΣ εξελέγην από την ΓΣ Μετόχων στις 16 /6/ 2021 και η θητεία του διήρκησε μέχρι 16 Ιουνίου του έτους 2026

Η Allianz επιβράβευσε τους Συνεργάτες της με τον Διαγωνισμό «Οδήγησε και εσύ ένα Premium Αυτοκίνητο»

Η Allianz διοργάνωσε και φέτος τον Διαγωνισμό Αυτοκινήτου «Οδήγησε και εσύ ένα Premium Αυτοκίνητο», θέλοντας να επιβραβεύσει τους Συνεργάτες

Οι προτάσεις της ΕΑΕΕ για έναν πιο ασφαλή και σύγχρονο Κ.Ο.Κ.

Την υποστήριξή της στην πρωτοβουλία για την αναμόρφωση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ.) εκφράζει η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος