Ο ΠΑΝΟΡΜΟΣ σε Επίδαυρο & Ναύπλιο!

Το Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου 2024, η εταιρεία Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης ΠΑΝΟΡΜΟΣ, για τρίτη φορά συνδύασε κοπή πίτας και βραβεύσεις Συνεταίρων με ημερήσια εκδρομή εκτός Αθηνών.

Η πρώτη φορά ήταν το 2020 όταν επισκεφτήκαμε τη Νεμέα και τις Μυκήνες, η δεύτερη απόδραση έγινε στα Καλάβρυτα το 2023 και φέτος περιηγηθήκαμε με ξεναγό, στο τελειότερο αρχαίο θέατρο από άποψη ακουστικής και αισθητικής, αυτό της Επιδαύρου, αφιερωμένο στον θεραπευτή θεό της αρχαιότητας, τον Ασκληπιό και σ’ ένα από τα ωραιότερα κάστρα της Ελλάδας, το μεγαλύτερο και καλύτερα διατηρημένο φρουριακό συγκρότημα της Ενετοκρατίας, στο Παλαμήδι με τους έξι προμαχώνες, τον ναό του Αγίου Ανδρέα και τη φυλακή όπου κρατήθηκε ο Κολοκοτρώνης.

Οι 40 συμμετέχοντες κατέληξαν σ’ έναν όμορφο και ζεστό χώρο, παραθαλάσσιου εστιατορίου στη Νέα Κίο, όπου γεύτηκαν εκλεκτούς θαλασσινούς μεζέδες, ήπιαν εξαίρετο κρασί και πραγματοποίησαν μία υπέροχη εκδήλωση.

Αρχικά, τον λόγο πήρε ο Πρόεδρος του Συνεργατικού Σχήματος Κλήμης Δημαρχιάδης, ο οποίος ενημέρωσε για τα θεαματικά αποτελέσματα της προηγούμενης χρονιάς, αλλά και για το εντυπωσιακό ξεκίνημα του 2024, στοιχεία τα οποία δείχνουν την σταθερά αναπτυσσόμενη πορεία του ΠΑΝΟΡΜΟΥ.

Μεταξύ άλλων ανακοίνωσε:

– 4η συνεχόμενη κερδοφόρος χρήση

– Αύξηση παραγωγής κατά 15,32%

– Αύξηση εσόδων μεγαλύτερη από 40%

Στη συνέχεια είχαμε την αναγνώριση των Συνεταίρων που διακρίθηκαν το 2023 και πιο συγκεκριμένα:

– To 1o Βραβείο Χορηγιών απονεμήθηκε στον ΗΛΙΑ ΓΕΩΡΓΟΥΛΕΑ

– Το 1ο Βραβείο Κερδοφορίας το κέρδισε η ΟΤΕ ΑΣΦΑΛΙΣΗ

– Το 2ο Βραβείο Κερδοφορίας το κέρδισε η HIGH GRADE SERVICES

– Το 3ο Βραβείο Κερδοφορίας το κέρδισε η LIFE’S

 

– Το 1ο Βραβείο Συνεργατικότητας απονεμήθηκε στην ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΦΥΛΑΚΤΟΥ

 

Ακολούθησε η κοπή της πίτας από τη Διοίκηση, με τυχερούς στα δύο φλουριά, τον μικρό Ηλία και τον Αντιπρόεδρο Κωνσταντίνο Λάμπρου.

Τελευταία στάση για παγωτό και βόλτα στα γραφικά σοκάκια του Ναυπλίου, μια πόλη που διατηρεί τον ατμοσφαιρικό της χαρακτήρα για τους ρομαντικούς, τους λάτρεις της ιστορίας, αλλά και τους θιασώτες των νοσταλγικών περιηγήσεων.

Ήταν μία επαγγελματική, αλλά ταυτόχρονα, χαλαρωτική, χαρούμενη και συγκινητική εκδρομή, από εκείνες που ξέρει πολύ καλά ο ΠΑΝΟΡΜΟΣ να διοργανώνει, με Εταίρους και μέλη των οικογενειών τους, γεμάτους από όμορφες εικόνες και εμπειρίες, οι οποίοι ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη εξόρμηση.

Τέλος, να ευχαριστήσουμε τους Εταίρους χορηγούς μας, Γιάννη Καλαμπάκα, Κώστα Λύρα, Σταύρο Καχριμάνη, Σεργιανή Ποθητού που απέδειξαν εμπράκτως την αγάπη τους προς το Συνεργατικό μας Σχήμα καθώς και τον Γιάννη Δρούλια για την προσφορά του υπέροχου βιβλίου.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*