Philippe Donnet, Generali CEO

Assicurazioni Generali SpA: Επιστρέφει κεφάλαια ύψους 500 εκατ. ευρώ στους μετόχους

Στο πλαίσιο της Hμέρας Eπενδυτών, η Assicurazioni Generali ανακοίνωσε την επιστροφή κεφαλαίων ύψους 500 εκατ. ευρώ στους μετόχους μέσω σχεδίου επαναγοράς μετοχών, ενημερώνοντας παράλληλα για τις πρόσφατες εξαγορές της. Το σχέδιο επαναγοράς μετοχών θα υποβληθεί στην Ετήσια Γενική Συνέλευση τον Απρίλιο και θα ξεκινήσει εντός 2024.

Ο Όμιλος ενημέρωσε για τις ισχυρές δυνατότητες ανάπτυξης στον κλάδο των ασφαλειών και στη διαχείριση περιουσιακών στοιχείων, με υψηλά περιθώρια κέρδους και αυξανόμενη ζήτηση πελατών. Η Liberty Seguros θα επεκτείνει επίσης τις δραστηριότητές της P&C στην Ισπανία και την Πορτογαλία.

Ο Philippe Donnet, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου δήλωσε: «Από την έναρξη της στρατηγικής μας «Lifetime Partner 24: Driving Growth», η Generali συνέχισε να απολαμβάνει κερδοφόρα ανάπτυξη και να δημιουργεί αξία για όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη. Αυτές οι εξαγορές ενίσχυσαν περαιτέρω τη θέση της Generali ως κορυφαίας ευρωπαϊκής ασφαλιστικής εταιρείας και επέκτεινε την παγκόσμια επιχειρηματική μας δραστηριότητα στη διαχείριση περιουσιακών στοιχείων.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*